Adam West wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Adam West
(William West Anderson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Walla Walla, Washington
Země:
Věk:
90 let
Povolání:
herec

Adam West - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
19.9.1928 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Adam West 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Adam West
datum narození 19.9.1928
(herec, instagram)

Adam West - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Robot Chicken DC Comics Special 3: Magical Friendship
(2014) - Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
(2013) - Superheroes: A Never-Ending Battle (TV seriál)
(2013) - I Know That Voice
(2012) - Sígři ve výslužbě: Made in USA
(2011) - Pizza Man
(2011) - Jake a piráti ze Země Nezemě (TV seriál)
(2010) - Family Guy Presents: It's a Trap
(2009) - Family Guy: The Story So Far...
(2009) - Super Capers
(2009) - Ratko: The Dictator's Son
(2008) - The Wrecking Crew
(2008) - Pioneers of Television (TV seriál)
(2007) - 5 Second Movies (TV seriál)
(2007) - Sexina: Popstar P.I.
(2007) - Robinsonovi
(2006) - Look, Up in the Sky: The Amazing Story of Superman
(2005) - Strašpytlík
(2005) - Buckaroo: The Movie
(2005) - Batman: New Times
(2005) - Angels with Angles
(2004) - Tales from Beyond
(2004) - Ostrov příšer
(2004) - BombShell
(2004) - Batman vítězí (TV seriál)
(2003) - Návrat do netopýří jeskyně: Adam a Burt po třiceti letech
(2003) - Baadasssss!
(2002) - TV Road Trip
(2002) - De Superman à Spider-Man: L'aventure des super-héros
(2002) - From Heaven to Hell
(2001) - The 100 Greatest Kids TV Shows
(2001) - Nuclear Rescue 911: Broken Arrows & Incidents
(2001) - Seance
(2001) - Kouzelní kmotříčci (TV seriál)
(2001) - Black Scorpion (TV seriál)
(2000) - The Size of Watermelons
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Bewitched: The E! True Hollywood Story
(1999) - Krása na zabití
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1998) - Tajné spisy psů - vyzvědačů (TV seriál)
(1997) - Hollywoodská láska (TV seriál)
(1997) - Redux Riding Hood
(1997) - Projížďka
(1997) - An American Vampire Story
(1996) - The Sunday Show
(1996) - The Best of Ed's Night Party
(1995) - Run for Cover
(1995) - Ride for Your Life
(1995) - The Clinic
(1994) - Howard Stern
(1994) - A&E Biography: Stooges - The Men Behind the Mayhem
(1994) - Street Sharks (TV seriál)
(1994) - Nová éra
(1994) - Not This Part of the World
(1994) - The Best Movie Ever Made
(1993) - Danger Theatre (TV seriál)
(1993) - The Adventures of Pete & Pete (TV seriál)
(1992) - 1775
(1991) - Maxim Xul
(1991) - Lookwell
(1990) - Omega Cop
(1990) - Blázen do tebe
(1989) - Batmánie
(1989) - Action Heroes of Movies & T.V.: A Campy Compilation
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - Vlk džungle 2
(1988) - Noční útočníci
(1988) - Going Undercover
(1988) - Doin' Time on Planet Earth
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Zombie Nightmare
(1986) - The Last Precinct
(1986) - The Last Precinct (TV seriál)
(1985) - The 37th Annual Primetime Emmy Awards
(1985) - The Super Powers Team: Galactic Guardians (TV seriál)
(1985) - Mladá Lady Chatterleyová II.
(1984) - SuperFriends: The Legendary Super Powers Show (TV seriál)
(1984) - Hell Riders
(1983) - I Take These Men
(1982) - Mauzoleum
(1981) - Warp Speed
(1980) - Neberte Rusům tajné dokumenty
(1980) - The Happy Hooker Goes Hollywood
(1979) - Legends of the Superheroes
(1978) - Tarzan and the Super 7 (TV seriál)
(1978) - Hooper
(1977) - Operation Petticoat (TV seriál)
(1977) - The New Adventures of Batman (TV seriál)
(1977) - Hardcore
(1975) - The Specialist
(1975) - Nevada Smith
(1974) - Shazam! (TV seriál)
(1974) - Partizani
(1974) - Partizani (TV seriál)
(1973) - Poor Devil
(1972) - The Eyes of Charles Sand
(1972) - Curse of the Moon Child
(1971) - The Marriage of a Young Stockbroker
(1970) - Hollywood Blue
(1970) - The Fountain of Groovy
(1969) - The Girl Who Knew Too Much
(1968) - Alexander the Great
(1967) - Batgirl
(1966) - Batman
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - The Dating Game
(1965) - The Outlaws Is Coming
(1965) - Quattro inesorabili, I
(1965) - Mara of the Wilderness
(1964) - The Hollywood Palace
(1964) - Robinson Crusoe on Mars
(1963) - Voják v dešti
(1963) - Tammy and the Doctor
(1962) - Geronimo
(1961) - Password
(1959) - The FBI Story
(1959) - The Detectives (TV seriál)
(1959) - Hoši z Filadelfie
(1957) - Voodoo Island

Adam West - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Adam West - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.9.1928 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Adam West 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Adam West - herec

se narodil 19.9.1928 ve městě Walla Walla, Washington, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Adam West

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Adam West
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
26°17’
 
LunaLuna:
Štír
27°50’
 
MerkurMerkur:
Váhy
20°05’
 
VenušeVenuše:
Váhy
17°55’
 
MarsMars:
Blíženci
23°47’
 
JupiterJupiter:
Býk
9°45’
R
SaturnSaturn:
Střelec
13°23’
 
UranUran:
Beran
5°46’
R
NeptunNeptun:
Lev
29°55’
 
PlutoPluto:
Rak
18°12’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
3°44’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
2°50’
 
CheirónCheirón:
Býk
9°34’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »