Akira Kubo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Akira Kubo

Narození:
Místo:
Tokio
Země:
Věk:
81 let

Akira Kubo - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.12.1936 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Akira Kubo 2017, 2018 - Wikipedie info)

Akira Kubo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Legal High (TV seriál)
(2007) - Kuitan 2 (TV seriál)
(2005) - Mail
(2005) - Kiken na Aneki (TV seriál)
(2005) - H2: Kimi to itahibi (TV seriál)
(2004) - Deep Love: Ayu no Monogatari (TV seriál)
(2004) - Aijou Ippon (TV seriál)
(2003) - Kokoro (TV seriál)
(2001) - Kyumei Byoto 24 Ji Season 2 (TV seriál)
(2001) - Gakkou no Sensei (TV seriál)
(1999) - Salaryman Kintaro (TV seriál)
(1995) - Hirošima
(1995) - Gamera daikaijû kuchu kessen
(1991) - Dozoku no ranjo
(1991) - Juninin no yasashii nihonjin
(1989) - Zatôichi
(1989) - Rikyu
(1977) - Onna kyôshi
(1971) - Mamushi no kyôdai: orei mairi
(1970) - Gezora-Ganime-Kameba: Kessen! Nankai no daikaijű
(1969) - Nihonkai daikaisen
(1969) - Mujin rettô
(1968) - Rio no wakadaishô
(1968) - Rengo kantai shirei chôkan: Yamamoto Isoroku
(1968) - Kiru
(1968) - Kaijű sôshingeki
(1967) - Nihon no ichiban nagai hi
(1967) - Kaijűtô no kessen: Gojira no musuko
(1966) - Zero faita dai kûsen
(1966) - Izuko e
(1965) - Taiheiyo kiseki no sakusen: Kisuka
(1965) - Nikutai no gakko
(1965) - Godzilla - Útok z neznáma
(1964) - Trap of Suicide Kilometer
(1964) - Shikonmado - Dai tatsumaki
(1963) - Subarashii akujô
(1963) - Matango
(1962) - Yosei Gorasu
(1962) - Odvážní mužové
(1962) - Chushingura - Hana no maki yuki no maki
(1961) - Toiretto shacho
(1961) - Shinko no otoko
(1960) - Shin santô jûyaku: Teishu kyô iku no maki
(1960) - Hawai Middouei daikaikusen: Taiheiyo no arashi
(1960) - Dokuritsu gurentai nishi-e
(1960) - Daigaku no sanzôkutachi
(1959) - Uwayaku, shitayaku, godôyaku
(1959) - Submarine I-57 Will Not Surrender
(1959) - Shachô taiheiki
(1959) - Onéchan makari toru
(1959) - Nippon tanjo
(1959) - Kotan no kuchibue
(1959) - Daigaku no oneechan
(1959) - Daigaku no nijuhachin
(1959) - Ai rabu yû
(1958) - Wakai kemono
(1958) - Tokyo no kyujitsu
(1958) - Futari dake no hashi
(1958) - Daigaku no ninkimono
(1957) - Zoku aoi sanmyaku Yukiko no maki
(1957) - Yukiguni
(1957) - Ujô
(1957) - Krvavý trůn
(1957) - Daigaku no samurai tachi
(1957) - Bôkyaku no hanabira
(1957) - Aoi sanmyaku Shinko no maki
(1956) - Kofuku wa no hoshi no shita ni
(1956) - Arashi
(1955) - Asunaro monogatari
(1954) - Shiosai
(1954) - Saraba Rabauru
(1953) - Zoku shishunki
(1952) - Shishunki
(1952) - Haru no sasayaki

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.12.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Akira Kubo 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 1.12.1936 ve městě Tokio
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Akira Kubo

Dnes se narodili
Spojené státy Jessica Lange
(*1949) herečka

Spojené státy Carmen Electra
(*1972) herečka, zpěvačka, modelka

Rakousko Adolf Hitler
(*1889) politik, diktátor, nacista, masový vrah

Německo Heinrich Göbel
(*1818) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Rusko Generál Alexandr Ivanovič Lebeď
(*1950) populární ruský voják a politik


Akira Kubo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
9°08’
 
LunaLuna:
Rak
17°28’
 
MerkurMerkur:
Střelec
16°22’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
17°50’
 
MarsMars:
Váhy
9°59’
 
JupiterJupiter:
Střelec
29°48’
 
SaturnSaturn:
Ryby
15°54’
 
UranUran:
Býk
6°22’
R
NeptunNeptun:
Panna
18°51’
 
PlutoPluto:
Rak
28°32’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
25°09’
R
Černá LunaLilith:
Štír
6°37’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
21°15’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920 - 2002) herec

Dánsko král Kristián X.
(*1870 - 1947) dánský král

Česká republika Ferdinand Peroutka
(*1895 - 1978) spisovatel, dramatik, publicista, prozaik, esejista

Velká Británie Steve Marriott
(*1947 - 1991) zpěvák, skladatel, kytarista

Německo Franz Carl Achard
(*1753 - 1821) pruský chemik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »