Aaron Douglas wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Aaron Douglas

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vancouver, Britská Kolumbie
Země:
Věk:
46 let
Povolání:
herec

Aaron Douglas - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.8.1971 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Aaron Douglas 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Aaron Douglas
datum narození 23.8.1971
(herec, instagram)

Aaron Douglas - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Returned (TV seriál)
(2015) - iZombie (TV seriál)
(2015) - Akta X X (TV seriál)
(2014) - The Mentor
(2014) - Girlfriend's Guide to Divorce (TV seriál)
(2014) - Death Do Us Part
(2014) - Apokalypsa ve znamení zvěrokruhu
(2014) - Agresivní virus (TV seriál)
(2014) - The Flash (TV seriál)
(2011) - Zabijácká hora
(2011) - The Killing (TV seriál)
(2011) - Shelf Life (TV seriál)
(2011) - Falling Skies (TV seriál)
(2011) - Duch bouře
(2011) - Bylo, nebylo (TV seriál)
(2010) - The Bridge (TV seriál)
(2010) - Superkočky (TV seriál)
(2010) - One Angry Juror
(2010) - Blood: A Butcher's Tale
(2009) - Battlestar Galactica: Plán
(2008) - Den, kdy se zastavila Země
(2007) - Příběhy z USA
(2007) - Klub vyděračů
(2007) - Bionická žena (TV seriál)
(2006) - Světák
(2006) - Battlestar Galactica: The Resistance (TV seriál)
(2005) - V moci ďábla
(2005) - The Little Things
(2005) - Chaos
(2005) - Hlas smrti
(2004) - 10,5 stupně
(2004) - Riddick: Kronika temna
(2004) - Kráčející skála
(2004) - Já, robot
(2004) - Černá ovce
(2004) - Catwoman
(2004) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(2003) - Než jsme ovládli Zemi (TV seriál)
(2003) - Zločiny podle Mary Higgins Clark: Než se rozloučím
(2003) - X-Men 2
(2003) - Výplata
(2003) - Nezvratný osud 2
(2003) - Manželská krize (TV seriál)
(2003) - Lucky 7
(2003) - Jak ukrást Sinatru
(2003) - Italské prázdniny
(2003) - Cizinec po mém boku
(2003) - Black Sash (TV seriál)
(2003) - Battlestar Galactica
(2002) - Uneseni (TV seriál)
(2002) - Mrtvá zóna (TV seriál)
(2002) - Jeremiah (TV seriál)
(2002) - Breaking News (TV seriál)
(2002) - American Dreams (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Pro dobrou věc (TV seriál)
(2001) - Láska a zrada
(2001) - The Chris Isaak Show (TV seriál)
(2000) - Vyšetřovatelé II: Střípky důkazů
(2000) - Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
(2000) - Černý anděl (TV seriál)
(2000) - Andromeda (TV seriál)
(1998) - Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
(1997) - Věřte nevěřte (TV seriál)
(1995) - Krajní meze (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.8.1971 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Aaron Douglas 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Aaron Douglas - herec

se narodil 23.8.1971 ve městě Vancouver, Britská Kolumbie, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Aaron Douglas

Dnes se narodili
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Aaron Douglas
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
29°42’
 
LunaLuna:
Panna
27°50’
 
MerkurMerkur:
Panna
5°30’
R
VenušeVenuše:
Lev
28°32’
 
MarsMars:
Vodnář
13°44’
R
JupiterJupiter:
Štír
27°54’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
5°53’
 
UranUran:
Váhy
11°16’
 
NeptunNeptun:
Střelec
0°20’
 
PlutoPluto:
Panna
28°25’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
13°32’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
9°19’
 
CheirónCheirón:
Beran
13°17’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Čína Jet Li
(*1963) herec, mistr bojových umění

Česká republika Klára Issová
(*1979) herečka, dabérka

Egypt Rudolf Hess
(*1894) německý nacistický politik

Spojené státy Channing Tatum
(*1980) herec, tanečník

Itálie Giorgio Moroder
(*1940) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Ginger Rogers
(*1911 - 1995) tanečnice, herečka a zpěvačka

Itálie Mario Bava
(*1914 - 1980) herec, režisér, kameraman

Česká republika Robert Vrchota
(*1920 - 1993) herec

Kypr Mike Brant
(*1947 - 1975) zpěvák

Spojené státy Pamela Courson
(*1946 - 1974) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »