blizenci

Wendy Craig
(1964): Thursday Theatre (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Sacriston
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herečka
Wendy Craig - Film: Thursday Theatre (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1964, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1964 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Wendy Craig - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Slečna Marplová: Nekonečná noc
(2009) - Reggie Perrin (TV seriál)
(2008) - Harley Street (TV seriál)
(2004) - Ronnie Barker: A BAFTA Tribute
(2003) - The Royal (TV seriál)
(2003) - Sága rodu Forsytů (TV seriál)
(2002) - The Real Jane Austen
(2002) - Sága rodu Forsytů (TV seriál)
(2000) - Doctors (TV seriál)
(2000) - Butterflies Reunion Special
(1998) - The Heaven and Earth Show (TV seriál)
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1993) - Comedy Playhouse (TV seriál)
(1993) - Brighton Belles (TV seriál)
(1989) - Laura and Disorder (TV seriál)
(1981) - Nanny (TV seriál)
(1978) - Butterflies (TV seriál)
(1977) - Jubilee (TV seriál)
(1977) - Joseph Andrews
(1974) - And Mother Makes Five (TV seriál)
(1972) - Whodunnit?
(1971) - And Mother Makes Three (TV seriál)
(1969) - The Frankie Howerd Show (TV seriál)
(1967) - Not in Front of the Children (TV seriál)
(1967) - Nikdy nezapomenu jeho jméno
(1967) - Just Like a Woman
(1967) - Half Hour Story (TV seriál)
(1965) - Jackanory
(1965) - The Troubleshooters (TV seriál)
(1965) - Out of the Unknown (TV seriál)
(1965) - The Nanny
(1964) - Thursday Theatre (TV seriál)
(1964) - Theatre 625 (TV seriál)
(1964) - R3 (TV seriál)
(1964) - Danger Man (TV seriál)
(1963) - The Mind Benders
(1963) - Sluha
(1963) - The Plane Makers (TV seriál)
(1963) - The British at Play
(1962) - Heart to Heart
(1960) - Somerset Maugham Hour (TV seriál)
(1960) - Danger Man (TV seriál)
(1959) - Místo nahoře
(1958) - Big Guns (TV seriál)
(1958) - A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
(1957) - The Secret Place
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - ITV Television Playhouse (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
Spoluherci ve filmu "Thursday Theatre (TV seriál)":
(*1912) Robert Flemyng

(*1917) James Donald

(*1916) John Bentley

(*1941) Simon Ward

(*1929) Philip Latham

(*1924) Ron Moody

(*1926) Richard Pasco

(*1936) Nyree Dawn Porter

(*1916) Frederick Knott (scénárista)

(*1917) Pamela Brown

(*1927) Ray Barrett

(*1862) Arthur Schnitzler (scénárista)

(*1910) Alan Melville (scénárista)

(*1910) Jean Anouilh (scénárista)

(*1894) J. B. Priestley (scénárista)

(*1929) Willis Hall (scénárista)

(*1934) Richard Briers



Tranzitní horoskop (1964)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
28°27’
-(rychlá)
LunaLuna:
Váhy
1°03’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Rak
21°45’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Býk
20°47’
-(rychlá)
MarsMars:
Blíženci
12°34’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
13°25’
Beran
10°46’
SaturnSaturn:
Vodnář
28°04’
Vodnář
20°28’
UranUran:
Býk
0°33’
Panna
9°56’
NeptunNeptun:
Panna
9°50’
Štír
17°11’
PlutoPluto:
Rak
23°35’
Panna
14°09’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
12°33’
Rak
11°19’
Černá LunaLilith:
Rak
26°51’
Štír
28°37’
CheirónCheirón:
Blíženci
6°09’
Ryby
11°01’

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »