vahy

Will Smith
(1981): Entertainment Tonight

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.9. 1968 - 01:46h
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
51 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, raper
Will Smith - Film: Entertainment Tonight
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1981, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1981 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Will Smith - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2019) - Bad Boys 4
(2017) - Bad Boys 3
(2016) - 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - The American Can
(2016) - Sebevražedný oddíl
(2016) - Hancock 2
(2016) - Collateral Beauty
(2015) - Focus
(2015) - Diagnóza: Šampión
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Zimní příběh
(2013) - Skutečnost nebo kouzla
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2013) - Po zániku Země
(2012) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012
(2012) - Muži v černém 3
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - A Man's Story
(2009) - Breaking Benjamin - Dear Agony (hudební videoklip)
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2008) - The Teen Choice Awards 2008
(2008) - Cautionary Tale: The Science of 'I Am Legend'
(2008) - Sedm životů
(2008) - Hancock
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Xposé
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Der Geist des Geldes
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Já, legenda
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - The 33rd Annual Daytime Emmy Awards
(2006) - El Hormiguero
(2006) - The Making of 'Enemy of the State'
(2006) - Štěstí na dosah
(2005) - The Young Turks
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - Hitch: Lék pro moderního muže
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - Robot Revolution: The Making of 'I, Robot'
(2004) - Day Out of Days: The 'I, Robot' Production Diaries
(2004) - Táta na plný úvazek
(2004) - Příběh žraloka
(2004) - Já, robot
(2003) - La méthode Cauet
(2003) - Americký chopper
(2003) - A Closer Walk
(2003) - Mizerové II
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Straight Clownin'
(2002) - Roots: Celebrating 25 Years
(2002) - Muhammad Ali's All-Star 60th Birthday Celebration!
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - MIB ADR
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - Design in Motion: The Look of 'Men in Black II'
(2002) - Creature Featurettes
(2002) - Barry Sonnenfeld's Intergalactic Guide to Comedy
(2002) - Muži v černém 2
(2001) - National Lottery Christmas Cracker
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Rank (TV seriál)
(2001) - The Making of 'Ali'
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Ali
(2000) - Rove Live
(2000) - GPTV
(2000) - Metamorphosis of Men in Black
(2000) - Men in Black Alien Attack
(2000) - Legenda o slavném návratu
(1999) - The Will Smith Music Video Collection (hudební videoklip)
(1999) - Torrance Rises
(1999) - Tina Turner: Celebrate Live 1999 (koncert)
(1999) - Wild Wild West
(1998) - Smash Hits Poll Winners Party 1998
(1998) - Ultra Sound (TV seriál)
(1998) - Vítejte v Hollywoodu
(1998) - Nepřítel státu
(1997) - Muži v černém
(1996) - Celebrate the Dream: 50 Years of Ebony Magazine
(1996) - The Making of 'Independence Day'
(1996) - Independence Day: The ID4 Invasion
(1996) - Den nezávislosti
(1995) - Mizerové
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Extra
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Šest stupňů odloučení
(1993) - Made in America
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1991) - Voices that Care
(1991) - Idols
(1991) - Dr. Demento 20th Anniversary Collection
(1991) - Kam tě den zavede
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Saturday Morning Videos
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - The Chipmunks: Rockin' Through the Decades
(1990) - The Perfect Date
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1986) - Oprah show
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1976) - La nuit des Césars
(1971) - Film '72
(1952) - Today

Will Smith - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Will Smith - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Entertainment Tonight":
(*1956) Mel Gibson

(*1958) Sharon Stone

(*1955) Bruce Willis

(*1967) Julia Roberts

(*1963) Brad Pitt

(*1961) Eddie Murphy

(*1954) Denzel Washington

(*1971) Ewan McGregor

(*1949) Jessica Lange

(*1967) Nicole Kidman

(*1974) Penélope Cruz

(*1946) Tommy Lee Jones

(*1961) George Clooney

(*1946) Sylvester Stallone

(*1947) Arnold Schwarzenegger

(*1954) Jackie Chan

(*1963) William Baldwin

(*1960) Daniel Baldwin

(*1930) Clint Eastwood

(*1966) Stephen Baldwin

(*1964) Keanu Reeves

(*1961) Laurence Fishburne

(*1942) Harrison Ford

(*1961) Meg Ryan

(*1977) Orlando Bloom

(*1969) Cate Blanchett

(*1953) Pierce Brosnan

(*1945) Goldie Hawn

(*1969) Renée Zellweger

(*1968) Hugh Jackman

(*1962) Tom Cruise

(*1975) Drew Barrymore

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1972) Ben Affleck

(*1943) Robert De Niro

(*1940) Al Pacino

(*1959) Val Kilmer

(*1958) Tim Robbins

(*1951) Kurt Russell

(*1964) Russell Crowe

(*1964) Nicolas Cage

(*1954) John Travolta

(*1944) Gary Busey

(*1959) Tom Arnold

(*1958) Jamie Lee Curtis

(*1925) Tony Curtis

(*1966) John Cusack

(*1953) John Malkovich

(*1972) Cameron Diaz

(*1952) Jeff Goldblum

(*1936) Burt Reynolds

(*1946) Susan Sarandon

(*1952) Patrick Swayze

(*1960) Julianne Moore

(*1955) Kevin Costner

(*1965) Robert Downey Jr.

(*1965) Ben Stiller

(*1968) Owen Wilson

(*1960) David Duchovny

(*1969) Christian Slater

(*1938) Jon Voight

(*1968) Cuba Gooding Jr.

(*1949) Sigourney Weaver

(*1975) Kate Winslet

(*1970) Chris O'Donnell

(*1970) Uma Thurman

(*1937) Jack Nicholson

(*1953) Kim Basinger

(*1961) Michael J. Fox

(*1936) Dennis Hopper

(*1967) Laura Dern

(*1967) Sheryl Lee

(*1968) Patricia Arquette

(*1975) Balthazar Getty

(*1968) Naomi Watts

(*1972) Gwyneth Paltrow

(*1959) Kevin Spacey

(*1944) Michael Douglas

(*1960) Sean Penn

(*1990) Kristen Stewart

(*1961) Forest Whitaker

(*1956) Geena Davis

(*1938) Frank Langella

(*1974) Ryan Phillippe

(*1962) Demi Moore

(*1964) Djimon Hounsou

(*1961) Tom Sizemore

(*1962) Jim Carrey

(*1962) Matthew Broderick

(*1963) Greg Kinnear

(*1948) Kathy Bates

(*1973) Kate Beckinsale

(*1956) Tom Hanks

(*1963) Johnny Depp

(*1960) Hugh Grant

(*1958) Kevin Bacon

(*1969) Matthew McConaughey

(*1962) Thomas Gibson

(*1958) Steve Guttenberg



Tranzitní horoskop (1981)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
2°13’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
9°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
27°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
28°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
2°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
19°53’
Váhy
9°32’
SaturnSaturn:
Beran
23°37’
Váhy
9°31’
UranUran:
Panna
29°47’
Štír
28°26’
NeptunNeptun:
Štír
24°26’
Střelec
23°04’
PlutoPluto:
Panna
23°01’
Váhy
24°09’
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°47’
Lev
12°29’
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°59’
Štír
0°16’
CheirónCheirón:
Beran
1°01’
Býk
13°37’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
0°55’
4. IC:
Váhy
16°45’
7. DSC:
Vodnář
0°55’
10. MC:
Beran
16°45’

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »