Aake Kalliala wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Aake Kalliala
(Aarne Kalliala)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Heinola
Země:
Věk:
67 let
Povolání:
herec

Aake Kalliala - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.10.1950 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Aake Kalliala 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Aake Kalliala
datum narození 5.10.1950
(herec, instagram)

Aake Kalliala - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Salametsästäjä
(2014) - Ravintola X
(2014) - Kummeli V
(2013) - Přijede prezident!
(2013) - Kaappari
(2012) - Itsenäisyyspäivän vastaanotto
(2012) - Vares - Kaidan tien kulkijat
(2012) - Musta Joulu
(2012) - Cesta na sever
(2011) - Tie vie
(2011) - Tarkastaja
(2011) - Kotirauha
(2011) - Herra Heinämäki ja Leijonatuuliviiri
(2009) - Yhteinen sävel
(2009) - Ralliraita 1
(2009) - Havukka-ahon ajattelija
(2008) - My tři králové
(2007) - Viihteen 50 (TV seriál)
(2007) - Taivaan tulet (TV seriál)
(2006) - Riisuttu mies
(2006) - Kummelin jackpot
(2006) - Kirkkaalta taivaalta
(2004) - Arto Nyberg
(2004) - Korkeasaaren kotibileet
(2004) - Juoksuhaudantie
(2002) - Rumble
(2002) - Jurismia! (TV seriál)
(2001) - Emmauksen tiellä
(1999) - Äkkiä Anttolassa (TV seriál)
(1999) - Aaken ja Sakun kesäkeittiö (TV seriál)
(1997) - Valhetta ja rakkautta (TV seriál)
(1997) - Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
(1997) - Lahja
(1997) - Kummeli kultakuume
(1997) - Konsertto Mallorcalla
(1996) - Lihaksia ja luoteja (TV seriál)
(1995) - Uimakoulu
(1995) - Peltiheikit (TV seriál)
(1995) - Kotikatu (TV seriál)
(1995) - Huijarinainen (TV seriál)
(1995) - Herkku & Partanen (TV seriál)
(1994) - Vääpeli Körmy - Taisteluni
(1994) - Kaikki pelissä
(1994) - Anita
(1993) - Tsa tsa tsaa
(1992) - Manitbois
(1992) - Uuno Turhapuro, Suomen tasavallan herra presidentti
(1992) - Pilkkuja ja pikkuhousuja
(1992) - Kim byl Joe Luis?
(1991) - Isänmaan kaikuja (TV seriál)
(1991) - Hynttyyt yhteen (TV seriál)
(1990) - Uunon huikeat poikamiesvuodet maaseudulla
(1990) - Rampe & Naukkis - Kaikkien aikojen superpari
(1989) - Pulttibois
(1989) - Špinavé ruce
(1989) - Kolme yötä
(1988) - "Onks' Viljoo näkyny?"
(1988) - Makkarakalakeittoa, sano Tympee Huttunen
(1987) - Hymyhuulet
(1987) - Jäähyväiset presidentille
(1987) - Hentomielinen mies
(1987) - Hamlet podniká
(1986) - Tabu (TV seriál)
(1986) - Liian iso keikka
(1986) - Huomenna
(1986) - Harmagedon - Erään maailman loppu
(1986) - Fakta homma (TV seriál)
(1985) - Yespoks! (divadelní záznam)
(1985) - Hei kliffaa hei!
(1984) - ÄWPK - Älywapaa palokunta
(1984) - Tietoisku: Sika
(1984) - Lentävät luupäät
(1984) - Korkki ja Lipponen
(1983) - Viikonloppuna vapaata
(1983) - Koomikko
(1983) - Jeesuksen pojat
(1982) - Hämähäkki (TV seriál)
(1981) - Valehtelijoiden klubi
(1981) - Pölhölä
(1981) - Kauhea murhamies Lalli
(1979) - Hääyö myytävänä

Aake Kalliala - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.10.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Aake Kalliala 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Aake Kalliala - herec

se narodil 5.10.1950 ve městě Heinola
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Aake Kalliala

Dnes se narodili
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Aake Kalliala
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
11°40’
 
LunaLuna:
Rak
24°56’
 
MerkurMerkur:
Panna
24°10’
 
VenušeVenuše:
Váhy
1°34’
 
MarsMars:
Střelec
6°47’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
28°10’
R
SaturnSaturn:
Panna
25°04’
 
UranUran:
Rak
9°26’
 
NeptunNeptun:
Váhy
16°53’
 
PlutoPluto:
Lev
19°20’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
27°25’
R
Černá LunaLilith:
Býk
29°39’
 
CheirónCheirón:
Střelec
17°18’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Napoléon II Bonaparte
(*1811 - 1832) nástupce francouzského císaře Napoleona I.

Itálie Giovannino Guareschi
(*1908 - 1968) novinář, kreslíř, humorista

Itálie Giuseppe Corradi
(*1932 - 2002) fotbalista

Spojené státy John Dillinger
(*1903 - 1934) americký bankovní lupič

Německo Paul Flechsig
(*1847 - 1929) vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »