Alan Ladd wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alan Ladd
(Alan Walbridge Ladd)

Pohlaví:
Muž
Narození:
3.9. 1913 - 08:15h
Místo:
Hot Springs, Arkansas
Země:
Věk:
† 50 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Váhy
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Alan Ladd - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
3.9.1913 - 08:15  (CST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
3.9.1913 - 14:15  
US, Hot Springs:
34°30' s.š., 93°3' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alan Ladd 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Alan Ladd
datum narození 3.9.1913
(herec, instagram)

Alan Ladd - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1964) - Zbohatlíci
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1962) - 13 West Street
(1961) - Orazi e curiazi
(1960) - One Foot in Hell
(1960) - Guns of the Timberland
(1960) - All the Young Men
(1959) - The Man in the Net
(1958) - The Badlanders
(1958) - Pyšný rebel
(1958) - Hlubiny
(1957) - Boy on a Dolphin
(1957) - The Big Land
(1956) - Santiago
(1956) - A Cry in the Night
(1955) - The McConnell Story
(1955) - Hell on Frisco Bay
(1954) - Screen Snapshots: Memories in Uniform
(1954) - The Black Knight
(1954) - Saskatchewan
(1954) - Hell Below Zero
(1954) - Drum Beat
(1953) - Better Living TV Theatre (TV seriál)
(1953) - The Red Beret
(1953) - Shane
(1953) - Desert Legion
(1953) - Botany Bay
(1952) - Thunder in the East
(1952) - The Iron Mistress
(1951) - Red Mountain
(1951) - Appointment with Danger
(1950) - Captain Carey, U.S.A.
(1950) - Branded
(1949) - The Great Gatsby
(1949) - Chicago Deadline
(1949) - Eyes of Hollywood
(1948) - Whispering Smith
(1948) - Saigon
(1948) - Beyond Glory
(1947) - Wild Harvest
(1947) - Variety Girl
(1947) - Má oblíbená brunetka
(1947) - Calcutta
(1946) - Screen Snapshots: The Skolsky Party
(1946) - Two Years Before the Mast
(1946) - The Blue Dahlia
(1946) - O.S.S.
(1945) - Hollywood Victory Caravan
(1945) - Salty O'Rourke
(1945) - Duffy's Tavern
(1944) - Skirmish on the Home Front
(1944) - And Now Tomorrow
(1943) - Photographic Intelligence for Bombardment Aviation
(1943) - Hollywood in Uniform
(1943) - Letter from a Friend
(1943) - China
(1942) - Star Spangled Rhythm
(1942) - Skleněný klíč
(1942) - Revolver na prodej
(1942) - Lucky Jordan
(1942) - Joan of Paris
(1941) - They Met in Bombay
(1941) - The Black Cat
(1941) - Petticoat Politics
(1941) - Paper Bullets
(1941) - Občan Kane
(1941) - Nerozhodný drak
(1941) - Military Training
(1941) - Kanóni
(1941) - I Look at You
(1941) - Cadet Girl
(1940) - Wildcat Bus
(1940) - Victory
(1940) - Unfinished Rainbows
(1940) - Those Were the Days!
(1940) - The Light of Western Stars
(1940) - The Howards of Virginia
(1940) - The Green Hornet
(1940) - Meet the Missus
(1940) - Meat and Romance
(1940) - In Old Missouri
(1940) - Her First Romance
(1940) - Gangs of Chicago
(1940) - Cross-Country Romance
(1940) - Captain Caution
(1940) - Brother Rat and a Baby
(1940) - Blame It on Love
(1940) - American Portrait
(1939) - The Mysterious Miss X
(1939) - Rulers of the Sea
(1939) - Hitler - Beast of Berlin
(1938) - The Goldwyn Follies
(1938) - Freshman Year
(1938) - Come On, Leathernecks!
(1937) - Poslední vlak od Madridu
(1937) - Loď ztracených duší
(1937) - Hold 'Em Navy
(1937) - All Over Town
(1936) - Pigskin Parade
(1934) - Murder at the Vanities
(1933) - Saturday's Millions
(1932) - Tom Brown of Culver
(1932) - Once in a Lifetime
(1932) - Island of Lost Souls
Alan Ladd - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1917) June Allyson

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Vahách

Luna ve Vahách

Luna (Měsíc)
Luna ve Vahách hledá bezpečí v nějakém vztahu, má potřebu někoho uspokojovat, touží po společenské angažovanosti. Později se ale musí objevit a převážit to, co uspokojuje vás. Silná je potřeba rovnováhy a harmonie.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.9.1913 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alan Ladd 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alan Ladd - herec

se narodil 3.9.1913 ve městě Hot Springs, Arkansas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alan Ladd

Dnes se narodili
Česká republika Linda Rybová
(*1975) herečka

Česká republika Petr Jablonský
(*1979) herec, moderátor, bavič, imitátor

Rusko Michail Jurjevič Lermontov
(*1814) dramatik, ruský spisovatel, klasik ruského romantismu

Německo Friedrich Nietzsche
(*1844) filosof, klasický filolog

Francie Michel Foucault
(*1926) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France


Alan Ladd
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
10°27’
11
 
LunaLuna:
Váhy
18°57’
1
 
MerkurMerkur:
Lev
28°23’
11
 
VenušeVenuše:
Lev
2°34’
10
 
MarsMars:
Blíženci
23°02’
9
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
8°00’
3
R
SaturnSaturn:
Blíženci
17°29’
9
 
UranUran:
Vodnář
4°14’
4
R
NeptunNeptun:
Rak
27°19’
10
 
PlutoPluto:
Rak
0°59’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
24°43’
6
R
Černá LunaLilith:
Ryby
20°42’
6
 
CheirónCheirón:
Ryby
12°51’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
19°15’
2
Domy:
Váhy
10°44’
Beran
10°44’
2:
Štír
8°26’
8:
Býk
8°26’
3:
Střelec
9°10’
9:
Blíženci
9°10’
Kozoroh
11°46’
Rak
11°46’
5:
Vodnář
14°16’
Lev
14°16’
6:
Ryby
14°24’
Panna
14°24’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
7xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
26°15’
11
Slun./Luna:
Panna
29°42’
12


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tim Robbins
(*1958) herec, režisér

Velká Británie Angela Lansbury
(*1925) herečka

Česká republika Vladimír Šmeral
(*1903) herec


Německo Nico
(*1938) herečka, skladatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Hermann Göring
(*1893 - 1946) nacistický politik, válečný zločinec

Kambodža Norodom Sihanouk
(*1922 - 2012) kambodžský politik, král, scénárista, režisér

Nizozemsko Mata Hari
(*1876 - 1917) orientální tanečnice, umělkyně, kurtizána, agentka Německa a Francie

Bělorusko Tadeusz Kościuszko
(*1746 - 1817) generál, pevnostní inženýr

Francie Marie Dubois
(*1937 - 2014) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »