Adolf Hitler wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Adolf Hitler

Pohlaví:
Muž
Narození:
20.4. 1889 - 18:30h
Místo:
Braunau am Inn
Země:
Věk:
† 56 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 5
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
politik, diktátor, nacista, masový vrah

Adolf Hitler - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
20.4.1889 - 18:30  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
20.4.1889 - 17:38  (-0:52h)
AT, Braunau am Inn:
48°15' s.š., 13°4' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Adolf Hitler 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Adolf Hitler
datum narození 20.4.1889
(politik, diktátor, nacista, masový vrah, instagram)

Adolf Hitler - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Zkáza krásou
(2016) - Luis Trenker - Pionier und Egomane
(2015) - The Roosevelts: An Intimate History (TV seriál)
(2015) - Hon na Hitlera (TV seriál)
(2015) - Herr von Bohlen
(2015) - Eva Braunová: Hitlerova žena
(2015) - Krycí jméno U.N.C.L.E.
(2014) - Vatikán a Třetí říše
(2014) - Od Caligariho k Hitlerovi
(2014) - Memory of the Camps
(2014) - Kódy a spiknutí (TV seriál)
(2014) - JFK to 9/11: Everything Is a Rich Man's Trick
(2014) - Honba za Hitlerovými miliony
(2014) - Hitler: Osudová přitažlivost (TV seriál)
(2014) - Hitler a jeho závislosti
(2014) - Apokalypsa: 1. světová válka (TV seriál)
(2014) - The Sound of Spying
(2014) - Kód Enigmy
(2014) - Blood Soaked
(2013) - Universum History (TV seriál)
(2013) - Počasí, které psalo dějiny (TV seriál)
(2013) - Nevěřte svým očím! (TV seriál)
(2013) - Největší záhady (TV seriál)
(2013) - Max Beckmann
(2013) - Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told
(2013) - Zlodějka knih
(2012) - 10 věcí, které nevíte (TV seriál)
(2012) - Temné charisma Adolfa Hitlera (TV seriál)
(2012) - Oliver Stone: Neznámé dějiny Spojených států (TV seriál)
(2012) - Mussolini a Hitler: Opera vrahů
(2012) - Kniha tajemství Ameriky (TV seriál)
(2012) - Hindenburg a Hitler
(2012) - Edward a George - dva bratři, jeden trůn
(2011) - Zombies: A Living History
(2011) - Tajemný Bendlerblock
(2011) - Reagan
(2011) - Poslední tajemství Třetí říše (TV seriál)
(2011) - Hitlerův tábor pro vyhlazení válečných zajatců (TV seriál)
(2011) - Diana Vreeland: The Eye Has to Travel
(2011) - Apokalypsa: Vzestup Hitlera
(2011) - Kennedyové (TV seriál)
(2011) - Joschka und Herr Fischer
(2010) - Vzestup a pád třetí říše (TV seriál)
(2010) - Udo Proksch: Out of Control
(2010) - Mannerheim - Jörn Donnerin kertomana (TV seriál)
(2010) - Lieber Onkel Hitler - Briefe an den Führer
(2010) - Kronika III. říše (TV seriál)
(2010) - Kolaborovali s nacisty (TV seriál)
(2010) - Kde je Hitler?
(2010) - Göringin sauva
(2010) - Bitva o Británii s Ewanem McGregorem
(2010) - Svět vynálezů Wallace a Gromita (TV seriál)
(2010) - Socialismus
(2010) - Odsun
(2010) - Králova řeč
(2010) - I pro lásku se zabíjí
(2010) - BloodRayne: The Third Reich
(2009) - 2. světová válka: Ztracené filmy (TV seriál)
(2009) - Záhadné nálezy (TV seriál)
(2009) - Wer hat Angst vor Wilhelm Reich?
(2009) - Suomen tie jatkosotaan
(2009) - Loose Change 9/11: An American Coup
(2009) - Konspirační teorie s Jesse Venturou (TV seriál)
(2009) - Generálové ve válce (TV seriál)
(2009) - Fall Of The Republic: The Presidency Of Barack H. Obama
(2009) - Druhá světová válka v barvě (TV seriál)
(2009) - The Doors - When You're Strange
(2009) - Die Gesichter des Bösen - Hitlers Henker (TV seriál)
(2009) - Apokalypsa: 2. světová válka (TV seriál)
(2009) - Andrew Marr's The Making of Modern Britain (TV seriál)
(2009) - The Horror Vault 2
(2009) - Hired Gun
(2009) - Berlin ´36
(2008) - The Doctors
(2008) - Strada
(2008) - Walt & El Grupo
(2008) - Významná letadla (TV seriál)
(2008) - Souboj o světovládu
(2008) - La Résistance
(2008) - Poslední den 1. světové války
(2008) - Pakt s ďáblem
(2008) - Mocný Hitler
(2008) - Mannerheim
(2008) - Joe Louis: America's Hero... Betrayed
(2008) - Hitler & Stalin: The Roots of Evil
(2008) - Hitlerovi bodyguardi (TV seriál)
(2008) - Heinrich Himmler: Profil masového vraha
(2008) - Expelled: No Intelligence Allowed
(2008) - Believe, Obey, Fight!
(2008) - Odpor
(2007) - Zeitgeist: The Movie
(2007) - Vojenská výzbroj (TV seriál)
(2007) - Vládci světa (TV seriál)
(2007) - True Bond
(2007) - Stalinova éra
(2007) - My Enemy's Enemy
(2007) - Hitlerův oblíbený aristokrat
(2007) - Hitlerova hora
(2007) - Hitler a Mussolini - Nelítostné přátelství
(2007) - Endgame: Blueprint for Global Enslavement
(2007) - Dawn of Sound, The: How Movies Learned to Talk
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2007) - Atentáty na objednávku (TV seriál)
(2006) - 12 Jahre, 3 Monate, 9 Tage - Die Jahreschronik des Dritten Reichs (TV seriál)
(2006) - Ztracené světy (TV seriál)
(2006) - Norimberk: Nacisté před tribunálem (TV seriál)
(2006) - Nacistické krádeže umění
(2006) - Joy Division: Under Review
(2006) - Italští fašisté v barvě
(2006) - Holocaust - Odhalené koncentrační tábory
(2006) - Hitlerovo muzeum
(2006) - Göringův poslední boj
(2006) - Göringova kariéra (TV seriál)
(2006) - Freedom's Fury
(2006) - Finská válka (1939-1945): Válka na severu
(2006) - Bouře teroru: Historie vládou sponzorovaného terorismu
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Kauza CIA
(2005) - Zweite Republik - Eine unglaubliche Geschichte, Die (TV seriál)
(2005) - The World's Most Photographed (TV seriál)
(2005) - Smlouva s ďablem
(2005) - Salon Kitty
(2005) - Případ Adolf Hitler: analýza mysli diktátora
(2005) - Noc dlouhých nožů
(2005) - Jak umění utvářelo svět (TV seriál)
(2005) - Churchillův bodyguard (TV seriál)
(2005) - Chlapi, hrdinové a teplí náckové
(2005) - Hyvinvointivaltion loppu?
(2005) - Hitler - Vlk
(2005) - Hitlerův zástupce
(2005) - Hitlerova rodina: Ve stínu diktátora
(2005) - Harlem Globetrotters - tým, který změnil svět
(2005) - Goebbelsův pokus
(2005) - Eduard VIII. Anglický
(2005) - Archeolog bez tajemství (TV seriál)
(2005) - The Adventures of Errol Flynn
(2005) - Adolf Hitler - Válka v barvě
(2005) - Adolf Hitler
(2005) - 6. Batalion
(2005) - Žabí lamento
(2005) - Zákonitosti života včelstva
(2004) - Smrt v bunkru - Skutečný příběh Adolfa Hitlera
(2004) - Nahá věda (TV seriál)
(2004) - Imaginary Witness: Hollywood and the Holocaust
(2004) - Hitler's Pawn: The Margaret Lambert Story
(2004) - Hidden Fuhrer: Debating the Enigma of Hitler's Sexuality
(2004) - The Greatest Canadian (TV seriál)
(2004) - Devátá
(2004) - Akta UFO (TV seriál)
(2004) - V rukách nepřítele
(2004) - Hexen - Magie, Mythen und die Wahrheit (TV seriál)
(2004) - Dunkerque: záchrana expedičního sboru
(2004) - Bokovka
(2003) - Michael Jackson: Number Ones (hudební videoklip)
(2003) - Unsere Besten - Wer ist der größte Deutsche?
(2003) - Penn & Teller: Bullshit! (TV seriál)
(2003) - Mannerheim ja Pietari
(2003) - Leni Riefenstahl im Sudan
(2003) - Korporace
(2003) - Churchill
(2003) - Greatest Raids (TV seriál)
(2003) - Der Fall Metropolis
(2003) - Detektivové bitevního pole (TV seriál)
(2003) - Comic Book Superheroes Unmasked
(2003) - Vio la luna... y compró un cementerio
(2003) - Slon
(2003) - Jigureul jikyeora!
(2002) - :03 From Gold
(2002) - Von Werra
(2002) - Vojska SS (TV seriál)
(2002) - Válečné šílenství 3 - Hitlerovy tajné zbraně
(2002) - The Tramp and the Dictator
(2002) - Tajemství mrtvých mužů (TV seriál)
(2002) - Síla lidskosti - Nicholas Winton
(2002) - Quisling - i Nansens skygge
(2002) - Prisoner of Paradise
(2002) - Odhalení (TV seriál)
(2002) - Naqoyqatsi
(2002) - Mýtus jménem Rommel (TV seriál)
(2002) - Jalta: mír, síla a zrada
(2002) - Jahrhundert des Theaters, Das (TV seriál)
(2002) - Hitlers Geld
(2002) - Hitler's Britain
(2002) - Epizody války 3 - Stíhací esa
(2002) - The Century of the Self (TV seriál)
(2002) - The Burning Wall
(2002) - Bowling for Columbine
(2002) - Bojovníci 2. světové války (TV seriál)
(2001) - War Stories with Oliver North (TV seriál)
(2001) - Walt Disney - Muž na pozadí mýtů
(2001) - Společně vytrváme - členové Bratrstva neohrožených
(2001) - Schlock! The Secret History of American Movies
(2001) - Secrets of the Dead (TV seriál)
(2001) - The Secret KGB Paranormal Files
(2001) - Marlene Dietrich: Her Own Song
(2001) - Mannovi - román století
(2001) - Konec Třetí říše
(2001) - Invasion (TV seriál)
(2001) - Hitlerovy ženy (TV seriál)
(2001) - History's Mysteries: Infamous Murders (TV seriál)

Adolf Hitler - Spisovatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Adolf Hitler - Knihy
Adolf Hitler - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1912) Eva Braun - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1907) Lina Basquette
(*1897) Josef Goebbels (fáma)
(*1908) Geli Raubal
(*1897) Winifred Wagner
(*1901) Magda Goebbels
(*1902) Leni Riefenstahl
(*1914) Hedy Kiesler (fáma)
(*1901) Marlene Dietrich (fáma)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.4.1889 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Adolf Hitler 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Adolf Hitler - politik, diktátor, nacista, masový vrah

se narodil 20.4.1889 ve městě Braunau am Inn
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Adolf Hitler

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Adolf Hitler
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
0°48’
7
 
LunaLuna:
Kozoroh
6°37’
3
 
MerkurMerkur:
Beran
25°40’
6
 
VenušeVenuše:
Býk
16°41’
7
R
MarsMars:
Býk
16°22’
7
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
8°14’
3
 
SaturnSaturn:
Lev
13°27’
10
 
UranUran:
Váhy
19°29’
12
R
NeptunNeptun:
Blíženci
0°50’
8
 
PlutoPluto:
Blíženci
4°40’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
16°03’
9
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
19°11’
8
 
CheirónCheirón:
Rak
6°50’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
2°33’
9
Domy:
Váhy
26°44’
Beran
26°44’
2:
Štír
24°00’
8:
Býk
24°00’
3:
Střelec
27°08’
9:
Blíženci
27°08’
Vodnář
4°13’
Lev
4°13’
5:
Ryby
8°07’
Panna
8°07’
6:
Beran
5°24’
Váhy
5°24’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
7xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
15°28’
11
Slun./Luna:
Ryby
3°43’
4


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »