A Martinez wikipedie, horoscope, astrology, instagram

A Martinez
(Adolph Larrue Martinez)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Glendale, Kalifornie
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec

A Martinez - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
27.9.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(A Martinez 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
A Martinez
datum narození 27.9.1948
(herec, instagram)

A Martinez - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - In Embryo
(2014) - Noční směna (TV seriál)
(2013) - Kroll Show (TV seriál)
(2013) - Jimmy P.
(2013) - Chuckyho kletba
(2012) - Longmire (TV seriál)
(2012) - California Winter
(2012) - California Solo
(2011) - Next Time on Lonny (TV seriál)
(2011) - Megakrajta versus Gatoroid
(2010) - Pohotovost Miami (TV seriál)
(2010) - The Bay (TV seriál)
(2009) - Terminátoři
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2009) - Becoming Eduardo
(2008) - Ztracená: Pravdivý příběh Delimar
(2007) - Vize zločinu (TV seriál)
(2007) - Viva Laughlin (TV seriál)
(2007) - Lesser of Three Evils
(2006) - Opuštěný kaňon
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Byla jednou jedna svatba
(2004) - Isla Bella
(2004) - Huff (TV seriál)
(2004) - Debating Robert Lee
(2003) - Vražedný instinkt
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - The Law and Mr. Lee
(2002) - SoapTalk
(2002) - For the People (TV seriál)
(2001) - Show Wayna Bradyho
(2001) - Ordinary Sinner
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Co se vaří?
(1999) - The 26th Annual Daytime Emmy Awards
(1999) - Vzpomínky v mém srdci
(1999) - Poslední zpověď
(1999) - Krutý zákon
(1998) - Bílý Indián
(1997) - Rána jistoty
(1997) - Port Charles (TV seriál)
(1997) - The Hunger (TV seriál)
(1996) - Sweet Dreams
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Cherokee Kid
(1996) - Grand Avenue
(1995) - One Night Stand
(1995) - Kde jsou ty prachy?
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - 50 Years of Soaps: An All-Star Celebration
(1994) - Záhadná Sarah
(1994) - She Led Two Lives
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - The 20th Annual Daytime Emmy Awards
(1992) - Vicki!
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Criminal Behavior
(1991) - Není v tomto vesmírném prostoru zabijáků
(1991) - In the Nick of Time
(1990) - Testing Dirty
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - The 16th Annual Daytime Emmy Awards
(1989) - Powwow Highway
(1989) - Nebezpečné pátrání
(1989) - Ďáblice
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1986) - The New Hollywood Squares
(1986) - The Late Show
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1984) - Santa Barbara (TV seriál)
(1983) - The Yellow Rose (TV seriál)
(1983) - Whiz Kids (TV seriál)
(1983) - Walking the Edge
(1983) - Honorární konzul
(1982) - Seguin
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - Cassie & Co. (TV seriál)
(1982) - Born to the Wind (TV seriál)
(1982) - Born to the Wind
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1981) - Shoot the Sun Down
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1980) - Roughnecks
(1980) - Police Story: Confessions of a Lady Cop
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1978) - The Young Pioneers (TV seriál)
(1978) - The White Shadow (TV seriál)
(1978) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1978) - Centennial (TV seriál)
(1978) - B.J. and the Bear (TV seriál)
(1977) - What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1977) - Exo-Man
(1976) - Wonderbug (TV seriál)
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Mallory: Circumstantial Evidence
(1976) - Joe Panther
(1976) - Columbo: Smrt v aréně
(1975) - The Abduction of Saint Anne
(1975) - Death Among Friends
(1975) - Baretta (TV seriál)
(1974) - The Take
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - Petrocelli (TV seriál)
(1974) - Nakia (TV seriál)
(1974) - Movin' On (TV seriál)
(1974) - Kodiak (TV seriál)
(1974) - The Cowboys (TV seriál)
(1974) - Barney Miller (TV seriál)
(1973) - Starbird and Sweet William
(1973) - Once Upon a Scoundrel
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - The Sixth Sense (TV seriál)
(1972) - Probe
(1972) - Malí kovbojové
(1972) - Kung Fu (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
(1971) - The Smith Family (TV seriál)
(1971) - The Man and the City (TV seriál)
(1971) - All in the Family (TV seriál)
(1970) - Storefront Lawyers (TV seriál)
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1970) - Hunters Are for Killing
(1969) - The New People (TV seriál)
(1969) - The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
(1969) - Change of Habit
(1968) - The Young Animals
(1968) - The Outcasts (TV seriál)
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1968) - Hawaii Five-O (TV seriál)
(1968) - Adam-12 (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
(1960) - Insight (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
A Martinez - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1959) Mare Winningham - manželka

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.9.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

A Martinez 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

A Martinez - herec

se narodil 27.9.1948 ve městě Glendale, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - A Martinez

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


A Martinez
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
4°16’
 
LunaLuna:
Rak
20°47’
 
MerkurMerkur:
Štír
0°10’
 
VenušeVenuše:
Lev
19°56’
 
MarsMars:
Štír
16°07’
 
JupiterJupiter:
Střelec
21°46’
 
SaturnSaturn:
Panna
0°58’
 
UranUran:
Rak
0°32’
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°24’
 
PlutoPluto:
Lev
15°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
6°29’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
7°38’
 
CheirónCheirón:
Štír
22°24’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Michael Jackson
(*1958 - 2009) zpěvák, skladatel, choreograf, tanečník, herec, scénárista

Francie Michel Foucault
(*1926 - 1984) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776 - 1822) spisovatel

Spojené státy Farrah Fawcett
(*1947 - 2009) herečka

Česká republika Eduard Štorch
(*1878 - 1956) archeolog, pedagog a spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »