kozoroh

Vincent Grass
(1997): Maître Da Costa (TV seriál)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Schaerbeek
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec
Vincent Grass - Film: Maître Da Costa (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1997, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1997 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Vincent Grass - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Les gorilles
(2013) - Marina
(2013) - L'apprenti Père Noël et le flocon magique
(2013) - Chérif (TV seriál)
(2012) - O myšce a medvědovi
(2011) - Deux flics sur les docks (TV seriál)
(2009) - Zvláštní jednotka (TV seriál)
(2009) - Machination
(2008) - Un barrage contre le Pacifique
(2008) - Letopisy Narnie: Princ Kaspian
(2007) - La Lance de la destinée
(2006) - David Nolande (TV seriál)
(2006) - Asterix a Vikingové
(2005) - Zim and Co.
(2005) - Taková normální královská rodinka
(2005) - Říše vlků
(2005) - Lovci pokladů (TV seriál)
(2004) - The Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea
(2004) - Big Kiss
(2003) - Saint-Germain ou La négociation
(2002) - Un petit Parisien
(2002) - Napoleon (TV seriál)
(2001) - Je peux dire une connerie?
(2001) - Change moi ma vie
(2001) - Čtyřhra
(2001) - La Baie de l'archange
(2000) - Vatel
(2000) - Král tančí
(2000) - Le Centre du monde
(1999) - Le Frère Irlandais
(1998) - Pour mon fils
(1998) - Louis la Brocante (TV seriál)
(1998) - Louise et les marchés (TV seriál)
(1998) - Interdit de vieillir
(1998) - Hornblower - Rovná šance
(1998) - La Carte postale
(1997) - Můj růžový život
(1997) - Maître Da Costa (TV seriál)
(1997) - Joséphine, ange gardien (TV seriál)
(1996) - Žena zákona (TV seriál)
(1996) - Quai n° 1 (TV seriál)
(1996) - L'Enfer vert
(1996) - Les Enfants du mensonge
(1996) - Baloche
(1995) - Meurtre à l'étage
(1995) - Charlotte et Léa
(1994) - Zamilovaní
(1994) - Sharpův nepřítel
(1994) - Riskantní poslání
(1994) - Grosse fatigue
(1993) - Pétain
(1993) - Hodina prasete
(1993) - Alice Neversová (TV seriál)
(1992) - Warburg: A Man of Influence (TV seriál)
(1992) - Myslím na vás
(1992) - Julie Lescautová (TV seriál)
(1991) - Vzpomínky na půlnoc
(1991) - Maigret (TV seriál)
(1991) - Largo desolato
(1991) - Děkuji, živote
(1991) - L'Année de l'éveil
(1990) - Uranus
(1990) - The Radicals
(1990) - Protiúder (TV seriál)
(1990) - Noc lišky
(1990) - L'Autrichienne
(1989) - Tribunal (TV seriál)
(1989) - The Saint: The Big Bang
(1989) - Masque, Le (TV seriál)
(1989) - Champagne Charlie
(1989) - Boj o slávu
(1988) - Jak zabít kněze
(1987) - The New Statesman (TV seriál)
(1986) - Soldat Richter
(1986) - Race for the Bomb (TV seriál)
(1986) - Crossings (TV seriál)
(1985) - Krycí jméno: Smaragd
(1985) - Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
(1984) - Králova bláznovství
(1983) - The Hitchhiker (TV seriál)
(1983) - Enigma
(1982) - Traversées
(1982) - Smiley's People (TV seriál)
(1981) - Dívka z Lotrinska
(1981) - Anthelme Collet ou Le brigand gentillhomme (TV seriál)
(1980) - Mama Dracula
(1980) - Légitime défense
(1979) - Lady Oscar
(1979) - Černá řada
(1978) - Muži na křídlech (TV seriál)
(1978) - La filière (TV seriál)
(1977) - Stepující stonožka
(1976) - Pallieter
(1976) - Komisař Moulin (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Maître Da Costa (TV seriál)":
(*1933) Horst Buchholz

(*1925) Roger Hanin

(*1958) Barbara Rudnik

(*1944) Wolf Roth

(*1936) Dietz Werner Steck

(*1966) Andreas Brucker

(*1942) Michel Creton

(*1956) Christoph Waltz

(*1979) Marlene Meyer-Dunker

(*1943) Bob Swaim (režisér)

(*1968) Susanna Simon

(*1942) Jean-Louis Bertucelli (režisér)

(*1940) Vladimir Cosma (hudební skladatel)

(*1967) Martin Todsharow (hudební skladatel)

(*1927) Paul Guers

(*1922) Jacques Duby

(*1948) Eleonore Weisgerber

(*1961) Martin Halm

(*1949) Detlef Rönfeldt (režisér)

(*1965) Hagen Bogdanski (kameraman)

(*1958) Max Herbrechter



Tranzitní horoskop (1997)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
18°55’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
11°13’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
4°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
25°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
3°44’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
12°20’
Kozoroh
25°17’
SaturnSaturn:
Panna
5°42’
Beran
1°21’
UranUran:
Blíženci
27°42’
Vodnář
3°17’
NeptunNeptun:
Váhy
15°09’
Kozoroh
26°50’
PlutoPluto:
Lev
15°57’
Střelec
4°24’
S.UzelS.Uzel:
Býk
0°59’
Váhy
3°01’
Černá LunaLilith:
Ryby
19°14’
Lev
21°28’
CheirónCheirón:
Střelec
5°02’
Štír
0°15’

Dnes se narodili
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Grossmann
(*1941 - 1971) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Jižní Afrika Nelson Mandela
(*1918 - 2013) prezident JAR, bojovník proti apartheidu

Francie Alexandre Dumas starší
(*1802 - 1870) prozaik, dramatik, spisovatel

Rakousko Wolfgang Amadeus Mozart
(*1756 - 1791) hudební skladatel, pianista, varhaník, virtuos

Francie Claude Monet
(*1840 - 1926) francouzský impresionistický malíř a grafik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »