vodnar

XiXi Yang
(2009): Mrs. Washington Goes to Smith

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Šanghaj
Země:
Věk:
29 let
Povolání:
herečka
XiXi Yang - Film: Mrs. Washington Goes to Smith
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

XiXi Yang - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mrs. Washington Goes to Smith":
(*1950) Cybill Shepherd

(*1948) Armand Mastroianni (režisér)

(*1962) Jeffrey Nordling

(*1929) Pat Crawford Brown

(*1962) Al Sapienza

(*1978) Corri English

(*1953) Lee Garlington

(*1943) Harry Manfredini (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
10°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
15°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
16°14’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
27°19’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Kozoroh
10°38’
Panna
21°45’
UranUran:
Kozoroh
4°12’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Kozoroh
11°32’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Štír
15°11’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
5°19’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Váhy
0°52’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Rak
1°32’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »