Alain Chabat wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alain Chabat

Pohlaví:
Muž
Narození:
24.11. 1958 - 01:30h
Místo:
Oran
Země:
Věk:
60 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, režisér

Alain Chabat - Horoskop, Scenáristická filmografie

Zdroj údajů:
Geslain (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
24.11.1958 - 01:30  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
24.11.1958 - 00:30  
DZ, Oran:
35°43' s.š., 0°43' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alain Chabat 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Alain Chabat
datum narození 24.11.1958
(herec, režisér, instagram)

Alain Chabat - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Alain Chabat - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Realita
(2014) - Asterix: Sídliště bohů
(2013) - Turf
(2013) - Pěna dní
(2013) - Jako malí kluci
(2012) - Po stopách Marsupilamiho
(2012) - Doba ledová 4: Země v pohybu
(2011) - Scrat's Continental Crack-Up: Part 2
(2011) - Knoflíky patří vítězům
(2011) - Le Grand restaurant II
(2009) - Zlato
(2009) - Noc v muzeu 2
(2009) - Le Siffleur
(2008) - To jsem já
(2008) - Rien dans les poches
(2008) - Patnáctka z Paříže
(2008) - Monde à nous, Un
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - The Making of 'The Science of Sleep'
(2007) - Science des rêves, La - Film B
(2007) - Garage Babes
(2006) - Salut les Terriens
(2006) - On n'est pas couché
(2006) - Půjč mi svou ruku
(2006) - Nauka o snech
(2005) - Táta
(2004) - RRRrrrr!!!
(2004) - Boxer století
(2004) - A žili spolu šťastně až na věky
(2003) - L'Impossible mister Dieudo
(2003) - Claude Berri, le dernier nabab
(2003) - Tvoje ruce na mé půlce
(2003) - Perles à rebours
(2003) - Chouchou - miláček Paříže
(2003) - Absolutně Scary
(2002) - Un jour dans la vie du cinéma français
(2002) - Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre - Le Comankonafé
(2002) - Restauratec
(2002) - Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
(2001) - Burger Quiz
(2001) - L'Art (délicat) de la séduction
(2000) - Qui veut gagner des millions?
(2000) - On ne peut pas plaire à tout le monde
(2000) - Někdo to rád jinak
(2000) - Kitchendales
(2000) - Cape et l'épée, La (TV seriál)
(1999) - Bricol' Girls
(1999) - Trafic d'influence
(1999) - Rozvrat
(1999) - Mes amis
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Desproges est vivant
(1997) - Udavač
(1997) - Didier
(1996) - Toniglandyl
(1996) - Rošťák Beaumarchais
(1996) - Delphine 1, Yvan 0
(1995) - Manželství po francouzsku
(1994) - Ça se discute
(1994) - Parano
(1994) - Les enfants de la télé (TV seriál)
(1994) - La Cité de la peur: une comédie familiale
(1994) - À la folie
(1993) - Les Enfoirés chantent Starmania
(1993) - La Classe américaine
(1992) - Pizza blob
(1991) - Les Secrets professionnels du Dr Apfelglück
(1990) - Les Nuls, l'émission
(1990) - Krváček
(1990) - Histoire(s) de la télévision (TV seriál)
(1989) - ABCD Nuls (TV seriál)
(1988) - T.V.N. 595, la télévision des nuls
(1988) - Palace
(1987) - Nulle part ailleurs
(1987) - Objectif: Nul (TV seriál)
(1987) - J.T.N., Le (TV seriál)
(1978) - Cinématon
(1976) - La nuit des Césars

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.11.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alain Chabat 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alain Chabat - herec, režisér

se narodil 24.11.1958 ve městě Oran
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alain Chabat

Dnes se narodili
Spojené státy Jamie Lee Curtis
(*1958) herečka

Spojené státy Scarlett Johansson
(*1984) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Terry Gilliam
(*1940) režisér, výtvarník, scénárista, člen skupiny Monty Python

Finsko Ville Valo
(*1976) zpěvák, skladatel, kytarista, aranžér

Velká Británie George Eliot
(*1819) spisovatelka


Alain Chabat
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
1°13’
3
 
LunaLuna:
Býk
4°54’
8
 
MerkurMerkur:
Střelec
22°58’
4
 
VenušeVenuše:
Střelec
4°19’
3
 
MarsMars:
Býk
21°09’
9
R
JupiterJupiter:
Štír
16°15’
3
 
SaturnSaturn:
Střelec
25°02’
4
 
UranUran:
Lev
16°21’
12
R
NeptunNeptun:
Štír
5°29’
2
 
PlutoPluto:
Panna
4°11’
12
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
20°03’
2
R
Černá LunaLilith:
Býk
0°45’
8
 
CheirónCheirón:
Vodnář
18°02’
6
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Beran
9°05’
8
Domy:
Panna
12°47’
Ryby
12°47’
2:
Váhy
8°20’
8:
Beran
8°20’
3:
Štír
8°07’
9:
Býk
8°07’
Střelec
10°49’
Blíženci
10°49’
5:
Kozoroh
13°53’
Rak
13°53’
6:
Vodnář
14°54’
Lev
14°54’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
6xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
26°48’
11
Slun./Luna:
Vodnář
18°04’
6


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Boris Karloff
(*1887) herec

Francie Vincent Cassel
(*1966) herec, režisér

Itálie Franco Nero
(*1941) herec

Česká republika Jiří Stivín
(*1942) skladatel, hudebník, kameraman, multiinstrumentalista

Spojené státy Miley Cyrus
(*1992) herečka, zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Mae West
(*1892 - 1980) herečka

Spojené státy John F. Kennedy
(*1917 - 1963) 35. prezident usa

Česká republika Emil Zátopek
(*1922 - 2000) atlet - běžec

Austrálie Michael Hutchence
(*1960 - 1997) herec, hudebník, zpěvák skupiny INXS

Velká Británie C. S. Lewis
(*1898 - 1963) básník, prozaik, teolog, literární vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »