vodnar

Zsa Zsa Gabor
(1969): The David Frost Show

Pohlaví:
Žena
Narození:
6.2. 1915 - 20:08h
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
† 101 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
18.12.2016 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herečka
Zsa Zsa Gabor - Film: The David Frost Show
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1969, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1969 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Zsa Zsa Gabor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Memòries de la tele
(1996) - Bradyovi 2
(1994) - That's Entertainment! III Behind the Screen
(1993) - Někdo to rád studené
(1993) - Est & Ouest: Les paradis perdus
(1993) - Burani z Beverly Hills
(1991) - The People vs. Zsa Zsa Gabor
(1991) - Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu
(1990) - Schmidteinander
(1990) - Sněhurka a jak to bylo dál
(1989) - The Pat Sajak Show
(1988) - Christmas Special
(1987) - Splněný sen
(1987) - Noční můra v Elm Street 3: Bojovníci ze sna
(1986) - Smart Alec
(1986) - Charlie Barnett's Terms of Enrollment
(1985) - California Girls
(1984) - Frankenstein's Great Aunt Tillie
(1983) - Mario Lanza: The American Caruso
(1982) - Women I Love: Beautiful But Funny
(1980) - Bob Hope's Overseas Christmas Tours: Around the World with the Troops - 1941-1972
(1980) - Hollywood, ich komme
(1978) - Every Girl Should Have One
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Break the Bank
(1976) - Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
(1974) - Tattletales
(1972) - Vzhůru na frontu
(1971) - Mooch Goes to Hollywood
(1970) - The Virginia Graham Show
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Barbara McNair Show
(1967) - The Woody Woodbury Show (TV seriál)
(1967) - Jack of Diamonds
(1966) - What's a Nice Kid Like You Doing in a Place Like This?
(1966) - Picture Mommy Dead
(1966) - Drop Dead Darling
(1965) - P.D.Q.
(1965) - Hollywood Talent Scouts
(1964) - Hollywood Backstage
(1964) - Zsa-Zsa Gabor Story
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - Lykke og krone
(1962) - The Road to Hong Kong
(1962) - Boys' Night Out
(1960) - Pepe
(1960) - Ninotchka
(1960) - La Contessa azzurra
(1959) - For the First Time
(1958) - Screen Snapshots: Salute to Hollywood
(1958) - The Man Who Wouldn't Talk
(1958) - Queen of Outer Space
(1958) - Lux Playhouse (TV seriál)
(1958) - Dotek zla
(1958) - Country Music Holiday
(1957) - The Girl in the Kremlin
(1956) - Sneak Preview (TV seriál)
(1956) - Death of a Scoundrel
(1956) - As the World Turns (TV seriál)
(1955) - Matinee Theatre (TV seriál)
(1954) - 3 Ring Circus
(1954) - Sangre y luces
(1954) - Climax! (TV seriál)
(1954) - Ball der Nationen
(1953) - Příběh tří lásek
(1953) - Lili
(1953) - L'Ennemi public no 1
(1952) - The Million Dollar Nickel
(1952) - We're Not Married!
(1952) - Moulin Rouge
(1952) - Lovely to Look at
(1950) - The Frank Sinatra Show
Spoluherci ve filmu "The David Frost Show":
(*1930) Clint Eastwood

(*1927) Robert Shaw

(*1925) Jack Lemmon

(*1936) Burt Reynolds

(*1925) Rod Steiger

(*1919) Jack Palance

(*1908) James Stewart

(*1915) Orson Welles

(*1936) Dennis Hopper

(*1930) Richard Harris

(*1919) Donald Pleasence

(*1935) Woody Allen

(*1920) Yul Brynner

(*1940) James Caan

(*1928) James Coburn

(*1926) Richard Crenna

(*1940) Peter Fonda

(*1928) James Garner

(*1936) Louis Gossett Jr.

(*1923) Charlton Heston

(*1946) Gregory Hines

(*1931) James Earl Jones

(*1920) Walter Matthau

(*1915) Anthony Quinn

(*1934) George Segal

(*1935) Donald Sutherland

(*1932) Robert Vaughn

(*1946) Cher

(*1945) Bette Midler

(*1935) Julie Andrews

(*1924) Lauren Bacall

(*1925) Richard Burton

(*1933) Michael Caine

(*1929) John Cassavetes

(*1906) Joan Crawford

(*1903) Bing Crosby

(*1925) Sammy Davis Jr.

(*1916) Kirk Douglas

(*1905) Henry Fonda

(*1937) Jane Fonda

(*1896) Lillian Gish

(*1900) Helen Hayes

(*1918) William Holden

(*1911) Danny Kaye

(*1904) Ruby Keeler

(*1921) Deborah Kerr

(*1913) Burt Lancaster

(*1926) Jerry Lewis

(*1924) Lee Marvin

(*1946) Liza Minnelli

(*1909) David Niven

(*1911) Vincent Price

(*1920) Mickey Rooney

(*1932) Elizabeth Taylor

(*1940) Raquel Welch

(*1923) Cliff Robertson

(*1939) Lily Tomlin

(*1934) Richard Chamberlain

(*1932) Pat Morita

(*1938) Elliott Gould

(*1939) Brenda Vaccaro

(*1925) Hal Holbrook

(*1939) Karen Black

(*1936) Kris Kristofferson

(*1918) Mercedes McCambridge

(*1921) Yves Montand

(*1901) Vittorio De Sica

(*1896) Ruth Gordon

(*1922) Carl Reiner

(*1899) Gloria Swanson

(*1936) Ursula Andress

(*1890) Stanley Holloway

(*1939) Peter Bogdanovich

(*1899) George Cukor

(*1935) William Friedkin

(*1913) Stanley Kramer

(*1906) Otto Preminger

(*1938) Richard Benjamin

(*1899) Pat O'Brien

(*1941) Ryan O'Neal

(*1907) Cab Calloway

(*1931) Claire Bloom

(*1938) Diana Rigg

(*1910) Joyce Grenfell

(*1917) Richard Boone

(*1921) Peter Ustinov

(*1940) Lainie Kazan

(*1945) Carrie Snodgress

(*1935) Jerry Orbach

(*1946) Patty Duke

(*1940) John Lennon

(*1926) Cloris Leachman

(*1936) Nicol Williamson

(*1917) Phyllis Diller

(*1931) Rip Taylor

(*1933) Dom DeLuise

(*1937) Dyan Cannon

(*1894) Moms Mabley

(*1925) B. B. King



Tranzitní horoskop (1969)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Vodnář
16°55’
-(rychlá)
LunaLuna:
Štír
11°24’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Ryby
5°08’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Kozoroh
0°08’
-(rychlá)
MarsMars:
Vodnář
5°52’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Ryby
0°39’
Váhy
5°29’
SaturnSaturn:
Blíženci
25°43’
Beran
18°48’
UranUran:
Vodnář
11°56’
Váhy
3°59’
NeptunNeptun:
Rak
28°34’
Štír
27°47’
PlutoPluto:
Rak
0°23’
Panna
25°06’
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
27°07’
Beran
4°35’
Černá LunaLilith:
Býk
18°43’
Blíženci
21°59’
CheirónCheirón:
Ryby
16°35’
Ryby
29°04’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Panna
24°01’
4. IC:
Střelec
22°34’
7. DSC:
Ryby
24°01’
10. MC:
Blíženci
22°34’

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »