vodnar

XiXi Yang
(2009): Mrs. Washington Goes to Smith

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Šanghaj
Země:
Věk:
29 let
Povolání:
herečka
XiXi Yang - Film: Mrs. Washington Goes to Smith
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 2009, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.2009 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

XiXi Yang - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Mrs. Washington Goes to Smith":
(*1950) Cybill Shepherd

(*1948) Armand Mastroianni (režisér)

(*1962) Jeffrey Nordling

(*1929) Pat Crawford Brown

(*1962) Al Sapienza

(*1978) Corri English

(*1953) Lee Garlington

(*1943) Harry Manfredini (hudební skladatel)



Tranzitní horoskop (2009)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
27°48’
-(rychlá)
LunaLuna:
Rak
10°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Vodnář
1°29’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Vodnář
15°59’
-(rychlá)
MarsMars:
Býk
16°14’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
27°19’
Kozoroh
29°02’
SaturnSaturn:
Kozoroh
10°38’
Panna
21°45’
UranUran:
Kozoroh
4°12’
Ryby
19°15’
NeptunNeptun:
Kozoroh
11°32’
Vodnář
22°26’
PlutoPluto:
Štír
15°11’
Kozoroh
1°16’
S.UzelS.Uzel:
Ryby
5°19’
Vodnář
10°56’
Černá LunaLilith:
Váhy
0°52’
Střelec
29°45’
CheirónCheirón:
Rak
1°32’
Vodnář
18°23’

Dnes se narodili
Německo Nastassja Kinski
(*1961) herečka

Slovensko Zuzana Norisová
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marie Doležalová
(*1987) herečka, blogerka

Německo Joachim Gauck
(*1940) politik, pastor, kazatel, 11. německý spolkový prezident

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776) spisovatel


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Belushi
(*1949) herec

Česká republika Boris Rösner
(*1951) herec, režisér

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938) herec, skladatel, písničkář, básník

Spojené státy Alicia Keys
(*1981) herečka, zpěvačka, skladatelka, klavíristka, spisovatelka, filantropka

Velká Británie Virginia Woolf
(*1882) spisovatelka, prozaička, literární kritička


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Chris Penn
(*1965 - 2006) herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946 - 1989) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Velká Británie Winston Churchill
(*1874 - 1965) politik, premiér, voják

Švýcarsko Edwin Fisher
(*1886 - 1960) pianista, dirigent

Spojené státy L. Ron Hubbard
(*1911 - 1986) spisovatel sci-fi, zakladatel dianetiky a scientologie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »