Al Pacino wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Al Pacino
(Alfredo James Pacino)

Pohlaví:
Muž
Narození:
25.4. 1940 - 11:02h
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
77 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Al Pacino - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
25.4.1940 - 11:02  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
25.4.1940 - 16:02  
US, New York:
40°46' s.š., 73°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Al Pacino 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Al Pacino
datum narození 25.4.1940
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Al Pacino - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Trap
(2017) - King Lear
(2016) - Misconduct
(2015) - Druhá míza
(2014) - The Humbling
(2014) - Manglehorn
(2013) - Salomé
(2013) - Phil Spector
(2012) - The Godfather Legacy
(2012) - Casting By
(2012) - Jako za starejch časů
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - The 65th Annual Tony Awards
(2011) - The Annual 2011 Actors Fund Gala Awards
(2011) - Wilde Salome
(2011) - Uzavřený případ
(2011) - Jack a Jill
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - AFI Life Achievement Award: A Tribute to Mike Nichols
(2010) - Doktor Smrt
(2009) - Já vím, žes to byl ty: John Cazale známý, neznámý
(2008) - Warren Beatty - pocta za celoživotní dílo
(2008) - Al Pacino versus Robert de Niro
(2008) - Oprávněné vraždy
(2007) - Al Pacino - pocta za celoživotní dílo
(2007) - Brando
(2007) - 88 minut
(2007) - Dannyho parťáci 3
(2006) - The Godfather and the Mob
(2006) - Ban the Sadist Videos!: Part 2
(2005) - 77. Annual Academy Awards
(2005) - The Making of 'Heat'
(2005) - Maximální limit
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Kupec benátský
(2003) - The 100 Greatest Movie Stars
(2003) - Scarface: The Rebirth
(2003) - Scarface: Creating
(2003) - Scarface: Acting
(2003) - Test
(2003) - Láska s rizikem
(2003) - Andělé v Americe (TV seriál)
(2002) - 180°: Christopher Nolan Interviews Al Pacino
(2002) - Ultimate Fights from the Movies
(2002) - Simone
(2002) - Lidi, co znám
(2002) - Insomnie
(2001) - America: A Tribute to Heroes
(2000) - Chinese Coffee
(1999) - Vítězové a poražení
(1999) - Insider: Muž, který věděl příliš mnoho
(1997) - Leute heute
(1997) - Pitch
(1997) - Krycí jméno Donnie Brasco
(1997) - Ďáblův advokát
(1996) - Al Pacino - Richard III.
(1996) - Vyšší zájem
(1995) - Poslední čtvrťák
(1995) - Nelítostný souboj
(1994) - The 66th Annual Academy Awards
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Jonas in the Desert
(1993) - The 65th Annual Academy Awards
(1993) - Carlitova cesta
(1992) - Gomorron
(1992) - Vůně ženy
(1992) - Konkurenti
(1992) - Kmotr 1, 2, 3
(1991) - S Madonnou v posteli
(1991) - The Godfather Family: A Look Inside
(1991) - Frankie a Johnny
(1990) - The Local Stigmatic
(1990) - Kmotr III
(1990) - Dick Tracy
(1989) - Moře lásky
(1985) - Revoluce
(1983) - James Bond: The First 21 Years
(1983) - Zjizvená tvář
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Autor! Autor!
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Na lovu
(1979) - ...a spravedlnost pro všechny
(1977) - Kmotr (TV seriál)
(1977) - Bobby Deerfield
(1975) - Psí odpoledne
(1974) - Kmotr II
(1973) - Strašák
(1973) - Serpico
(1972) - Kmotr
(1971) - Film '72
(1971) - Panika v Needle Parku
(1969) - Já, Natálie
(1967) - N.Y.P.D. (TV seriál)

Al Pacino - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Al Pacino - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Al Pacino - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
25

25. den - Nenáročnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je skromná a nenáročná. Je citlivá a laskavá. Pro svůj život potřebuje citlivého partnera. Je tvořící a zábavná. Má sklony k uměleckým směrům. Má dobrou představivost a má nadání.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 25.4.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Al Pacino 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Al Pacino - herec, scénárista, režisér

se narodil 25.4.1940 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Al Pacino

Dnes se narodili
Spojené státy Edward Norton
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Patrick Swayze
(*1952) herec, tanečník

Spojené státy Christian Slater
(*1969) herec, režisér

Spojené státy Robert Redford
(*1936) herec, režisér

Francie Roman Polanski
(*1933) režisér, scénárista, herec


Al Pacino
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
5°17’
10
 
LunaLuna:
Střelec
21°40’
5
 
MerkurMerkur:
Beran
11°22’
9
 
VenušeVenuše:
Blíženci
20°38’
11
 
MarsMars:
Blíženci
15°43’
11
 
JupiterJupiter:
Beran
25°09’
10
 
SaturnSaturn:
Býk
4°29’
10
 
UranUran:
Býk
21°00’
10
 
NeptunNeptun:
Panna
23°06’
3
R
PlutoPluto:
Lev
0°38’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
19°25’
3
R
Černá LunaLilith:
Ryby
24°51’
9
 
CheirónCheirón:
Rak
15°05’
12
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
21°22’
9
Domy:
Lev
4°58’
Vodnář
4°58’
2:
Lev
25°26’
8:
Vodnář
25°26’
3:
Panna
20°20’
9:
Ryby
20°20’
Váhy
21°40’
Beran
21°40’
5:
Štír
28°18’
Býk
28°18’
6:
Kozoroh
4°14’
Rak
4°14’
Zastoupení živlů:
9xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
0xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
13°19’
11
Slun./Luna:
Vodnář
28°28’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Matthew Perry
(*1969) herec

Česká republika Věra Galatíková
(*1938) herečka, dabérka

Spojené státy Bill Clinton
(*1946) 42. prezident usa

Česká republika Adéla Gondíková
(*1973) herečka, moderátorka

Francie Coco Chanel
(*1883) vizionářka módního světa


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Honoré de Balzac
(*1799 - 1850) spisovatel

Francie Ferdinand Cheval
(*1836 - 1924) architekt

Indie Subhas Chandra Bose
(*1897 - 1945) politik

Spojené státy Walter P. Chrysler
(*1875 - 1940) podnikatel

Velká Británie Peter Fleming
(*1907 - 1971) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »