Abbe Lane wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Abbe Lane
(Abigail Francine Lassman)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
herečka

Abbe Lane - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
14.12.1932 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Abbe Lane 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Abbe Lane
datum narození 14.12.1932
(herečka, instagram)

Abbe Lane - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1994) - Hollywood Women (TV seriál)
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1983) - Zóna soumraku
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1978) - The Jim Nabors Show
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1969) - The David Frost Show
(1969) - The Brady Bunch (TV seriál)
(1968) - Frost on Sunday
(1967) - Spotlight
(1967) - Rowan & Martin's Laugh-In
(1967) - The Flying Nun (TV seriál)
(1967) - The Danny Thomas Hour (TV seriál)
(1966) - The Milton Berle Show
(1966) - Dream Girl of '67
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - The Dean Martin Show
(1965) - Hollywood Talent Scouts
(1965) - F Troop (TV seriál)
(1964) - The Hollywood Palace
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1963) - The Art Linkletter Show
(1963) - Das Feuerschiff
(1963) - Burke's Law (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Merv Griffin Show
(1962) - The Match Game
(1962) - Giulio Cesare contro i pirati
(1961) - The Mike Douglas Show
(1960) - Il Mio amico Jekyll
(1959) - Totò, Eva e il pennello proibito
(1959) - Roulotte e roulette
(1958) - The George Burns Show (TV seriál)
(1958) - Naked City (TV seriál)
(1958) - Marinai, donne e guai
(1958) - Maracaibo
(1957) - Chelsea at Nine
(1957) - Totò, Vittorio e la dottoressa
(1957) - Susana y yo
(1957) - Parola di ladro
(1957) - Na jihu nic nového
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - Tempo di villeggiatura
(1956) - Girovaghi, I
(1956) - Donatella
(1955) - The Americano
(1955) - Scapolo, Lo
(1955) - Quando tramonta il sole
(1955) - Chicago Syndicate
(1954) - Ride Clear of Diablo
(1953) - Person to Person
(1953) - Wings of the Hawk
(1953) - Surprising Suzie
(1952) - Xavier Cugat and His Orchestra
(1951) - The Red Skelton Show
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Colgate Comedy Hour
(1950) - The Jack Benny Program (TV seriál)
(1949) - Al diavolo la celebrità
(1948) - Toast of the Town
Abbe Lane - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.12.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Abbe Lane 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Abbe Lane - herečka

se narodila 14.12.1932 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Abbe Lane

Dnes se narodili
Velká Británie Judi Dench
(*1934) herečka, režisérka

Spojené státy John Malkovich
(*1953) herec, režisér

Spojené státy Beau Bridges
(*1941) herec

Spojené státy Kirk Douglas
(*1916) herec

Česká republika Ladislav Smoljak
(*1931) režisér, scénárista, herec


Abbe Lane
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
22°18’
 
LunaLuna:
Rak
7°51’
 
MerkurMerkur:
Střelec
4°19’
 
VenušeVenuše:
Štír
21°32’
 
MarsMars:
Panna
12°59’
 
JupiterJupiter:
Panna
22°19’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
2°09’
 
UranUran:
Beran
19°32’
R
NeptunNeptun:
Panna
10°11’
R
PlutoPluto:
Rak
22°57’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
11°49’
R
Černá LunaLilith:
Býk
25°07’
 
CheirónCheirón:
Býk
24°47’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Kenneth Branagh
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Clarke Duncan
(*1957) herec, bodyguard, dabér

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Karel Schwarzenberg
(*1937) politik, poslanec, čestný předseda TOP 09, bývalý senátor, exministr zahraničí

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815) matematička a vynálezkyně strojového programování


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mixa
(*1921 - 2016) herec

Švýcarsko Max Bill
(*1908 - 1994) švýcarský architekt

Spojené státy Ralph Bunche
(*1903 - 1971) americký politolog a diplomat

Velká Británie Patrick Moore
(*1923 - 2012) astronom

Francie Alain Poher
(*1909 - 1996) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »