Aaron Paul wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Aaron Paul
(Aaron Paul Sturtevant)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Emmett
Země:
Věk:
39 let
Povolání:
herec

Aaron Paul - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
27.8.1979 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Aaron Paul 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Aaron Paul
datum narození 27.8.1979
(herec, instagram)

Aaron Paul - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 9th Life of Louis Drax
(2016) - Triple 9
(2016) - The Path (TV seriál)
(2016) - Come and Find Me
(2016) - Centrální inteligence
(2015) - Unity
(2015) - Otcové a dcery
(2015) - Eye in the Sky
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - HuffPost Live Conversations
(2014) - Přežití exodu
(2014) - Lennon or McCartney
(2014) - Průšvihář
(2014) - Need for Speed
(2014) - EXODUS: Bohové a králové
(2014) - Dlouhá cesta dolů
(2014) - BoJack Horseman (TV seriál)
(2013) - Skutečnost nebo kouzla
(2013) - Quad
(2013) - Decoding Annie Parker
(2012) - 64. Emmy Awards
(2012) - Na mol
(2010) - Conan
(2010) - Wreckage
(2009) - Poslední dům nalevo
(2009) - Breaking Bad: Minisodes (TV seriál)
(2008) - Say Goodnight
(2008) - Perníkový táta (TV seriál)
(2007) - Daydreamer
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2006) - Mission: Impossible III
(2006) - Choking Man
(2005) - V utajení (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Point Pleasant (TV seriál)
(2005) - Myšlenky zločince (TV seriál)
(2005) - Candy Paint
(2005) - Bad Girls from Valley High
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2003) - Situace: Ohrožení (TV seriál)
(2003) - Line of Fire (TV seriál)
(2003) - Kingpin (TV seriál)
(2003) - Joan z Arkádie (TV seriál)
(2002) - Sjetý
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Birds of Prey (TV seriál)
(2001) - Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
(2001) - Svět podle Prota
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2000) - Zachránci moře
(2000) - Nikki (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Ať to stojí, co to stojí
(1999) - 100 Deeds for Eddie McDowd (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Locust Valley
(1999) - Get Real (TV seriál)
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1952) - U nás ve Springfieldu (TV seriál)
Aaron Paul - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Koza

Koza (Země)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.8.1979 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Aaron Paul 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Aaron Paul - herec

se narodil 27.8.1979 ve městě Emmett, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Aaron Paul

Dnes se narodili
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Aaron Paul
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
3°37’
 
LunaLuna:
Váhy
25°50’
 
MerkurMerkur:
Lev
18°17’
 
VenušeVenuše:
Panna
4°10’
 
MarsMars:
Rak
12°22’
 
JupiterJupiter:
Lev
23°07’
 
SaturnSaturn:
Panna
15°29’
 
UranUran:
Štír
17°21’
 
NeptunNeptun:
Střelec
17°43’
R
PlutoPluto:
Váhy
17°25’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
8°35’
R
Černá LunaLilith:
Panna
5°24’
 
CheirónCheirón:
Býk
13°53’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Slovensko Július Satinský
(*1941) herec, dramatik, prozaik, humorista, autor liter.pro děti

Slovensko Hana Gregorová
(*1952) herečka

Spojené státy Joan Allen
(*1956) herečka

Spojené státy Jim Reeves
(*1923) zpěvák, skladatel, kytarista

Velká Británie Robert Plant
(*1948) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Tony Scott
(*1944 - 2012) režisér, herec

Česká republika Petr Novák
(*1945 - 1997) zpěvák

Česká republika Ladislav Fuks
(*1923 - 1994) spisovatel, autor psychologické prózy

Velká Británie James Watt
(*1736 - 1819) mechanik, vynálezce a fyzik

Francie Pierre Schaeffer
(*1910 - 1995) francouzský hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »