vodnar

XiXi Yang
(2009): Mrs. Washington Goes to Smith

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Šanghaj
Země:
Věk:
29 let
Povolání:
herečka
XiXi Yang - Film: Mrs. Washington Goes to Smith
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

XiXi Yang - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mrs. Washington Goes to Smith":
(*1950) Cybill Shepherd

(*1948) Armand Mastroianni (režisér)

(*1962) Jeffrey Nordling

(*1929) Pat Crawford Brown

(*1962) Al Sapienza

(*1978) Corri English

(*1953) Lee Garlington

(*1943) Harry Manfredini (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
10°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
15°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
16°14’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
27°19’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Kozoroh
10°38’
Panna
21°45’
UranUran:
Kozoroh
4°12’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Kozoroh
11°32’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Štír
15°11’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
5°19’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Váhy
0°52’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Rak
1°32’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Francie František Štěpán Lotrinský
(*1708 - 1765) císař, manžel Marie Terezie

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »