vodnar

XiXi Yang
(2009): Dark Blue (TV seriál)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Šanghaj
Země:
Věk:
29 let
Povolání:
herečka
XiXi Yang - Film: Dark Blue (TV seriál)
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

XiXi Yang - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Dark Blue (TV seriál)":
(*1961) Dylan McDermott

(*1975) Nicki Aycox

(*1967) Andrea Roth

(*1980) Jordana Brewster

(*1969) Patrick Fischler

(*1974) Tricia Helfer

(*1976) Logan Marshall-Green

(*1971) Nicole Cannon

(*1974) Omari Hardwick

(*1986) Nicci Faires

(*1961) Jerry Trimble

(*1978) Gbenga Akinnagbe

(*1973) Eric Lange

(*1984) Noel Fisher

(*1955) Graeme Revell (hudební skladatel)

(*1964) John Pyper-Ferguson

(*1952) Tom Wright

(*1978) Clayne Crawford

(*1957) Kyle Secor

(*1955) Michael Shamus Wiles

(*1979) Skyler Stone

(*1961) Paul Ganus

(*1985) Meagan Tandy

(*1971) Jesse Hlubik

(*1968) Matt Carmody

(*1964) Lawrence Monoson

(*1967) Victor Browne

(*1982) Christina Ulloa

(*1945) Jerry Bruckheimer (producent)

(*1979) Jeremy Dunn

(*1978) Noah Bean

(*1968) Navid Negahban

(*1980) Charles Halford



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
10°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
15°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
16°14’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
27°19’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Kozoroh
10°38’
Panna
21°45’
UranUran:
Kozoroh
4°12’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Kozoroh
11°32’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Štír
15°11’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
5°19’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Váhy
0°52’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Rak
1°32’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bill Paxton
(*1955 - 2017) herec, scénárista, režisér

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925 - 2016) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Tennessee Williams
(*1911 - 1983) dramatik, básník, prozaik

Irsko Thomas Moore
(*1779 - 1852) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec

Francie Henri Desire Landru
(*1869 - 1922) sňatkový podvodník a sériový vrah válečných vdov, Pařížský Modrovous



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »