Aapo Vilhunen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Aapo Vilhunen
(Aapo Uolevi Vilhunen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Helylä
Země:
Věk:
82 let
Povolání:
herec

Aapo Vilhunen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.12.1935 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Aapo Vilhunen 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Aapo Vilhunen
datum narození 18.12.1935
(herec, instagram)

Aapo Vilhunen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Kiiltokuvia (TV seriál)
(2011) - Tappajan näköinen mies (TV seriál)
(2011) - Selkärangasta
(2009) - Uutishuone (TV seriál)
(2007) - Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
(2001) - Kivi ja kilpi (TV seriál)
(2001) - Emmauksen tiellä
(2000) - Autobus sebevrahů
(1997) - Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
(1996) - Uuno Turhapuro (TV seriál)
(1996) - Ihmeidentekijät (TV seriál)
(1995) - Tunneli
(1993) - Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
(1993) - Konstan pylkkerö (TV seriál)
(1993) - Kaikkien valehtelijoiden äiti (TV seriál)
(1992) - Tornista näkyy kauas
(1991) - Syysmuutto
(1990) - Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
(1990) - Ritari Yrjö (TV seriál)
(1990) - Lentsu (TV seriál)
(1988) - Rikas ja kunniallinen (TV seriál)
(1988) - Rakkaat sisaret (TV seriál)
(1988) - Ei jälkeäkään
(1987) - Veijaritarinoita (TV seriál)
(1987) - Satumainen Onni (TV seriál)
(1987) - Pieni yösoitto
(1986) - Valtuuskunta
(1986) - Vallan miehet (TV seriál)
(1986) - Uuno Turhapuro muuttaa maalle
(1986) - Skorpionin tanssi
(1986) - Maailman paras
(1986) - Firman juhlat
(1985) - -30°C Aurinkoa etsimässä
(1985) - Uskottu mies (TV seriál)
(1985) - Naimakauppoja
(1985) - Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
(1984) - Selman juonet
(1984) - Äiti ja isä ovat ihan lähellä
(1983) - Päivän kakkaroita
(1983) - Viikonloppuna vapaata
(1983) - Uuno Turhapuron muisti palailee pätkittäin
(1983) - Pöllönpesäpuut
(1983) - Koiraton talo (TV seriál)
(1982) - Uuno Turhapuro menettää muistinsa
(1982) - Teatterituokio: Haukat lentävät korkealla
(1982) - Teatterituokio: Elon tyrskyt
(1982) - Säätiö
(1982) - Kovaosaisten kuu
(1982) - Klaustrofobia (TV seriál)
(1982) - Hamsterit (TV seriál)
(1982) - Hämähäkki (TV seriál)
(1981) - Uuno Turhapuron aviokriisi
(1981) - Teatterituokio: Rakas rouva
(1981) - Teatterituokio: Hanski Hortensia
(1981) - Sotamies Jokisen vihkiloma
(1981) - Kevyesti kesäajassa (TV seriál)
(1981) - Kerran kesällä
(1981) - Armahda meitä
(1980) - Tup-akka-lakko
(1980) - Teatterituokio: Iltamien jälkeen
(1980) - Sisarukset
(1980) - Marraskuun kuvia
(1979) - Teatterituokio: Paperit kevääksi
(1979) - Svejk toisessa maailmansodassa
(1979) - Norjasta ostettu posliinitonttu
(1979) - Kaikkein tärkein
(1978) - Vetää kaikista ovista (TV seriál)
(1978) - Teatterituokio: Niin minä neitonen sinulle laulan
(1978) - Teatterituokio: Liekki
(1978) - Rautakauppias Uuno Turhapuro, presidentin vävy
(1978) - Olga
(1978) - Kirjailija Helteen kevät
(1978) - Arkkienkeli Oulussa
(1978) - Amerikan Antti
(1977) - Zajícův rok
(1977) - Volpone eli Kettu
(1977) - Teatterituokio: Jatketaan tätä päivää
(1977) - Pulakapina
(1977) - Metsästys joulun alla
(1977) - Kunhan ensin kuluu viisi vuotta
(1976) - Viki Klimenko show
(1976) - Päivä Helsingissä
(1976) - Teatterituokio: Oi säästöpankin virkailija, oi rakastettuni
(1976) - Hänen olivat linnut
(1975) - Teatterituokio: Mörri
(1975) - Talvinen tarina
(1975) - Simpauttaja
(1975) - Passikuvia (TV seriál)
(1975) - Papin rouva
(1975) - Orvar Kleinin laillinen ruumis
(1975) - Kuvien takana
(1975) - Jouluksi kotiin
(1974) - Viu-hah hah-taja
(1974) - Tavallinen Impi
(1974) - Salakari
(1974) - Pastorinvaalit
(1973) - Amalia
(1972) - Ubohá Marie
(1965) - Kumarrusmatka
(1950) - Tukkijoella tapahtuu

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Vepř

Vepř (Dřevo)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.12.1935 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Aapo Vilhunen 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Aapo Vilhunen - herec

se narodil 18.12.1935 ve městě Helylä
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Aapo Vilhunen

Dnes se narodili
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) herečka, režisérka

Spojené státy Jane Russell
(*1921) herečka

Velká Británie Tony Scott
(*1944) režisér, herec

Spojené státy Eric Douglas
(*1958) herec, komik, syn Kirka Douglase

Česká republika Josef Vojtek
(*1965) herec, zpěvák


Aapo Vilhunen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
25°38’
 
LunaLuna:
Váhy
1°59’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
0°13’
 
VenušeVenuše:
Štír
11°12’
 
MarsMars:
Vodnář
8°48’
 
JupiterJupiter:
Střelec
8°44’
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°54’
 
UranUran:
Býk
1°46’
R
NeptunNeptun:
Panna
16°46’
 
PlutoPluto:
Rak
26°55’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
13°38’
R
Černá LunaLilith:
Panna
27°33’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
12°53’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) herec, scénárista, režisér, spisovatel

Spojené státy Meryl Streep
(*1949) herečka

Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) herec, zpěvák

Česká republika Helena Třeštíková
(*1949) režisérka, pedagožka, dokumentaristka, 8. ministryně kultury ČR

Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) herec, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Lee Hooker
(*1917 - 2001) zpěvák

Rusko Nikolaj Andrejevič Rimskij-Korsakov
(*1844 - 1908) ruský hudební skladatel a pedagog

Česká republika Vladimír Drha
(*1944 - 2017) scénárista, režisér

Německo Ulrich Thein
(*1930 - 1995) herec, režisér

Německo Bert Kaempfert
(*1923 - 1980) hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »