Adam Arkin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Adam Arkin

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herec

Adam Arkin - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
19.8.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Adam Arkin 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Adam Arkin
datum narození 19.8.1956
(herec, instagram)

Adam Arkin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál)
(2014) - 10 Cent Pistol
(2014) - Fargo (TV seriál)
(2013) - In Security
(2012) - Šestej smysl (TV seriál)
(2012) - Sezení
(2012) - Newsroom (TV seriál)
(2011) - Prohibition (TV seriál)
(2011) - Smothered
(2011) - Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
(2010) - Tell-Tale
(2010) - Summer Eleven
(2009) - National Parks, The: America's Best Idea (TV seriál)
(2009) - Seriózní muž
(2009) - Právě Peck
(2008) - Zákon gangu (TV seriál)
(2007) - The War (TV seriál)
(2007) - Zkouška z dospělosti
(2007) - Na doživotí (TV seriál)
(2006) - Vražda na Pleasant Drive
(2005) - Škola tance a šarmu
(2005) - Chloe
(2005) - Hitch: Lék pro moderního muže
(2005) - Děti Ameriky
(2002) - Intimate Portrait: Joely Fisher
(2002) - 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (TV seriál)
(2002) - Noční loupež
(2002) - Jak jsem se protloukal
(2002) - Damaged Care
(2002) - Baby Bob (TV seriál)
(2001) - Mission
(2001) - Mimo sezónu
(2001) - Late Boomers (TV seriál)
(2000) - Zavěste, prosím
(2000) - East of A
(2000) - Dropping Out
(1999) - Not for Ourselves Alone: The Story of Elizabeth Cady Stanton & Susan B. Anthony (TV seriál)
(1999) - Taková malá vražda
(1999) - Jezero
(1998) - Unmasking the Horror
(1998) - CBS: The First 50 Years
(1998) - Žízeň
(1998) - With Friends Like These...
(1998) - Halloween: H20
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Lewis & Clark: The Journey of the Corps of Discovery
(1997) - Not In This Town
(1996) - The West (TV seriál)
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - In the Line of Duty: Hunt for Justice
(1994) - Baseball (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1993) - Zápas s Hemingwayem
(1993) - Dottie dostává na zadek
(1993) - Big Wave Dave's (TV seriál)
(1991) - Doktor
(1990) - Horká vlna
(1990) - Dodržet svůj slib
(1990) - Děti
(1989) - Oceano
(1988) - Necessary Parties
(1987) - A Year in the Life (TV seriál)
(1987) - Personal Foul
(1986) - A Year in the Life (TV seriál)
(1986) - Tough Cookies (TV seriál)
(1985) - Čtvrtý z mudrců
(1983) - Tom Edison: The Boy Who Lit Up the World
(1982) - Teachers Only (TV seriál)
(1981) - Vlkodlak
(1981) - Chu Chu and the Philly Flash
(1981) - Hotel Pod duhou
(1979) - $weepstake$ (TV seriál)
(1978) - Pearl (TV seriál)
(1977) - Busting Loose (TV seriál)
(1976) - Baby Blue Marine
(1975) - All Together Now
(1974) - It Couldn't Happen to a Nicer Guy
(1971) - Made for Each Other
(1969) - The Monitors

Adam Arkin - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Adam Arkin - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1960) Phyllis Lyons - manželka

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.8.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Adam Arkin 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Adam Arkin - herec

se narodil 19.8.1956 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Adam Arkin

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Adam Arkin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
26°27’
 
LunaLuna:
Vodnář
4°08’
 
MerkurMerkur:
Panna
21°08’
 
VenušeVenuše:
Rak
11°16’
 
MarsMars:
Ryby
23°08’
R
JupiterJupiter:
Panna
8°35’
 
SaturnSaturn:
Štír
26°28’
 
UranUran:
Lev
4°07’
 
NeptunNeptun:
Váhy
28°05’
 
PlutoPluto:
Lev
28°13’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
3°50’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
28°36’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
8°04’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »