blizenci

Wendy Craig
(1964): Thursday Theatre (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Sacriston
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herečka
Wendy Craig - Film: Thursday Theatre (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1964, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1964 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Wendy Craig - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Slečna Marplová: Nekonečná noc
(2009) - Reggie Perrin (TV seriál)
(2008) - Harley Street (TV seriál)
(2004) - Ronnie Barker: A BAFTA Tribute
(2003) - The Royal (TV seriál)
(2003) - Sága rodu Forsytů (TV seriál)
(2002) - The Real Jane Austen
(2002) - Sága rodu Forsytů (TV seriál)
(2000) - Doctors (TV seriál)
(2000) - Butterflies Reunion Special
(1998) - The Heaven and Earth Show (TV seriál)
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1993) - Comedy Playhouse (TV seriál)
(1993) - Brighton Belles (TV seriál)
(1989) - Laura and Disorder (TV seriál)
(1981) - Nanny (TV seriál)
(1978) - Butterflies (TV seriál)
(1977) - Jubilee (TV seriál)
(1977) - Joseph Andrews
(1974) - And Mother Makes Five (TV seriál)
(1972) - Whodunnit?
(1971) - And Mother Makes Three (TV seriál)
(1969) - The Frankie Howerd Show (TV seriál)
(1967) - Not in Front of the Children (TV seriál)
(1967) - Nikdy nezapomenu jeho jméno
(1967) - Just Like a Woman
(1967) - Half Hour Story (TV seriál)
(1965) - Jackanory
(1965) - The Troubleshooters (TV seriál)
(1965) - Out of the Unknown (TV seriál)
(1965) - The Nanny
(1964) - Thursday Theatre (TV seriál)
(1964) - Theatre 625 (TV seriál)
(1964) - R3 (TV seriál)
(1964) - Danger Man (TV seriál)
(1963) - The Mind Benders
(1963) - Sluha
(1963) - The Plane Makers (TV seriál)
(1963) - The British at Play
(1962) - Heart to Heart
(1960) - Somerset Maugham Hour (TV seriál)
(1960) - Danger Man (TV seriál)
(1959) - Místo nahoře
(1958) - Big Guns (TV seriál)
(1958) - A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
(1957) - The Secret Place
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - ITV Television Playhouse (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Thursday Theatre (TV seriál)":
(*1912) Robert Flemyng

(*1917) James Donald

(*1916) John Bentley

(*1941) Simon Ward

(*1929) Philip Latham

(*1924) Ron Moody

(*1926) Richard Pasco

(*1936) Nyree Dawn Porter

(*1916) Frederick Knott (scénárista)

(*1917) Pamela Brown

(*1927) Ray Barrett

(*1862) Arthur Schnitzler (scénárista)

(*1910) Alan Melville (scénárista)

(*1910) Jean Anouilh (scénárista)

(*1894) J. B. Priestley (scénárista)

(*1929) Willis Hall (scénárista)

(*1934) Richard Briers



Tranzitní horoskop (1964)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
28°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
1°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
21°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
20°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
12°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
13°25’
Beran
10°46’
SaturnSaturn:
Vodnář
28°04’
Vodnář
20°28’
UranUran:
Býk
0°33’
Panna
9°56’
NeptunNeptun:
Panna
9°50’
Štír
17°11’
PlutoPluto:
Rak
23°35’
Panna
14°09’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
12°33’
Rak
11°19’
Černá LunaLilith:
Rak
26°51’
Štír
28°37’
CheirónCheirón:
Blíženci
6°09’
Ryby
11°01’

Dnes se narodili
Česká republika Šimon Caban
(*1963) herec, režisér

Velká Británie Brian May
(*1947) zpěvák, kytarista

Gruzie Vladimír Vladimirovič Majakovskij
(*1893) dramatik, básník, prozaik

Velká Británie Benedict Cumberbatch
(*1976) herec

Kyrgyzstán Vitalij Kličko
(*1971) boxer, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Garner
(*1928 - 2014) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920 - 2006) herec

Německo královna Luisa Pruská
(*1776 - 1810) pruská královna, manželka Fridricha Viléma III.

Česká republika Václav Sloup
(*1936 - 2014) herec

Spojené státy Garry Marshall
(*1934 - 2016) režisér, scénárista, herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »