Alain Cuny wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alain Cuny

Pohlaví:
Muž
Narození:
12.7. 1908 - 12:00h
Místo:
Saint-Malo
Země:
Věk:
† 85 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Alain Cuny - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
12.7.1908 - 12:00  (LST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
12.7.1908 - 11:51  
FR, Saint-Malo:
48°39' s.š., 2°1' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alain Cuny 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Alain Cuny
datum narození 12.7.1908
(herec, instagram)

Alain Cuny - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1998) - Histoire(s) du cinéma: La monnaie de l'absolu
(1995) - La Famiglia Ricordi
(1992) - Uova di Garofano
(1992) - Návrat Casanovy
(1991) - L'Annonce faite à Marie
(1990) - Un film sur Georges Pérec: Te souviens-tu de Gaspard Winckler? - Vous souvenez-vous de Gaspard Winckler?
(1990) - Les Chevaliers de la table ronde
(1988) - Umi e, See You
(1988) - La Coscienza di Zeno
(1988) - Camille Claudelová
(1987) - Neznámá krajina
(1987) - Kronika ohlášené smrti
(1987) - Chobotnice 3 (TV seriál)
(1986) - Lucky Ravi
(1985) - Detektiv
(1985) - Il Corsaro
(1985) - L'Année terrible
(1984) - Il Quartetto Basileus
(1984) - Chobotnice (TV seriál)
(1984) - Due prigionieri, I
(1984) - Buio nella valle (TV seriál)
(1982) - Les Maîtres du temps
(1982) - Emmenez-moi au théâtre: Phèdre
(1982) - Deuil en vingt-quatre heures (TV seriál)
(1982) - Colomba
(1980) - Semmelweis
(1980) - La Peau de chagrin
(1980) - Les Jeux de la Comtesse Dolingen de Gratz
(1979) - Roberte
(1979) - Kristus se zastavil v Eboli
(1979) - Journal, Le (TV seriál)
(1978) - Vecchi e i giovani, I (TV seriál)
(1978) - Náprava dle metody
(1978) - La Chanson de Roland
(1977) - Jacques Prévert
(1976) - Prosseneti, I
(1976) - Naumachos (TV seriál)
(1976) - Ctihodné mrtvoly
(1976) - Caro Michele
(1975) - Irene, Irene
(1975) - Ame no Amsterdam
(1974) - Nedotýkej se bílé ženy
(1974) - Emmanuelle
(1974) - Antigone
(1973) - La Rosa rossa
(1972) - André Malraux, la légende du sičcle
(1972) - Mistr a Markétka
(1972) - Audience
(1971) - Valparaiso, Valparaiso
(1971) - La Grande scrofa nera
(1970) - Na generálův rozkaz
(1969) - Satyricon
(1969) - Mléčná dráha
(1965) - Astataïon ou Le festin des morts
(1963) - La Corruption
(1963) - Banánová slupka
(1962) - La Croix des vivants
(1961) - Scano Boa
(1960) - Sladký život
(1959) - La Belle saison est proche
(1958) - Milenci
(1956) - Zvoník u Matky Boží
(1956) - Jehanne
(1953) - Mina de Vanghel
(1953) - Dáma bez kamélií
(1953) - Les Crimes de l'amour
(1953) - Adrienne Mesurat
(1952) - Le Rideau cramoisi
(1952) - Les Conquérants solitaires
(1952) - Camicie rosse
(1950) - Il Cristo proibito
(1945) - Solita de Cordoue
(1943) - Stín minulosti
(1942) - Návštěva z temnot
(1941) - Madame Sans-Gêne
(1940) - Après Mein Kampf mes crimes
(1939) - SOS

Alain Cuny - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.7.1908 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alain Cuny 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alain Cuny - herec

se narodil 12.7.1908 ve městě Saint-Malo
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alain Cuny

Dnes se narodili
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Alain Cuny
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
19°41’
10
 
LunaLuna:
Kozoroh
0°06’
3
 
MerkurMerkur:
Rak
8°41’
9
R
VenušeVenuše:
Rak
9°49’
9
R
MarsMars:
Lev
2°45’
10
 
JupiterJupiter:
Lev
16°40’
10
 
SaturnSaturn:
Beran
10°05’
6
 
UranUran:
Kozoroh
14°43’
4
R
NeptunNeptun:
Rak
14°47’
10
 
PlutoPluto:
Blíženci
24°54’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
4°13’
9
R
Černá LunaLilith:
Lev
21°13’
11
 
CheirónCheirón:
Vodnář
22°23’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
21°53’
6
Domy:
Váhy
11°27’
Beran
11°27’
2:
Štír
7°09’
8:
Býk
7°09’
3:
Střelec
8°28’
9:
Blíženci
8°28’
Kozoroh
14°28’
Rak
14°28’
5:
Vodnář
19°13’
Lev
19°13’
6:
Ryby
18°17’
Panna
18°17’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
8xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
27°57’
11
Slun./Luna:
Váhy
9°54’
12


Zítra slaví narozeniny
Itálie Sophia Loren
(*1934) herečka

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Česká republika Jiří Baum
(*1900) zoolog, cestovatel a spisovatel

Itálie Asia Argento
(*1975) herečka

Francie Sabine Azéma
(*1949) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Mayer Amschel Rotschild
(*1743 - 1812) zakladatel bankéřské dynastie Rothschildů

Spojené státy James A. Garfield
(*1831 - 1881) 20. prezident usa

Velká Británie Jackie Collins
(*1937 - 2015) herečka, spisovatelka

Spojené státy Charles Emerson
(*1923 - 1992) astrolog

Francie Etienne Gilson
(*1884 - 1978) francouzský filozof a historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »