Al Jolson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Al Jolson
(Asa Yoelson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
7.6. 1886 - 12:00h
Místo:
Seredžius
Země:
Věk:
† 64 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
23.10.1950 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Al Jolson - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (DD)
Datum narození a čas (místní čas):
7.6.1886 - 12:00  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
7.6.1886 - 10:36  
LT, Seredžius:
55°2' s.š., 23°30' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Al Jolson 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Al Jolson
datum narození 7.6.1886
(herec, instagram)

Al Jolson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Dawn of Sound, The: How Movies Learned to Talk
(2001) - Příběh pop music (TV seriál)
(1999) - The Sweet Science (TV seriál)
(1997) - Mary Pickford: A Life on Film
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1984) - Almonds and Raisins
(1982) - Showbiz Goes to War
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1961) - The Legend of Rudolph Valentino
(1961) - Hollywood: The Golden Years
(1956) - I Never Forget a Face
(1955) - Screen Snapshots: Ramblin' Round Hollywood
(1953) - The Ford 50th Anniversary Show
(1952) - The Story of Will Rogers
(1951) - The Naughty Twenties
(1950) - The Golden Twenties
(1950) - Screen Snapshots: Hollywood's Famous Feet
(1949) - Jolson Sings Again
(1947) - Screen Snapshots: Off the Air
(1946) - The Jolson Story
(1945) - Rapsodie v modrém
(1944) - Wilson
(1944) - Take It or Leave It
(1943) - The Voice That Thrilled the World
(1941) - Minstrel Days
(1939) - Screen Snapshots Series 18, No. 12
(1939) - The Movies March On
(1939) - Swanee River
(1939) - Rose of Washington Square
(1939) - Hollywood Cavalcade
(1938) - Hollywood Handicap
(1937) - A Day at Santa Anita
(1936) - The Singing Kid
(1935) - Screen Snapshots Series 14, No. 9
(1935) - Paramount Headliner: Broadway Highlights No. 1
(1935) - Go Into Your Dance
(1934) - Wonder Bar
(1933) - The Film Parade
(1933) - Hallelujah, I'm a Bum
(1930) - Screen Snapshots Series 9, No. 20
(1930) - Screen Snapshots Series 9, No. 11
(1930) - Show Girl in Hollywood
(1930) - Mammy
(1930) - Big Boy
(1929) - Hollywood Snapshots #11
(1929) - Say It with Songs
(1929) - New York Nights
(1928) - Zpívající bloud
(1927) - Jazzový zpěvák
(1926) - A Plantation Act
(1923) - Mammy's Boy
Al Jolson - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1904) Ruby Keeler - manželka

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.6.1886 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Al Jolson 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Al Jolson - herec

se narodil 7.6.1886 ve městě Seredžius
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Al Jolson

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Al Jolson
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
16°33’
9
 
LunaLuna:
Lev
21°51’
11
 
MerkurMerkur:
Blíženci
10°48’
9
 
VenušeVenuše:
Býk
4°06’
8
 
MarsMars:
Panna
18°31’
12
 
JupiterJupiter:
Panna
26°23’
1
 
SaturnSaturn:
Rak
8°34’
10
 
UranUran:
Váhy
3°35’
1
R
NeptunNeptun:
Býk
26°05’
9
 
PlutoPluto:
Blíženci
2°54’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
11°34’
12
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
22°23’
5
 
CheirónCheirón:
Blíženci
17°11’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
27°24’
3
Domy:
Panna
22°05’
Ryby
22°05’
2:
Váhy
14°03’
8:
Beran
14°03’
3:
Štír
12°48’
9:
Býk
12°48’
Střelec
19°11’
Blíženci
19°11’
5:
Kozoroh
27°07’
Rak
27°07’
6:
Vodnář
28°02’
Lev
28°02’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
7xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
5°38’
11
Slun./Luna:
Rak
19°12’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Goldie Hawn
(*1945) herečka, režisérka

Island Björk
(*1965) herečka, zpěvačka, textařka

Česká republika Lešek Semelka
(*1946) zpěvák, skladatel, klávesista

Česká republika Kateřina Kristelová
(*1979) herečka, moderátorka, modelka, pedagožka

Itálie papež Benedikt XV
(*1854) 258. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Pavel Bobek
(*1937 - 2013) zpěvák

Rusko Lev Nikolajevič Tolstoj
(*1828 - 1910) spisovatel

Velká Británie MacGregor Mathers
(*1854 - 1918) okultista, zednář, zakladatel hermetického řádu Zlatý úsvit

Spojené státy Robert Altman
(*1925 - 2006) režisér, scénárista, herec

Německo Wolfgang Borchert
(*1921 - 1947) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »