Adam Williams wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Adam Williams
(Adam Berg)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Wall Lake
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Adam Williams - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.11.1922 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Adam Williams 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Adam Williams
datum narození 26.11.1922
(herec, instagram)

Adam Williams - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1978) - Sword of Justice (TV seriál)
(1977) - The Girl Called Hatter Fox
(1976) - Helter Skelter
(1975) - Switch (TV seriál)
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1969) - Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
(1968) - The Horse in the Gray Flannel Suit
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - The High Chaparral (TV seriál)
(1967) - Custer (TV seriál)
(1966) - Follow Me, Boys!
(1966) - Felony Squad (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Slavní jezdci
(1965) - A Man Called Shenandoah (TV seriál)
(1965) - I Spy (TV seriál)
(1965) - Honey West (TV seriál)
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - The New Interns
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
(1963) - Temple Houston (TV seriál)
(1963) - Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
(1963) - Gunfight at Comanche Creek
(1963) - Arrest and Trial (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Gallant Men (TV seriál)
(1962) - Convicts 4
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1961) - Whispering Smith (TV seriál)
(1961) - The Americans (TV seriál)
(1961) - Poslední západ slunce
(1961) - Dr. Kildare (TV seriál)
(1961) - The Asphalt Jungle (TV seriál)
(1960) - The Westerner (TV seriál)
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1960) - The Roaring 20's (TV seriál)
(1960) - The Law and Mr. Jones (TV seriál)
(1960) - The Islanders (TV seriál)
(1960) - Surfside 6 (TV seriál)
(1960) - Stagecoach West (TV seriál)
(1960) - Outlaws (TV seriál)
(1960) - Guestward Ho! (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Twilight Zone (TV seriál)
(1959) - The Detectives (TV seriál)
(1959) - The David Niven Show (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Na sever severozápadní linkou
(1959) - Mission of Danger
(1959) - Hawaiian Eye (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1959) - Black Saddle (TV seriál)
(1958) - 77 Sunset Strip (TV seriál)
(1958) - The Texan (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - The Badlanders
(1958) - The Space Children
(1958) - Northwest Passage (TV seriál)
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Darby's Rangers
(1957) - Trackdown (TV seriál)
(1957) - The Oklahoman
(1957) - The Lonely Man
(1957) - The Garment Jungle
(1957) - Perry Mason (TV seriál)
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Maverick (TV seriál)
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1957) - The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
(1957) - Fear Strikes Out
(1957) - Alcoa Theatre (TV seriál)
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - Wire Service (TV seriál)
(1956) - Telephone Time (TV seriál)
(1956) - Sheriff of Cochise (TV seriál)
(1956) - The Rack
(1956) - The Proud and Profane
(1956) - Chevron Hall of Stars (TV seriál)
(1955) - Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
(1955) - The Millionaire (TV seriál)
(1955) - Stage 7 (TV seriál)
(1955) - Science Fiction Theatre (TV seriál)
(1955) - Pronásledování na moři
(1955) - Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
(1955) - Cheyenne (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1955) - Crusader (TV seriál)
(1955) - Crashout
(1954) - The Yellow Tomahawk
(1954) - Medic (TV seriál)
(1954) - Dragonfly Squadron
(1953) - Vice Squad
(1953) - Velký zátah
(1953) - General Electric Theater (TV seriál)
(1952) - Without Warning
(1952) - The Ford Television Theatre (TV seriál)
(1951) - Benjy
(1951) - Queen for a Day
(1951) - Flying Leathernecks
(1949) - Fireside Theatre (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.11.1922 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Adam Williams 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Adam Williams - herec

se narodil 26.11.1922 ve městě Wall Lake, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Adam Williams

Dnes se narodili
Spojené státy Whoopi Goldberg
(*1955) herečka, zpěvačka, komička

Česká republika Marie Rottrová
(*1941) zpěvačka

Česká republika Miluše Šplechtová
(*1957) herečka

Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850) spisovatel, básník, esejista

Francie Michel Gauquelin
(*1928) psycholog, statistik, astrolog


Adam Williams
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
3°27’
 
LunaLuna:
Ryby
5°10’
 
MerkurMerkur:
Štír
27°41’
 
VenušeVenuše:
Střelec
1°25’
R
MarsMars:
Vodnář
19°01’
 
JupiterJupiter:
Štír
6°33’
 
SaturnSaturn:
Váhy
16°42’
 
UranUran:
Ryby
9°41’
 
NeptunNeptun:
Lev
18°10’
R
PlutoPluto:
Rak
10°50’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
26°13’
R
Černá LunaLilith:
Beran
6°11’
 
CheirónCheirón:
Beran
13°20’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dick Powell
(*1904) herec, režisér

Ukrajina Olga Kurylenko
(*1979) herečka, modelka

Česká republika Richard Adam
(*1930) zpěvák

Velká Británie princ Charles
(*1948) Jeho královská Výsost princ z Walesu

Spojené státy Condoleezza Rice
(*1954) politička, diplomatka a profesorka politologie


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Vittorio De Sica
(*1901 - 1974) režisér, scénárista, herec

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884 - 1957) československý komunistický politik, odborový předák

Česká republika Miroslav Plzák
(*1925 - 2010) publicista, psychiatr a propagátor nových metod v psychoterapii a poradenství

Itálie Gioachino Rossini
(*1792 - 1868) skladatel

U.S. Virgin Islands Camille Pissarro
(*1830 - 1903) francouzský impresionistický malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »