kozoroh

Vincent Grass
(2006): Asterix a Vikingové

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Schaerbeek
Země:
Věk:
70 let
Povolání:
herec
Vincent Grass - Film: Asterix a Vikingové
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2006, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2006 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Vincent Grass - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Les gorilles
(2013) - Marina
(2013) - L'apprenti Père Noël et le flocon magique
(2013) - Chérif (TV seriál)
(2012) - O myšce a medvědovi
(2011) - Deux flics sur les docks (TV seriál)
(2009) - Zvláštní jednotka (TV seriál)
(2009) - Machination
(2008) - Un barrage contre le Pacifique
(2008) - Letopisy Narnie: Princ Kaspian
(2007) - La Lance de la destinée
(2006) - David Nolande (TV seriál)
(2006) - Asterix a Vikingové
(2005) - Zim and Co.
(2005) - Taková normální královská rodinka
(2005) - Říše vlků
(2005) - Lovci pokladů (TV seriál)
(2004) - The Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea
(2004) - Big Kiss
(2003) - Saint-Germain ou La négociation
(2002) - Un petit Parisien
(2002) - Napoleon (TV seriál)
(2001) - Je peux dire une connerie?
(2001) - Change moi ma vie
(2001) - Čtyřhra
(2001) - La Baie de l'archange
(2000) - Vatel
(2000) - Král tančí
(2000) - Le Centre du monde
(1999) - Le Frère Irlandais
(1998) - Pour mon fils
(1998) - Louis la Brocante (TV seriál)
(1998) - Louise et les marchés (TV seriál)
(1998) - Interdit de vieillir
(1998) - Hornblower - Rovná šance
(1998) - La Carte postale
(1997) - Můj růžový život
(1997) - Maître Da Costa (TV seriál)
(1997) - Joséphine, ange gardien (TV seriál)
(1996) - Žena zákona (TV seriál)
(1996) - Quai n° 1 (TV seriál)
(1996) - L'Enfer vert
(1996) - Les Enfants du mensonge
(1996) - Baloche
(1995) - Meurtre à l'étage
(1995) - Charlotte et Léa
(1994) - Zamilovaní
(1994) - Sharpův nepřítel
(1994) - Riskantní poslání
(1994) - Grosse fatigue
(1993) - Pétain
(1993) - Hodina prasete
(1993) - Alice Neversová (TV seriál)
(1992) - Warburg: A Man of Influence (TV seriál)
(1992) - Myslím na vás
(1992) - Julie Lescautová (TV seriál)
(1991) - Vzpomínky na půlnoc
(1991) - Maigret (TV seriál)
(1991) - Largo desolato
(1991) - Děkuji, živote
(1991) - L'Année de l'éveil
(1990) - Uranus
(1990) - The Radicals
(1990) - Protiúder (TV seriál)
(1990) - Noc lišky
(1990) - L'Autrichienne
(1989) - Tribunal (TV seriál)
(1989) - The Saint: The Big Bang
(1989) - Masque, Le (TV seriál)
(1989) - Champagne Charlie
(1989) - Boj o slávu
(1988) - Jak zabít kněze
(1987) - The New Statesman (TV seriál)
(1986) - Soldat Richter
(1986) - Race for the Bomb (TV seriál)
(1986) - Crossings (TV seriál)
(1985) - Krycí jméno: Smaragd
(1985) - Colonnes du ciel, Les (TV seriál)
(1984) - Králova bláznovství
(1983) - The Hitchhiker (TV seriál)
(1983) - Enigma
(1982) - Traversées
(1982) - Smiley's People (TV seriál)
(1981) - Dívka z Lotrinska
(1981) - Anthelme Collet ou Le brigand gentillhomme (TV seriál)
(1980) - Mama Dracula
(1980) - Légitime défense
(1979) - Lady Oscar
(1979) - Černá řada
(1978) - Muži na křídlech (TV seriál)
(1978) - La filière (TV seriál)
(1977) - Stepující stonožka
(1976) - Pallieter
(1976) - Komisař Moulin (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Asterix a Vikingové":
(*1927) Roger Carel

(*1986) Sara Forestier

(*1936) Med Hondo

(*1975) Lorànt Deutsch

(*1960) Brad Garrett

(*1928) Pierre Tchernia

(*1968) John DiMaggio

(*1967) Alexandre Azaria (hudební skladatelka)

(*1948) Bernard Alane

(*1942) Marion Game

(*1968) Pierre Palmade



Tranzitní horoskop (2006)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Kozoroh
18°55’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
11°13’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
4°54’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Střelec
25°09’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
3°44’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Kozoroh
12°20’
Štír
13°22’
SaturnSaturn:
Panna
5°42’
Lev
9°53’
UranUran:
Blíženci
27°42’
Ryby
7°44’
NeptunNeptun:
Váhy
15°09’
Vodnář
15°59’
PlutoPluto:
Lev
15°57’
Střelec
24°54’
S.UzelS.Uzel:
Býk
0°59’
Beran
8°58’
Černá LunaLilith:
Ryby
19°14’
Lev
27°39’
CheirónCheirón:
Střelec
5°02’
Vodnář
1°57’

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »