Alain Payet wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alain Payet
(John Pardaillan, John and Frederick Brasil Amor, James Gardner)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Neuilly-sur-Seine
Země:
Věk:
† 60 let
Úmrtí:
Povolání:
režisér, scénárista

Alain Payet - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
17.1.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alain Payet 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Alain Payet
datum narození 17.1.1947
(režisér, scénárista, instagram)

Alain Payet - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Yasmine à la prison de femmes
(2004) - Priscila Vices & Prostitution
(2004) - Garces en uniforme
(2003) - Sex & Sun à Cannes
(2003) - Le palais des phantasmes
(2002) - Die 8. Sünde
(2002) - Natacha
(2001) - Případ Katsumi
(2001) - Le Point Q
(2001) - La Fête à Gigi
(2001) - La Course au sexe
(2000) - 2000 ans d'amour
(2000) - Sex a lži na Riviéře
(2000) - Harcèlement au féminin
(2000) - Cargo accès interdit
(1999) - Zones interdites
(1999) - Vášnivá drezůra
(1999) - Offertes à tout 9: Fantasmes sur la Riviera
(1999) - La Marionnette
(1999) - Hotdorix
(1998) - Triple X Files 4: Janka
(1998) - Illusions
(1998) - Croupe du monde 98
(1997) - Prison
(1997) - Les Nuits de la présidente
(1997) - Le Fétichiste
(1995) - Triple X 2
(1995) - Le cul bien fendu de l'infirmière
(1995) - Dirty Lady
(1994) - Les Visiteuses
(1994) - Play Hard
(1992) - Barbara nue et humide
(1991) - Salopes en mini sans culotte
(1991) - Les lolos de la pompiste
(1991) - Gode-Party
(1990) - La comtesse est une pute
(1990) - À trois sur Caroline
(1989) - Elle suce
(1988) - Maîtresses... folles du cul
(1987) - Punitions anales pour adolescentes soumises
(1987) - Danger femmes libérées!
(1987) - L'Anthologie du plaisir
(1986) - Les Amazones du temple d'or
(1985) - Secrétaires BCBG le jour mais salopes et perverses la nuit
(1985) - Hotel Lesbos
(1985) - Débauches anales pour jeunes pucelles débutantes
(1984) - Petits trous bourgeois à dépuceler
(1984) - Demoiselles à prendre par-derrière
(1984) - Débauches anales
(1984) - Auto-stoppeuses à sodomiser
(1984) - Adolescentes à sodomiser
(1983) - Plein les petits culs
(1983) - La grande sodo
(1983) - Initiation anale
(1983) - L'Emir préfère les blondes
(1982) - L'inconnue
(1982) - Les filles du camping
(1981) - Une belle carrosserie
(1981) - Candice, petite fille sans culotte
(1980) - Langues s...
(1980) - Langues de petites filles
(1979) - Scrabble partouzes
(1979) - Monique et Julie, deux collégiennes en partouze
(1979) - La nymphomane lubrique
(1979) - Jeux d'adultes pour gamines expertes
(1979) - Hôtesses en chaleur
(1979) - Les Enfonceuses expertes
(1979) - Barmaids à jouir
(1978) - Véronique nique nique
(1978) - Sophie aime les sucettes
(1978) - Obsessions pornos
(1978) - Nathalie rescapée de l'enfer
(1978) - Julie par-devant par-derrière
(1978) - Infirmières perverses
(1978) - Confessions très intimes d'une petite fille
(1978) - Annonces spéciales pour couples vicieux
(1977) - Train spécial pour SS
(1977) - Cocktail porno
(1977) - Bangkok Porno
(1976) - Furies sexuelles
(1975) - Prostitution clandestine

Alain Payet - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Alain Payet - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.1.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alain Payet 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alain Payet - režisér, scénárista

se narodil 17.1.1947 ve městě Neuilly-sur-Seine
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alain Payet

Dnes se narodili
Spojené státy Meg Ryan
(*1961) herečka

Spojené státy Jodie Foster
(*1962) herečka, režisérka

Spojené státy Robert Beltran
(*1953) herec

Spojené státy Gene Tierney
(*1920) herečka



Alain Payet
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
26°32’
 
LunaLuna:
Střelec
3°54’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
22°45’
 
VenušeVenuše:
Střelec
10°10’
 
MarsMars:
Kozoroh
23°47’
 
JupiterJupiter:
Štír
23°03’
 
SaturnSaturn:
Lev
6°09’
R
UranUran:
Blíženci
18°22’
R
NeptunNeptun:
Váhy
10°47’
R
PlutoPluto:
Lev
12°32’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
9°16’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
28°30’
 
CheirónCheirón:
Štír
7°31’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Young
(*1959) herečka

Spojené státy Robert F. Kennedy
(*1925) politik, bratr JFK

Německo Otto von Habsburg
(*1912) spisovatel, europoslanec, publicista, novinář, nejstarším synem císaře karla i.

Velká Británie Thomas Chatterton
(*1752) anglický básník období preromantismu

Itálie papež Pius VIII.
(*1761) 253. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Charles Manson
(*1934 - 2017) hudebník, zločinec, sériový vrah

Česká republika Jana Novotná
(*1968 - 2017) tenistka

Rakousko Franz Schubert
(*1797 - 1828) hudební skladatel

Česká republika Jiří Brabec
(*1940 - 2003) herec, skladatel

Rusko Boris Strugackij
(*1933 - 2012) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »