vahy

Will Smith
(2001): America: A Tribute to Heroes

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.9. 1968 - 01:46h
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
51 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, raper
Will Smith - Film: America: A Tribute to Heroes
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2001, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2001 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Will Smith - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2019) - Bad Boys 4
(2017) - Bad Boys 3
(2016) - 2016 MTV Movie Awards (TV pořad)
(2016) - Zlatý Glóbus 2016 (TV pořad)
(2016) - The American Can
(2016) - Sebevražedný oddíl
(2016) - Hancock 2
(2016) - Collateral Beauty
(2015) - Focus
(2015) - Diagnóza: Šampión
(2014) - 86. Annual Academy Awards
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Oscar's Red Carpet 2014
(2014) - Zimní příběh
(2013) - Skutečnost nebo kouzla
(2013) - Zprávař 2 - Legenda pokračuje
(2013) - Po zániku Země
(2012) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012
(2012) - Muži v černém 3
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - A Man's Story
(2009) - Breaking Benjamin - Dear Agony (hudební videoklip)
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2008) - The Teen Choice Awards 2008
(2008) - Cautionary Tale: The Science of 'I Am Legend'
(2008) - Sedm životů
(2008) - Hancock
(2007) - 79. Annual Academy Awards
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2007) - Xposé
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Der Geist des Geldes
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Já, legenda
(2006) - 78. Annual Academy Awards
(2006) - The 33rd Annual Daytime Emmy Awards
(2006) - El Hormiguero
(2006) - The Making of 'Enemy of the State'
(2006) - Štěstí na dosah
(2005) - The Young Turks
(2005) - Live 8 (koncert)
(2005) - Hitch: Lék pro moderního muže
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - V záři reflektorů (TV seriál)
(2004) - Robot Revolution: The Making of 'I, Robot'
(2004) - Day Out of Days: The 'I, Robot' Production Diaries
(2004) - Táta na plný úvazek
(2004) - Příběh žraloka
(2004) - Já, robot
(2003) - La méthode Cauet
(2003) - Americký chopper
(2003) - A Closer Walk
(2003) - Mizerové II
(2002) - 74. Annual Academy Awards
(2002) - Straight Clownin'
(2002) - Roots: Celebrating 25 Years
(2002) - Muhammad Ali's All-Star 60th Birthday Celebration!
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - MIB ADR
(2002) - Inside TV Land: African Americans in Television
(2002) - Design in Motion: The Look of 'Men in Black II'
(2002) - Creature Featurettes
(2002) - Barry Sonnenfeld's Intergalactic Guide to Comedy
(2002) - Muži v černém 2
(2001) - National Lottery Christmas Cracker
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2001) - Rank (TV seriál)
(2001) - The Making of 'Ali'
(2001) - E! Rank (TV seriál)
(2001) - Ali
(2000) - Rove Live
(2000) - GPTV
(2000) - Metamorphosis of Men in Black
(2000) - Men in Black Alien Attack
(2000) - Legenda o slavném návratu
(1999) - The Will Smith Music Video Collection (hudební videoklip)
(1999) - Torrance Rises
(1999) - Tina Turner: Celebrate Live 1999 (koncert)
(1999) - Wild Wild West
(1998) - Smash Hits Poll Winners Party 1998
(1998) - Ultra Sound (TV seriál)
(1998) - Vítejte v Hollywoodu
(1998) - Nepřítel státu
(1997) - Muži v černém
(1996) - Celebrate the Dream: 50 Years of Ebony Magazine
(1996) - The Making of 'Independence Day'
(1996) - Independence Day: The ID4 Invasion
(1996) - Den nezávislosti
(1995) - Mizerové
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Extra
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Šest stupňů odloučení
(1993) - Made in America
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Gomorron
(1991) - Voices that Care
(1991) - Idols
(1991) - Dr. Demento 20th Anniversary Collection
(1991) - Kam tě den zavede
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Saturday Morning Videos
(1990) - Night of 100 Stars III
(1990) - The Chipmunks: Rockin' Through the Decades
(1990) - The Perfect Date
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1986) - Oprah show
(1981) - 20 heures le journal
(1981) - Wetten, dass..?
(1981) - Entertainment Tonight
(1976) - La nuit des Césars
(1971) - Film '72
(1952) - Today

Will Smith - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Will Smith - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "America: A Tribute to Heroes":
(*1967) Julia Roberts

(*1963) Brad Pitt

(*1967) Nicole Kidman

(*1974) Penélope Cruz

(*1961) George Clooney

(*1956) Andy Garcia

(*1946) Sylvester Stallone

(*1930) Clint Eastwood

(*1961) Meg Ryan

(*1945) Goldie Hawn

(*1962) Tom Cruise

(*1955) Whoopi Goldberg

(*1943) Robert De Niro

(*1940) Al Pacino

(*1951) Kurt Russell

(*1966) John Cusack

(*1972) Cameron Diaz

(*1965) Ben Stiller

(*1968) Cuba Gooding Jr.

(*1937) Jack Nicholson

(*1951) Michael Keaton

(*1962) Jim Carrey

(*1956) Tom Hanks

(*1967) Benicio Del Toro

(*1944) Danny DeVito

(*1944) Dennis Franz

(*1963) Mike Myers

(*1955) Jimmy Smits

(*1951) Robin Williams

(*1947) James Woods

(*1966) Halle Berry

(*1946) Sally Field

(*1965) Sarah Jessica Parker

(*1968) Lucy Liu

(*1966) Adam Sandler

(*1971) Mark Wahlberg

(*1966) Salma Hayek

(*1971) Christine Taylor

(*1951) Sting

(*1962) Jon Bon Jovi

(*1952) Edward Zwick (scénárista)

(*1966) Chris Rock

(*1964) Amy Brenneman

(*1964) Calista Flockhart

(*1956) Sela Ward

(*1943) Mick Jagger

(*1955) Reba McEntire

(*1957) Ray Romano

(*1952) Marshall Herskovitz (scénárista)

(*1970) Mariah Carey

(*1955) Kelsey Grammer

(*1960) Bono

(*1960) Adam Clayton

(*1961) Larry Mullen Jr.

(*1961) The Edge

(*1949) Bruce Springsteen

(*1970) Fred Durst

(*1950) Stevie Wonder

(*1945) Neil Young

(*1943) Keith Richards

(*1981) Alicia Keys

(*1933) Willie Nelson

(*1963) Beth McCarthy-Miller (režisér)

(*1964) Eddie Vedder

(*1963) Conan O'Brien

(*1942) Muhammad Ali

(*1949) Billy Joel

(*1975) Wes Borland

(*1920) papež Jan Pavel II.



Tranzitní horoskop (2001)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Váhy
2°13’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
9°05’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Váhy
27°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Váhy
28°12’
-(rychlá)
MarsMars:
Panna
2°10’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Panna
19°53’
Blíženci
2°09’
SaturnSaturn:
Beran
23°37’
Býk
24°34’
UranUran:
Panna
29°47’
Vodnář
18°40’
NeptunNeptun:
Štír
24°26’
Vodnář
5°20’
PlutoPluto:
Panna
23°01’
Střelec
13°47’
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°47’
Rak
15°39’
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°59’
Vodnář
4°03’
CheirónCheirón:
Beran
1°01’
Střelec
22°35’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Lev
0°55’
4. IC:
Váhy
16°45’
7. DSC:
Vodnář
0°55’
10. MC:
Beran
16°45’

Dnes se narodili
Spojené státy Jennifer Connelly
(*1970) herečka

Rumunsko Edward G. Robinson
(*1893) herec, scénárista

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915) herec, zpěvák

Francie Gustave Flaubert
(*1821) spisovatel

Česká republika Jiří Mahen
(*1882) režisér, básník, novinář, dramaturg, knihovník


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Buscemi
(*1957) herec

Kanada Christopher Plummer
(*1929) herec

Česká republika Bára Štěpánová
(*1959) herečka, moderátorka

Česká republika Jiří Pomeje
(*1964) herec

Spojené státy Jamie Foxx
(*1967) herec, zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Joseph Heller
(*1923 - 1999) spisovatel, satirik, autor románu Hlava XXII

Velká Británie Robert Browning
(*1812 - 1889) přední anglický básník viktoriánského období

Německo Theodor Heuss
(*1884 - 1963) německý politik a první prezident SRN

Itálie Lucia Joyce
(*1907 - 1982) baletka, dcera Jamese Joyce, schizofrenička

Spojené státy Ike Turner
(*1931 - 2007) americký kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Úplněk v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »