Aarne Laine wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Aarne Laine
(Aarne Oskari Laine)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Iisalmi
Země:
Věk:
† 74 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér

Aarne Laine - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.3.1916 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Aarne Laine 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Aarne Laine
datum narození 15.3.1916
(herec, režisér, instagram)

Aarne Laine - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Edvin Laine
(1989) - Akallinen mies (TV seriál)
(1986) - Akallinen mies
(1984) - Kehä kolmosen tällä puolen (TV seriál)
(1983) - Akaton mies
(1983) - Akaton mies (TV seriál)
(1982) - Kolmetoista mehiläistä
(1981) - Soitannollinen ilta Viipurissa 1918
(1977) - Isältä pojalle
(1976) - Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
(1974) - Tavallinen Impi
(1973) - Pohjantähti
(1973) - Meiltähän tämä käy
(1971) - Teatterituokio: Hautajaiset
(1971) - Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
(1970) - Virrensiru
(1970) - Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
(1970) - Titus Andronicus
(1968) - Täällä Pohjantähden alla
(1966) - Tarinatalo (TV seriál)
(1964) - Tuulensuun tuvassa (TV seriál)
(1964) - Ei koskaan pilanpäin
(1963) - Turkasen tenava!
(1963) - Totuus on armoton
(1963) - Jengi
(1962) - Pinsiön parooni
(1962) - Pikku Suorasuu
(1962) - Naiset, jotka minulle annoit
(1962) - Hän varasti elämän
(1962) - Älä nuolase...
(1961) - Oksat pois..!
(1961) - Miljoonavaillinki
(1960) - Skandaali tyttökoulussa
(1960) - Pekka ja Pätkä neekereinä
(1960) - Opettajatar seikkailee
(1960) - Myöhästynyt hääyö
(1960) - Kankkulan kaivolla
(1959) - Vatsa sisään, rinta ulos!
(1959) - Taas tapaamme Suomisen perheen
(1959) - Pekka ja Pätkä mestarimaalareina
(1959) - Kovaa peliä Pohjolassa
(1959) - Ei ruumiita makuuhuoneeseen
(1958) - Sven Tuuva
(1957) - Niskavuori taistelee
(1957) - Musta rakkaus
(1955) - Rakas lurjus
(1955) - Pekka ja Pätkä puistotäteinä
(1955) - Neznámý voják
(1955) - Miks' ei isä tule kotiin...
(1954) - Niskavuoren Aarne
(1954) - Kunnioittaen
(1954) - Kaksi vanhaa tukkijätkää
(1953) - Varsovan laulu
(1953) - Pekka Puupää kesälaitumilla
(1953) - Jälkeen syntiinlankeemuksen
(1952) - Yhden yön hinta
(1952) - On lautalla pienoinen kahvila
(1952) - Niskavuoren Heta
(1952) - Mitäs me taiteilijat
(1952) - Kuollut mies kummittelee
(1951) - Ylijäämänainen
(1951) - Vihaan sinua - rakas
(1951) - Rovaniemen markkinoilla
(1950) - Tapahtui kaukana
(1950) - Tanssi yli hautojen
(1950) - Ratavartijan kaunis Inkeri
(1950) - Rakkaus on nopeampi Piiroisen pässiäkin
(1950) - Professori Masa
(1950) - Köyhä laulaja
(1950) - Katarina kaunis leski
(1950) - Isäpappa ja keltanokka
(1950) - Hallin Janne
(1949) - Ruma Elsa
(1949) - Rosvo Roope
(1949) - Prinsessa Ruusunen
(1949) - Pontevat pommaripojat
(1949) - Orpopojan valssi
(1949) - Katupeilin takana
(1949) - Aaltoska orkaniseeraa
(1948) - Onnen-Pekka
(1948) - Laulava sydän
(1948) - Laitakaupungin laulu
(1948) - Kalle Aaltosen morsian
(1948) - Irmeli, seitsentoistavuotias
(1947) - Pikku-Matti maailmalla
(1946) - Kirkastuva sävel

Aarne Laine - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.3.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Aarne Laine 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Aarne Laine - herec, režisér

se narodil 15.3.1916 ve městě Iisalmi
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Aarne Laine

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Aarne Laine
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
24°35’
 
LunaLuna:
Lev
5°11’
 
MerkurMerkur:
Ryby
0°42’
 
VenušeVenuše:
Býk
6°28’
 
MarsMars:
Lev
10°33’
R
JupiterJupiter:
Beran
7°24’
 
SaturnSaturn:
Rak
9°33’
 
UranUran:
Vodnář
17°48’
 
NeptunNeptun:
Lev
0°03’
R
PlutoPluto:
Rak
1°14’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
5°48’
R
Černá LunaLilith:
Rak
3°43’
 
CheirónCheirón:
Ryby
22°18’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »