vahy

Václav Šašek
(2009): Zlatá šedesátá (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1933 (?)
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec, scénárista, dramaturg
Václav Šašek - Film: Zlatá šedesátá (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Václav Šašek - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Václav Šašek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Zlatá šedesátá (TV seriál)":
(*1927) Karel Mareš

(*1938) Jiří Menzel

(*1940) Milan Lasica

(*1931) Jiří Suchý

(*1963) Zdeněk Suchý (režisér)

(*1941) Iva Janžurová

(*1948) Magda Vášáryová

(*1931) Jiřina Bohdalová

(*1947) Táňa Fischerová

(*1942) Marta Kubišová

(*1944) Oľga Šalagová

(*1929) Ivan Vyskočil

(*1946) Ivan Vyskočil

(*1936) Pavel Landovský

(*1948) Jaromír Hanzlík

(*1918) Jiří Krejčík

(*1934) Juraj Herz

(*1933) Luděk Munzar

(*1932) Miloš Forman

(*1936) Jan Kačer

(*1922) Karel Černý

(*1940) Ivan Palúch

(*1929) Věra Chytilová

(*1938) Dušan Hanák

(*1924) Karel Kachyňa

(*1918) Ján Kadár

(*1938) Hynek Bočan

(*1927) Ladislav Helge

(*1935) Pavel Hobl

(*1925) Vojtěch Jasný

(*1935) Jaromil Jireš

(*1935) Pavel Juráček

(*1923) Antonín Kachlík

(*1910) Elmar Klos

(*1935) Antonín Máša

(*1936) Jan Němec

(*1942) Vít Olmer

(*1929) Jaroslav Papoušek

(*1933) Ivan Passer

(*1934) Jan Schmidt

(*1931) Evald Schorm

(*1911) Otakar Vávra

(*1930) Drahomíra Vihanová

(*1924) František Vláčil

(*1962) Martin Šulík (režisér)

(*1930) Štefan Uher

(*1939) Ladislav Mrkvička

(*1929) Peter Solan

(*1931) Eduard Grečner

(*1946) Dušan Trančík

(*1940) Karel Vachek

(*1933) Stanislav Milota

(*1936) Ivan Balaďa

(*1938) Elo Havetta

(*1945) Michal Pavlata

(*1950) Jana Plichtová

(*1974) Petra Všelichová (režisérka)

(*1931) Jiří Blažek

(*1932) Theodor Pištěk ml.

(*1944) Ivan Popovič

(*1932) Vladimír Páral

(*1934) Jan Klusák

(*1951) Zdeněk Lstibůrek

(*1931) Jiří Stránský

(*1938) Ivan Šlapeta

(*1932) Ladislav Smoček

(*1938) Lubor Dohnal

(*1942) Karol Sidon

(*1926) Arnošt Lustig

(*1950) Jan Lukeš

(*1934) Miroslav Ondříček

(*1942) Igor Luther

(*1932) Juraj Šajmovič st.

(*1940) Andrej Barla

(*1981) Petr Koza (producent)

(*1928) Zdeněk Mahler

(*1934) Vladimír Skalský

(*1939) Jaromír Šofr

(*1961) Martin Štrba (kameraman)



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
20°41’
-(rychlá)
LunaLuna:
Lev
21°54’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Štír
11°18’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
3°49’
-(rychlá)
MarsMars:
Střelec
3°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
7°23’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Vodnář
9°42’
Panna
21°45’
UranUran:
Beran
25°36’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Panna
11°22’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Rak
24°43’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
25°44’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Blíženci
29°09’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Blíženci
3°26’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Teri Garr
(*1944) herečka

Velká Británie Ewen Bremner
(*1970) herec, představitel Spuda v Trainspottingu

Česká republika Jaroslav Marvan
(*1901) herec

Spojené státy Mos Def
(*1973) herec, rapper, zpěvák, aktivista

Rusko Alexandr Solženicyn
(*1918) prozaik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Richard Pryor
(*1940 - 2005) herec, komik

Švédsko Alfred Nobel
(*1833 - 1896) vynálezce dynamitu a zakladatel nobelovy ceny

Velká Británie Charles Mackintosh
(*1868 - 1928) architekt, designér

Spojené státy Otis Redding
(*1941 - 1967) zpěvák, multiinstrumentalista

Chilská republika Augusto Pinochet
(*1915 - 2006) chilský prezident



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »