Aidan Quinn wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Aidan Quinn
(Aidan T. Quinn)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec

Aidan Quinn - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
8.3.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Aidan Quinn 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Aidan Quinn
datum narození 8.3.1959
(herec, instagram)

Aidan Quinn - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Gettysburg Address
(2015) - Bad IQ
(2014) - Journey to Sundance
(2013) - Stay
(2013) - The Last Keepers
(2012) - Recalled
(2012) - Jak prosté (TV seriál)
(2012) - If I Were You
(2012) - The Horses of McBride
(2011) - The Stand Up
(2011) - Prime Suspect (TV seriál)
(2011) - Neznámý
(2011) - The Greening of Whitney Brown
(2010) - The 5th Quarter
(2010) - Má mě rád, nemá mě rád
(2010) - Klíč k minulosti
(2010) - Jonah Hex
(2010) - Festival of Lights
(2010) - Across the Line: The Exodus of Charlie Wright
(2009) - Záře duhy
(2009) - The Eclipse
(2009) - Krásný Harry
(2008) - Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
(2008) - The Prince of Motor City
(2008) - Divoška
(2007) - 32A
(2007) - Temná hmota
(2007) - Mé srdce pohřběte u Wounded Knee
(2006) - The Book of Daniel (TV seriál)
(2005) - Zánik Empire Falls
(2005) - Tráva (TV seriál)
(2005) - Stav nouze
(2005) - Nine Lives
(2005) - The Exonerated
(2004) - Stíny strachu
(2004) - Sním o tobě
(2004) - Return to Sender
(2004) - Píseň prérie
(2004) - Miracle Run
(2004) - Dlouhá cesta zpátky
(2004) - Bobby Jones: Odpal génia
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2003) - Píseň za chudého chlapce
(2003) - Benedict Arnold: A Question of Honor
(2002) - Ukradené léto
(2002) - Evelyn
(2001) - Project Greenlight
(2001) - Noční přízraky (TV seriál)
(2000) - The Messiah XXI (koncert)
(2000) - Songcatcher
(2000) - Princ a chuďas
(2000) - Ať žijí Beatles
(1999) - Třetí hlídka (TV seriál)
(1999) - Přízraky ze snů
(1999) - Hudba mého srdce
(1998) - This Is My Father
(1998) - Magická posedlost
(1997) - Zakázané území
(1997) - Proč právě já?
(1997) - Hon na Šakala
(1996) - Al Pacino - Richard III.
(1996) - Michael Collins
(1995) - Out of Ireland
(1995) - Pronásledovaný
(1995) - Lumière & spol.
(1995) - Hvězdy padají na Henriettu
(1994) - Baseball (TV seriál)
(1994) - Záblesk ve tmě
(1994) - Legenda o vášni
(1994) - Frankenstein
(1993) - Benny a Joon
(1992) - Gomorron
(1992) - Soukromá záležitost
(1992) - Komedianti
(1991) - Prolhaná dvojčata
(1991) - Hráči na vinici Páně
(1990) - Příběh služebnice
(1990) - The Lemon Sisters
(1990) - Avalon
(1989) - Perfektní svědek
(1988) - Crusoe
(1987) - Policejní dohled
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Mise
(1986) - All My Sons
(1985) - Hledám Susan. Zn.: Zoufale
(1985) - Časný mráz
(1984) - Lehkomyslní
Aidan Quinn - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.3.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Aidan Quinn 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Aidan Quinn - herec

se narodil 8.3.1959 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Aidan Quinn

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Aidan Quinn
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
17°10’
 
LunaLuna:
Ryby
6°08’
 
MerkurMerkur:
Beran
4°34’
 
VenušeVenuše:
Beran
14°50’
 
MarsMars:
Blíženci
12°17’
 
JupiterJupiter:
Střelec
1°49’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°49’
 
UranUran:
Lev
12°59’
R
NeptunNeptun:
Štír
6°43’
R
PlutoPluto:
Panna
2°37’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
14°32’
R
Černá LunaLilith:
Býk
12°20’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
24°21’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »