Ai Nonaka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ai Nonaka

Narození:
Místo:
Fukuoka
Země:
Věk:
37 let

Ai Nonaka - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.6.1981 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ai Nonaka 2017, 2018 - Wikipedie info)

Ai Nonaka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Kōfuku Graffiti (TV seriál)
(2014) - Saki: Zenkoku hen (TV seriál)
(2014) - Robot Girls Z (TV seriál)
(2014) - Gugure! Kokkuri-san (TV seriál)
(2014) - Amagi Brilliant Park (TV seriál)
(2013) - Watashi ga motenai no wa dō kangaete mo omaera ga warui! (TV seriál)
(2013) - Sasami-san@Ganbaranai (TV seriál)
(2013) - Namiuchigiwa no Muromi-san (TV seriál)
(2013) - Kami nomi zo shiru sekai: Megami hen (TV seriál)
(2013) - Gekijōban Mahō shōjo Madoka Magica: Hangyaku no monogatari
(2012) - Shirokuma Cafe (TV seriál)
(2012) - Sengoku Collection (TV seriál)
(2012) - Saki: Achiga-hen - Episode of Side-A (TV seriál)
(2012) - Little Busters! (TV seriál)
(2012) - Gekijōban Mahō shōjo Madoka Magica: Hajimari no monogatari
(2012) - Gekijōban Mahō shōjo Madoka Magica: Eien no monogatari
(2012) - Another (TV seriál)
(2011) - Sengoku otome: Momoiro Paradox (TV seriál)
(2011) - Mahō shōjo Madoka Magika (TV seriál)
(2011) - Gintama' (TV seriál)
(2011) - Gekijōban mahō sensei Negima! Anime Final
(2011) - Denpa onna to seishun otoko (TV seriál)
(2010) - Yuri seijin Naoko-san
(2010) - Tantei Opera Milky Holmes (TV seriál)
(2010) - Otome yōkai Zakuro (TV seriál)
(2010) - Kami nomi zo shiru sekai (TV seriál)
(2009) - Zan sayonara Zetsubō sensei Bangaichi
(2009) - Zan sayonara Zetsubō sensei (TV seriál)
(2009) - Yutori-chan
(2009) - Yoku wakaru gendai mahō (TV seriál)
(2009) - Tokyo Magnitude 8.0 (TV seriál)
(2009) - Tatakau shisho: The Book of Bantorra (TV seriál)
(2009) - Sora wo kakeru shōjo (TV seriál)
(2009) - Shinkyoku sōkai Polyphonica Crimson S (TV seriál)
(2009) - Natsu no arashi! Akinai-chū (TV seriál)
(2009) - Natsu no arashi! (TV seriál)
(2009) - Mahō sensei Negima!: Mō hitotsu no sekai
(2009) - Asura Cryin' 2 (TV seriál)
(2009) - Asura Cryin' (TV seriál)
(2008) - Zoku sayonara Zetsubō sensei (TV seriál)
(2008) - Zettai shōgeki ~Platonic Heart~
(2008) - Toradora! (TV seriál)
(2008) - RD: Sennō chōsashitsu (TV seriál)
(2008) - Mahō sensei Negima!: Shiroki tsubasa Ala Alba
(2008) - Kemeko Deluxe! (TV seriál)
(2008) - Goku sayonara Zetsubō sensei
(2008) - Clannad After Story (TV seriál)
(2007) - Sayonara Zetsubō sensei (TV seriál)
(2007) - Mushiuta (TV seriál)
(2007) - Gakuen Utopia Manabi Straight! (TV seriál)
(2007) - Clannad (TV seriál)
(2007) - Blue Drop: Tenshi-tachi no gikyoku (TV seriál)
(2006) - Yume tsukai (TV seriál)
(2006) - The Third: Aoi hitomi no shōjo (TV seriál)
(2006) - Sōkō no strain (TV seriál)
(2006) - Negima!? Natsu Special!?
(2006) - Negima!? Haru Special!?
(2006) - Negima!? (TV seriál)
(2006) - Kujibiki Unbalance (TV seriál)
(2006) - Kinnikuman II sei - Second Generations: Ultimate Muscle 2 (TV seriál)
(2006) - Binchō-tan (TV seriál)
(2005) - Pani Poni Dash! (TV seriál)
(2005) - Mahō sensei Negima! (TV seriál)
(2005) - Kamichu! (TV seriál)
(2005) - Jinki:Extend (TV seriál)
(2005) - Iriya no sora, UFO no natsu
(2005) - Air (TV seriál)
(2004) - Tenbatsu Angel Rabbie
(2004) - Sensei no o-jikan: Doki doki school hours (TV seriál)
(2004) - Kinnikuman II sei - Second Generations: Ultimate Muscle (TV seriál)
(2004) - Kannazuki no miko (TV seriál)
(2004) - Gakuen Alice (TV seriál)
(2003) - Uchū no Stellvia (TV seriál)
(2003) - R.O.D - the TV (TV seriál)
(2003) - Popotan (TV seriál)
(2003) - Kaleido Star (TV seriál)
(2003) - Binzume yōsei (TV seriál)
(2003) - Air Master (TV seriál)
(2002) - Platonic Chain (TV seriál)
(2002) - Kinnikuman II sei: Second Generations (TV seriál)
(2002) - Kinnikuman II sei: Muscle ninjin sōdatsu! Chōjin daisensō
(2002) - Gakuentoshi Valanoir Kingdom of Chaos The Universe
(1993) - Nintama Rantarō (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kohout

Kohout (Kov)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.6.1981 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ai Nonaka 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 8.6.1981 ve městě Fukuoka
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ai Nonaka

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Ai Nonaka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
17°35’
 
LunaLuna:
Panna
6°11’
 
MerkurMerkur:
Rak
5°10’
 
VenušeVenuše:
Rak
3°57’
 
MarsMars:
Blíženci
2°20’
 
JupiterJupiter:
Váhy
0°39’
 
SaturnSaturn:
Váhy
3°00’
 
UranUran:
Štír
27°16’
R
NeptunNeptun:
Střelec
23°38’
R
PlutoPluto:
Váhy
21°40’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
4°07’
R
Černá LunaLilith:
Štír
17°58’
 
CheirónCheirón:
Býk
20°01’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »