Akira Emoto wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Akira Emoto

Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
68 let

Akira Emoto - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.11.1948 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Akira Emoto 2016, 2017 - Wikipedie info)

Akira Emoto - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Shin Godzilla
(2016) - Mohican Kokyo ni Kaeru
(2016) - Jinsei no Yakusoku
(2016) - Itsuka Kono Koi wo Omoidashite Kitto Naite Shimau (TV seriál)
(2015) - Vietnam no kaze ni fukarete
(2015) - Tenku no Hachi
(2015) - Tadashiku Ikiru
(2015) - Koi Suru Vampire
(2015) - Iron Gramas (TV seriál)
(2015) - Cesta na pobřeží
(2015) - Ai wo Tsumu Hito
(2014) - 0.5 miri
(2014) - Wood Job!
(2014) - Utsusemi no Mori
(2014) - Senryokugai Sousakan (TV seriál)
(2014) - Oh! Father
(2014) - Nemuri no Mori - Shinzanmono Special (TV seriál)
(2014) - Long Goodbye (TV seriál)
(2014) - Kamisama no karute 2
(2014) - Fûja
(2014) - Dososei (TV seriál)
(2014) - Bakumatsu Kôkôsei
(2013) - Yurusarezaru mono
(2013) - Tonbi (TV seriál)
(2013) - The Partner ~ Itoshiki Hyakunen no Tomo e
(2013) - Sensô to hitori no onna
(2013) - Rikyû ni tazuneyo
(2013) - Present For You 3D
(2013) - Platinum Town (TV seriál)
(2013) - Olympic no Minoshirokin (TV seriál)
(2013) - Ô! Fâzâ
(2013) - Kiiroi zô
(2013) - Banana to Gurobu to Jinbeezame
(2012) - Yôkai ningen Bem
(2012) - Unmei no hito (TV seriál)
(2012) - Tanemaku tabibito: Minori no cha
(2012) - Kono Sora no Hana: Nagaoka Hanabi Monogatari
(2012) - Kaitakushatachi (TV seriál)
(2012) - Guskō Budori no denki
(2012) - Furusato saisei: Nippon no mukashibanashi (TV seriál)
(2011) - Život ve mně
(2011) - Yôkai ningen Bem (TV seriál)
(2011) - Tenshi Tsukinuke Rokuchoume
(2011) - Soredemo, Ikite Yuku (TV seriál)
(2011) - Ōki-ke no tanoshii ryokō: Shinkon jigoku-hen
(2011) - Malí ninjové
(2011) - Kamisama no karute
(2011) - HUNTER~Sono Onnatachi, Shoukin Kasegi (TV seriál)
(2011) - Hancho - Jinnansho Azumihan Season 4 (TV seriál)
(2011) - Hagane no Onna 2 (TV seriál)
(2011) - Denjin Zabôgâ: Gekijô-ban
(2010) - Shikeidai no erebêtâ
(2010) - Sakuradamon-gai no hen
(2010) - Raiou
(2010) - Pohlednice
(2010) - Kokô no mesu
(2010) - Kenta to Jun to Kayo-chan no Kuni
(2010) - Hevunzu sutôrî
(2010) - Haru tono tabi
(2010) - Hana no ato
(2010) - Goruden suranba
(2010) - Akunin
(2009) - Yomei Ikkagetsu no Hanayome
(2009) - Rain Fall
(2009) - Kareinaru supai (TV seriál)
(2009) - John Rabe - Ctihodný občan Třetí Říše
(2009) - Boku to mama no kiiroi jitensha
(2008) - Wairudo raifu
(2008) - Tsukiji uogashi sandaime
(2008) - Shakariki!
(2008) - Sekai de Ichiban Utsukushii Yoru
(2008) - Saigo no Soukeisen
(2008) - Riaru onigokko
(2008) - Rasuto gêmu: Saigo no sôkeisen
(2008) - Kimi no tomodachi
(2008) - Ishiuchi jinjô kôtô shôgakkô: Hana wa chiredomo
(2008) - Ikigami
(2008) - Ichi, slepá samurajka
(2008) - Happî furaito
(2008) - Hana kage
(2008) - Gururi no koto
(2008) - Asahiyama dôbutsuen: Pengin ga sora o tobu
(2007) - Yajikita dôchû Teresuko
(2007) - Teki wa Honnoji ni Ari (TV seriál)
(2007) - Shindô
(2007) - Sekai wa tokidoki utsukushii
(2007) - Mōryō no hako
(2007) - Ai no Rukeichi
(2006) - Tokumei! Keiji Don Game (TV seriál)
(2006) - Starfish Hotel
(2006) - Komyo ga tsuji (TV seriál)
(2006) - Kiraware Matsuko no isshō
(2006) - Hariyo no natsu
(2005) - Yougisha muroi shinji
(2005) - Yōkai daisensō
(2005) - Yawarakai seikatsu
(2005) - Scrap Heaven
(2005) - Koi wa go-shichi-go!
(2004) - Zebraman
(2004) - Tsuki to Cherry
(2004) - Riyū
(2004) - Reikusaido mada kesu
(2004) - Niwatori wa hadashi da
(2003) - Semishigure (TV seriál)
(2003) - Sayônara Kuro
(2003) - Samuraj
(2003) - Makai tenshô
(2003) - Guuzen nimo saiaku na shounen
(2003) - Doraggusotoa gâru
(2003) - Dopperugengā
(2002) - 11'09''01
(2002) - Shiritsu Tantei Hama Mike (TV seriál)
(2002) - Rihatuten aruji no kanashimi
(2002) - KT
(2001) - Waterboys
(2001) - Tantokubetsuban
(2001) - Shotoku taishi
(2001) - Geomant
(2000) - Nagisa
(2000) - Kaza-hana
(2000) - Hyōryū-gai
(2000) - Anaza hevun
(1999) - Yodogawa Nagaharu monogatari - Kobe-hen: Sainara
(1999) - Second Chance
(1999) - OUT - Tsuma-tachi no hanzai (TV seriál)
(1999) - Out (TV seriál)
(1999) - Kaizokuban Bootleg Film
(1999) - Ikitai
(1998) - Rabu retâ
(1998) - Doktor játro
(1997) - Yukai
(1997) - Úhoř
(1997) - Mi mo kokoro mo
(1997) - Karada no kokoro mo
(1997) - Kagi
(1996) - Tsuribaka nisshi 8
(1996) - Smím prosit?
(1996) - Niji o tsukamu otoko
(1995) - Maboroshi no hikari
(1994) - Natsu no niwa - The Friends
(1994) - Natsu no niwa
(1994) - Gojira VS Supesugojira
(1993) - Private Lessons II
(1993) - Ahiru no uta ga kikoete kuru yo
(1992) - Yamai wa kikara: Byōin e ikō 2
(1992) - Shiko funjatta
(1991) - Taiheiki (TV seriál)
(1991) - Rasuto Furankenshutain
(1991) - Nashledanou mami
(1991) - Bakumatsu jyunjyoden
(1991) - Asatte dansu
(1990) - Yonimo kimyô na monogatari (TV seriál)
(1990) - Uchuu no hosoku
(1990) - Pekin no suika
(1990) - Maria no ibukuro
(1990) - Haruka naru koshien
(1989) - Uchuu no hosoku
(1989) - Pekin no suika
(1989) - Otoko wa tsurai yo: Torajiro kokoro no tabiji
(1989) - Battle Heater: Kotatsu
(1989) - Bakayarô! 2: Shiawase ni naritai
(1988) - Tenshi no harawata: Akai memai
(1988) - Revolver
(1987) - Seishun kakeochi-hen
(1987) - Saraba itoshiki hito yo
(1987) - On'na sakasemasu
(1985) - Shukuji
(1985) - Nidaime wa Christian
(1985) - Kapone oi ni naku
(1984) - Location
(1984) - Kesho
(1983) - Daburu betto
(1982) - Otoko wa tsurai yo: Torajiro ajisai no koi
(1982) - Obvinění
(1982) - Dôtonborigawa
(1981) - Sailor-fuku to kikanju
(1980) - Hipokuratesu-tachi
(1979) - Mr. Dilemman: shikijo-garu

Akira Emoto - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Krysa

Krysa (Země)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.11.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Akira Emoto 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 3.11.1948 ve městě Tokio
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Akira Emoto

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Akira Emoto
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
10°58’
 
LunaLuna:
Střelec
10°12’
 
MerkurMerkur:
Váhy
22°20’
 
VenušeVenuše:
Váhy
2°39’
 
MarsMars:
Střelec
12°30’
 
JupiterJupiter:
Střelec
27°37’
 
SaturnSaturn:
Panna
4°31’
 
UranUran:
Rak
0°14’
R
NeptunNeptun:
Váhy
13°45’
 
PlutoPluto:
Lev
16°30’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
4°32’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
11°46’
 
CheirónCheirón:
Štír
26°45’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Lino Ventura
(*1919 - 1987) herec

Francie Paul Cézanne
(*1839 - 1906) francouzský malíř

Velká Británie Kingsley Amis
(*1922 - 1995) básník, prozaik

Alžírsko Louis Pierre Althusser
(*1918 - 1990) francouzský filozof

Francie Fernandez Arman
(*1928 - 2005) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »