Aaron Kwok wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Aaron Kwok
(Fu Shing Kwok)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hong Kong
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herec

Aaron Kwok - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.10.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Aaron Kwok 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Aaron Kwok
datum narození 26.10.1965
(herec, instagram)

Aaron Kwok - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Xi you ji zhi san da bai gu jing
(2016) - Meng xiang he huo ren
(2016) - Hon zin 2
(2015) - Ta xue xun mei
(2015) - Dao Shi Xia Shan
(2014) - Dà Nào Tiān Gōng
(2013) - Yue lai yue hao zhi cun wan
(2013) - Sheng Dan Mei Gui
(2013) - Quan Min Mu Ji
(2013) - A+ jing taam
(2012) - Hon zin
(2012) - Floating City
(2011) - Quan qiu re lian
(2011) - Mo shu wai zhuan
(2011) - B+ jing taam
(2010) - Chun sing gai bei
(2009) - Saat yan faan
(2009) - Říše stříbra
(2009) - Bojovníci bouře
(2007) - C+ jing taam
(2006) - Fu zi
(2005) - Smrtící úchylka
(2004) - Yau doh lung fu bong
(2004) - Chung on chi ma gun
(2004) - Chung fung hum jun
(2003) - 1:99 Shorts
(2001) - Para Para Sakura
(2000) - Xiao qin qin
(2000) - Lei ting zhan jing
(2000) - Gong yuan 2000 AD
(1998) - Feng yun xiong ba tian xia
(1998) - Anna ma de lian na
(1996) - Lang man feng bao
(1995) - Xian le piao piao
(1994) - Lun Wen-Xu lao dian Liu Xian-Kai
(1993) - Xiao xia Chu Liu Xiang
(1993) - Tian ruo you qing er
(1993) - Qian mian tian wang
(1993) - Jia ri qing wei le
(1993) - Chao ji xue xiao ba wang
(1993) - Bosonohý kluk
(1992) - Wu yi tan zhang Lei Luo zhuan zhi san
(1992) - Wei xian qing ren
(1992) - Tao xue ging xiong zhuan
(1992) - Jing jyu tai
(1992) - Ji Boy xiao zi: Zhen jia wai long
(1992) - Ban wo zong heng
(1991) - Wu yi tan zhang: Lei Luo zhuan - Part II
(1991) - Jiu yi: Shen diao xia lu
(1991) - Hao men ye yan
(1991) - Biao jie, ni wan ye!
(1990) - Xi huan de gu shi
(1989) - Fei yue wei qiang
(1988) - Sai but dai tao (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.10.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Aaron Kwok 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Aaron Kwok - herec

se narodil 26.10.1965 ve městě Hong Kong
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Aaron Kwok

Dnes se narodili
Spojené státy Tippi Hedren
(*1930) herečka, modelka, aktivistka

Spojené státy Dolly Parton
(*1946) herečka, zpěvačka

Spojené státy Janis Joplin
(*1943) zpěvačka, kytaristka

Spojené státy Edgar Allan Poe
(*1809) spisovatel, básník, literární kritik

Velká Británie James Watt
(*1736) mechanik, vynálezce a fyzik


Aaron Kwok
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
2°51’
 
LunaLuna:
Štír
26°38’
 
MerkurMerkur:
Štír
20°34’
 
VenušeVenuše:
Střelec
18°50’
 
MarsMars:
Střelec
15°59’
 
JupiterJupiter:
Rak
1°14’
R
SaturnSaturn:
Ryby
10°47’
R
UranUran:
Panna
18°03’
 
NeptunNeptun:
Štír
19°06’
 
PlutoPluto:
Panna
17°39’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
6°10’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
12°23’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°28’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jana Brejchová
(*1940) herečka

Spojené státy Telly Savalas
(*1924) herec, režisér

Itálie Federico Fellini
(*1920) režisér, scénárista, herec

Spojené státy David Lynch
(*1946) scénárista, režisér

Česká republika Egon Bondy
(*1930) básník, filosof, inspirátor českého undergroundu


Výročí úmrtí dnes mají
Rakousko Hedy Kiesler
(*1914 - 2000) herečka

Francie Paul Meurisse
(*1912 - 1979) herec, snoubenec Édith Piaf

Česká republika Jan Palach
(*1948 - 1969) student který obětoval svůj život na protest proti potlačování svobod

Indie Osho - Rajneesh
(*1931 - 1990) duchovní učitel, mystik a guru

Česká republika Vilém Slavata z Chlumu a Košumberka
(*1572 - 1652) šlechtic a spisovatel vyhozený z okna při pražské defenestraci 1618



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »