Adolf Filip wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Adolf Filip

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pardubice
Země:
Věk:
† 76 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Adolf Filip - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.1.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Adolf Filip 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Adolf Filip
datum narození 8.1.1931
(herec, instagram)

Adolf Filip - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Devátý den
(2002) - Kožené slunce
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2000) - P.F.
(1999) - Hotel Herbich (TV seriál)
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1997) - Králův šašek
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1996) - Dědo, čaruj
(1995) - Netrpělivost srdce
(1994) - Vekslák aneb Staré zlaté časy
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Měsíční údolí
(1993) - Jak se ztratit ve zlém světě
(1990) - Zvláštní bytosti
(1990) - Chybná diagnóza
(1989) - Trezor
(1989) - Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Druhý dech (TV seriál)
(1988) - Cirkus Humberto (TV seriál)
(1987) - Poklesky zralých mužů
(1987) - Arabesky
(1986) - Záhada zamčeného pokoje
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Operace mé dcery
(1986) - Není sirotek jako sirotek
(1986) - Mladé víno
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1984) - Sanitka (TV seriál)
(1984) - Rubikova kostka
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV seriál)
(1984) - Povídky malostranské: Hastrman
(1984) - Poločas štěstí
(1984) - Láska s vůní pryskyřice
(1984) - Kukačka v temném lese
(1984) - Kariéra
(1984) - Jak básníci přicházejí o iluze
(1984) - Dlouhý čas naděje
(1983) - Psí kůže
(1983) - Písně by neměly umírat
(1983) - O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle
(1982) - Příště budeme chytřejší, staroušku!
(1982) - Jak svět přichází o básníky
(1982) - Ale je ženatý
(1981) - Příjemce platí v dolarech
(1981) - O Vánocích už nechci slyšet ani slovo
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - Měsíční tónina
(1980) - Za trnkovým keřem
(1980) - Ten svetr si nesvlíkej
(1980) - Hra o královnu
(1980) - Anna proletářka
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - Pátek není svátek
(1979) - Na pytlácké stezce
(1979) - Na koho to slovo padne...
(1979) - Kdo přichází před půlnocí
(1979) - Jak se naučit švédsky
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1978) - Vražedné pochybnosti
(1978) - Slečna Rajka
(1978) - Skandál v Gri - Gri baru
(1978) - Rudý primátor
(1978) - Pumpaři od Zlaté podkovy
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1977) - Zlaté rybky
(1977) - Všichni proti všem
(1977) - Honza málem králem
(1977) - Ať žijí duchové!
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Parta hic
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1976) - Bouřlivé víno
(1976) - Běž, ať ti neuteče
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
(1975) - Dvojí svět hotelu Pacifik
(1975) - Čert na zemi
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Zbraně pro Prahu
(1974) - Tobě hrana zvonit nebude (divadelní záznam)
(1974) - Sokolovo
(1974) - Manželské štěstí
(1974) - Kdo hledá, najde
(1974) - Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Zlá noc
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Výstřely v Mariánských Lázních
(1973) - Tichý svědek
(1973) - Počkám, až zabiješ
(1973) - Kukačky
(1972) - Klíč pod rohožkou
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Temná brána noci
(1971) - Tajemství velikého vypravěče
(1971) - Šance
(1971) - Lekce
(1971) - Klíč
(1971) - Chléb a písně
(1970) - Lidé na křižovatce (TV seriál)
(1970) - Kouzelný dům
(1968) - Raport
(1966) - Sebevrah
(1966) - Dýmky
(1959) - Vstup zakázán

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.1.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Adolf Filip 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Adolf Filip - herec

se narodil 8.1.1931 ve městě Pardubice
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Adolf Filip

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Adolf Filip
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
17°15’
 
LunaLuna:
Panna
11°31’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
11°43’
R
VenušeVenuše:
Střelec
3°17’
 
MarsMars:
Lev
13°51’
R
JupiterJupiter:
Rak
15°13’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
14°35’
 
UranUran:
Beran
11°34’
 
NeptunNeptun:
Panna
5°31’
R
PlutoPluto:
Rak
19°51’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
19°12’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
6°39’
 
CheirónCheirón:
Býk
14°07’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
7xZeměZemě
0xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »