Aarre Karén wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Aarre Karén
(Aarre Einari Karén)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
87 let
Povolání:
herec

Aarre Karén - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.3.1932 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Aarre Karén 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Aarre Karén
datum narození 29.3.1932
(herec, instagram)

Aarre Karén - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Syke (TV seriál)
(2013) - 21 způsobů, jak zničit manželství
(2012) - Niko 2
(2011) - Moska (TV seriál)
(2011) - Eetu ja Konna
(2009) - Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
(2009) - Kesäpaikka
(2008) - Thomas
(2008) - Sobík Niko
(2008) - Magnus Fredrik Skielm: en rövarhistoria om Finska kriget (TV seriál)
(2007) - Tässä lepää Aino Koski
(2007) - Skřítek Rolli
(2007) - Rok vlka
(2007) - Maan mitta
(2006) - Světla v soumraku
(2005) - Presidentit (TV seriál)
(2005) - Handu pumpulla (TV seriál)
(2005) - Firma (TV seriál)
(2004) - Uuno Turhapuro - This Is My Life
(2004) - Sairaskertomuksia (TV seriál)
(2003) - Raid
(2003) - Lentoposti
(2002) - Tää on seksii!
(2002) - Turkkilainen shakkikone
(2002) - Tummien vesien tulkit (TV seriál)
(2002) - Muž bez minulosti
(2002) - Dogs Have No Hell
(2002) - Dalších deset minut
(2001) - Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
(2001) - Kivi ja kilpi (TV seriál)
(2001) - Ilon juhla
(2000) - Susi rajalla (TV seriál)
(2000) - Mustan kissan kuja (TV seriál)
(2000) - Autobus sebevrahů
(1999) - Salatut elämät (TV seriál)
(1999) - Ratikka-Raimo (TV seriál)
(1999) - Kulkuri ja joutsen
(1999) - Angela ja ajan tuulet (TV seriál)
(1997) - Tichá vesnice
(1997) - Nitrokabinetti (TV seriál)
(1997) - Liljankukka (TV seriál)
(1996) - Yöjuna
(1996) - Mraky odtáhly
(1996) - Joulupukki ja noitarumpu
(1994) - Uuno Turhapuron veli
(1994) - Kultainen salama (TV seriál)
(1994) - Jos panisit hevoset hyppimään pilttuissaan
(1994) - Anita
(1993) - Uuno Turhapuron poika
(1993) - Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
(1993) - Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
(1993) - Nitroliiga
(1992) - Uuno Turhapuro, Suomen tasavallan herra presidentti
(1992) - Kultainen vasikka
(1991) - Hynttyyt yhteen (TV seriál)
(1990) - Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
(1990) - Axel
(1989) - Cha Cha Cha
(1989) - Aktivistit ja Andersson 1919
(1987) - Rakastan, rakastan (TV seriál)
(1987) - Jäähyväiset presidentille
(1987) - Fakta homma
(1986) - Uuno Turhapuro muuttaa maalle
(1986) - Maailman paras
(1986) - Linna
(1985) - Musta tuntuu (TV seriál)
(1985) - Elias vaeltaja (TV seriál)
(1985) - Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
(1984) - Uuno Turhapuro armeijan leivissä
(1984) - Kättenpäällepanijat eli kun Hunttalan Matti osti Suomen
(1984) - Hengenmies
(1983) - Naimisissa, naimisista, naimisiin (TV seriál)
(1983) - Menestyksen maku
(1983) - Apinan vuosi
(1982) - Ramses ja unet
(1982) - Vyvrhelové
(1982) - Vlčí léto laponského mlynáře
(1982) - Vainajan vaivat
(1982) - Uuno Turhapuro menettää muistinsa
(1982) - Reinikainen (TV seriál)
(1981) - Pedon merkki
(1981) - Iris Klewe (TV seriál)
(1980) - Tosimiehiä (TV seriál)
(1980) - Lompakko
(1979) - Rakas peto (TV seriál)
(1979) - Ne vahvimmat miehet ei ehjiksi jää
(1979) - Natalia
(1978) - Vetää kaikista ovista (TV seriál)
(1978) - Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
(1978) - Oman onnensa seppä (TV seriál)
(1978) - Elämäsi parhain aika
(1977) - Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
(1977) - Teatterituokio: Sähköverstas
(1977) - Pää
(1977) - Kevään herääminen
(1976) - Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
(1976) - Ennen auringonlaskua
(1975) - Sirkka ja Sakari (TV seriál)
(1974) - Tavallinen Impi
(1974) - Kuljen joukossa
(1973) - Metrokortti
(1971) - Kujanjuoksu
(1970) - Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
(1970) - Teatterituokio: Kunnioittava portto
(1970) - Teatterituokio: Konditoria Myriam
(1970) - Teatterituokio: Kalaa päivälliseksi
(1970) - Pommitamme Pasilasta
(1970) - Kämppä
(1970) - Herrat tuomarit
(1969) - Tyttö ja ovi
(1969) - Oikeusjuttu
(1969) - Boheemielämää (TV seriál)
(1968) - Teatterituokio: Tarinoita kerrottavaksi
(1968) - Perimmäisten ammattien äärellä
(1968) - Lude
(1968) - Hyväntahtoinen poliisikomisario
(1968) - Herra Kenonen (TV seriál)
(1967) - Teatterituokio: Ruma ankanpoikanen
(1967) - Teatterituokio: Firenzeläinen tragedia
(1967) - Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
(1967) - Agamemnon
(1966) - Uusi jäsenkirja
(1966) - Ristiäiset
(1966) - Luxemburgin kreivi
(1966) - Kapinoitsijan varjo
(1966) - Johan nyt on markkinat!
(1966) - Hanski (TV seriál)
(1966) - Enkeli tuli Babyloniin
(1965) - Ruma Elsa

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.3.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Aarre Karén 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Aarre Karén - herec

se narodil 29.3.1932 ve městě Tokio
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Aarre Karén

Dnes se narodili
Česká republika Josef Abrhám
(*1939) herec

Česká republika Dan Bárta
(*1969) zpěvák, textař

Velká Británie Jane Birkin
(*1946) herečka, zpěvačka

Pákistán Raj Kapoor
(*1924) režisér indických filmů

Velká Británie král Jiří VI.
(*1895) král


Aarre Karén
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
8°35’
 
LunaLuna:
Kozoroh
12°51’
 
MerkurMerkur:
Beran
24°49’
 
VenušeVenuše:
Býk
22°59’
 
MarsMars:
Ryby
26°15’
 
JupiterJupiter:
Lev
12°45’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
3°04’
 
UranUran:
Beran
18°42’
 
NeptunNeptun:
Panna
5°46’
R
PlutoPluto:
Rak
19°57’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
25°35’
R
Černá LunaLilith:
Beran
26°07’
 
CheirónCheirón:
Býk
20°30’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Myrna Loy
(*1905 - 1993) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932 - 2013) herec, režisér

Česká republika Josef Lada
(*1887 - 1957) spisovatel, karikaturista, malíř, ilustrátor, jevištní výtvarník

Spojené státy George Washington
(*1732 - 1799) americký voják a politik, první prezident USA

Spojené státy Adam Lanza
(*1992 - 2012) masový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »