Al Sapienza wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Al Sapienza

Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
55 let

Al Sapienza - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
31.7.1962 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Al Sapienza 2017, 2018 - Wikipedie info)

Al Sapienza - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - xXx: The Return of Xander Cage
(2017) - Mind Puppets
(2016) - 179th Street
(2016) - Stevie D
(2016) - The Second Coming of Christ
(2016) - Omphalos
(2016) - Happily Ever After
(2016) - Courier-X
(2015) - Public Morals (TV seriál)
(2015) - The Networker
(2015) - Lucky N#mbr
(2015) - Jesse Stone: Lost in Paradise
(2015) - Game of Silence (TV seriál)
(2015) - Exposed
(2015) - Club Life
(2014) - The 20th Annual Screen Actors Guild Awards
(2014) - Tumbleweed: A True Story
(2014) - The Flash (TV seriál)
(2014) - Seasick Sailor
(2014) - Milionový nadhazovač
(2014) - Meat
(2014) - The Lottery (TV seriál)
(2014) - Late Phases
(2014) - The Last American Guido
(2014) - Godzilla
(2014) - Ascension (TV seriál)
(2013) - 9 Full Moons
(2013) - Torture Chamber
(2013) - Separation
(2013) - Policajt z New Yorku (TV seriál)
(2013) - Domek z karet (TV seriál)
(2013) - Blue Caprice
(2012) - Žraločí masakr v Jersey Shore
(2012) - Walking the Halls
(2012) - The Truth
(2012) - Stealing Roses
(2012) - Please Kill Mr. Know It All
(2012) - Luke a jeho příběh
(2012) - Home Invasion
(2012) - Girls Gone Dead
(2012) - Arrow (TV seriál)
(2011) - Zatajená minulost
(2011) - Wilfred (TV seriál)
(2011) - Margin Call
(2011) - Lovci zločinců (TV seriál)
(2011) - Awakening
(2010) - Vacation with Derek
(2010) - Unrivaled
(2010) - Standing Ovation
(2010) - Spravedlnost v krvi (TV seriál)
(2010) - Darnell Dawkins Mouth Guitar Legend
(2009) - Waiting for... Budd
(2009) - Mrs. Washington Goes to Smith
(2009) - Dolanův cadillac
(2008) - Saw 5
(2008) - Ochrana svědků (TV seriál)
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2008) - Guns
(2008) - Crazy Girls Undercover
(2008) - The American Mall
(2007) - Scar
(2007) - Nebezpečné lži
(2007) - Na mušce
(2006) - Žralok (TV seriál)
(2006) - They're Just My Friends
(2006) - Temná mysl
(2006) - Po stopách 11. září
(2006) - Brotherhood (TV seriál)
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Searching for Bobby D
(2005) - Kontaminace
(2005) - Just Legal (TV seriál)
(2005) - Devil's Highway
(2005) - Central Booking
(2005) - Carlitova cesta: Zrození gangstera
(2005) - Back in the Day
(2004) - Starkweather
(2004) - Sin's Kitchen
(2004) - Killer Weekend
(2004) - Cellular
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Living Straight
(2003) - Chasing Alice
(2002) - Ve službách gangstera
(2002) - Unstable Minds
(2002) - Ohrožené druhy
(2002) - Megalodon
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Bomb the System
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2001) - Únos v Mexiku
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - A Month of Sundays
(2001) - The Hollywood Sign
(2001) - Alias (TV seriál)
(2001) - Adjustments
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Silicon Towers
(1999) - Scriptfellas
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1999) - P.U.N.K.S.
(1999) - Night of Terror
(1999) - Krutý trest
(1999) - Just Deserts
(1999) - The Gifted
(1998) - Špinavý kšefty
(1998) - Smrtonosná zbraň 4
(1998) - Phoenix
(1998) - Godzilla
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - Věřte nevěřte (TV seriál)
(1997) - Port Charles (TV seriál)
(1997) - Night Man (TV seriál)
(1997) - Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
(1996) - Temné nebe (TV seriál)
(1996) - Studentka na telefon
(1996) - Pan a paní Smithovi (TV seriál)
(1996) - The Burning Zone (TV seriál)
(1995) - Zachraňte Willyho 2
(1995) - Ultimate Taboo
(1995) - Šílená posedlost
(1995) - Soudce Dredd
(1995) - Remembrances
(1995) - Přepadení 2: Temné území
(1995) - Platypus Man (TV seriál)
(1995) - Mr. Stitch
(1995) - Joe's Rotten World
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - Dance of the Pendulum
(1995) - Cop Files
(1995) - Can't Hurry Love (TV seriál)
(1994) - Zvířecí instinkty 2
(1994) - Se zavázanýma očima
(1994) - Perfect Gift
(1994) - Horká linka (TV seriál)
(1993) - Sweet Evil
(1993) - Road to Revenge
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - C.I.A.: Krycí jméno Alexa 2
(1993) - Bedna (TV seriál)
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)
(1991) - Frankie a Johnny
(1990) - Strangers
(1990) - Pretty Woman
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Cena štěstí
(1989) - Veiled Threat
(1989) - Dragnet (TV seriál)
(1987) - Ženatý se závazky (TV seriál)
(1987) - Rytíři z Houstonu (TV seriál)
(1987) - Rytíři z Houstonu
(1987) - Krycí jméno: Tanečník
(1986) - A Year in the Life (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Síla rodu (TV seriál)
(1979) - Nocturna
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
31

31. den - Motivace

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká vysokou mentální bystrostí. Je nenápadná a ochotná dělat vše pro dosažení úspěchů. Má ráda společnost a je ráda s inteligentními lidmi. Důležitá je komunikace.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 31.7.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Al Sapienza 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

datum narození 31.7.1962 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Al Sapienza

Dnes se narodili
Spojené státy Kathleen Turner
(*1954) herečka

Česká republika Jiří Lír
(*1923) herec

Česká republika Jiří Voskovec
(*1905) režisér, textař, dramatik, spisovatel, básník, divadelní a filmový herec

Česká republika Václav Klaus
(*1941) politik, exprezident

Česká republika Jan Vodňanský
(*1941) spisovatel, herec, zpěvák, autor textů písní a lidový filosof


Al Sapienza
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
7°47’
 
LunaLuna:
Lev
7°36’
 
MerkurMerkur:
Lev
9°53’
 
VenušeVenuše:
Panna
20°58’
 
MarsMars:
Blíženci
15°27’
 
JupiterJupiter:
Ryby
11°21’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
8°05’
R
UranUran:
Lev
29°25’
 
NeptunNeptun:
Štír
10°44’
 
PlutoPluto:
Panna
8°45’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
8°48’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
0°34’
 
CheirónCheirón:
Ryby
9°54’
R
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Nicole Kidman
(*1967) herečka, zpěvačka

Spojené státy John Goodman
(*1952) herec

Spojené státy Martin Landau
(*1928) herec

Austrálie Errol Flynn
(*1909) herec

Česká republika Josef Kemr
(*1922) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902 - 1979) herec

Francie Coluche
(*1944 - 1986) herec, komik

Česká republika Filip Topol
(*1965 - 2013) herec, skladatel

Spojené státy James Bryan
(*1926 - 1960) automobilový závodník

Německo Götz George
(*1938 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »