Alan Napier wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alan Napier

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Birmingham, Anglie
Země:
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
8.8.1988 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
herec

Alan Napier - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.1.1903 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alan Napier 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Alan Napier
datum narození 7.1.1903
(herec, instagram)

Alan Napier - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1981) - Joe Dancer: Opičí mise
(1979) - The Contest Kid Strikes Again
(1978) - Centennial (TV seriál)
(1978) - The Bastard
(1977) - The Golden Dog
(1974) - QB VII (TV seriál)
(1973) - Crime Club
(1966) - Batman (TV seriál)
(1966) - Batman
(1965) - 36 Hours
(1965) - The Loved One
(1964) - Signpost to Murder
(1964) - My Fair Lady
(1964) - Marnie
(1963) - Meč v kameni
(1962) - Tender Is the Night
(1962) - Předčasný pohřeb
(1962) - Don't Call Me Charlie (TV seriál)
(1961) - Ztracená země
(1959) - Island of Lost Women
(1959) - Cesta do středu Země
(1957) - Until They Sail
(1956) - The Mole People
(1956) - Operation Cicero
(1956) - Miami Expose
(1955) - Moonfleet
(1955) - The Court Jester
(1954) - Desirée
(1953) - Young Bess
(1953) - Julius Caesar
(1952) - Big Jim McLain
(1951) - The Strange Door
(1951) - The Great Caruso
(1951) - The Blue Veil
(1951) - Tarzan v nebezpečí
(1951) - The Highwayman
(1951) - Double Crossbones
(1951) - Across the Wide Missouri
(1950) - Tripolis
(1949) - The Red Danube
(1949) - Tarzan's Magic Fountain
(1949) - My Own True Love
(1949) - Master Minds
(1949) - Manhandled
(1949) - Křížem krážem
(1949) - Challenge to Lassie
(1949) - Fireside Theatre (TV seriál)
(1949) - A Connecticut Yankee in King Arthur's Court
(1948) - Macbeth
(1948) - Lassie: Rodné stráně
(1948) - Johnny Belinda
(1948) - Johanka z Arcu
(1947) - Věčná Ambra
(1947) - Sinbad the Sailor
(1947) - Neporažená
(1947) - Lured
(1947) - The Lone Wolf in London
(1947) - Ivy
(1947) - High Conquest
(1947) - Fiesta
(1947) - Driftwood
(1947) - Adventure Island
(1946) - Three Strangers
(1946) - The Strange Woman
(1946) - House of Horrors
(1946) - A Scandal in Paris
(1945) - Náměstí kocoviny
(1945) - Isle of the Dead
(1944) - Třicet vteřin nad Tokiem
(1944) - The Uninvited
(1944) - The Hairy Ape
(1944) - Ministerstvo strachu
(1944) - Mademoiselle Fifi
(1944) - Dark Waters
(1944) - Action in Arabia
(1943) - The Song of Bernadette
(1943) - Madame Curie
(1943) - Lost Angel
(1943) - Lassie se vrací
(1943) - Assignment in Brittany
(1943) - Appointment in Berlin
(1942) - V zajetí minulosti
(1942) - Kočičí lidé
(1942) - Eagle Squadron
(1942) - A Yank at Eton
(1941) - Confirm or Deny
(1940) - The Invisible Man Returns
(1940) - The House of the Seven Gables
(1939) - We Are Not Alone
(1939) - The Four Just Men
(1937) - Wings Over Africa
(1937) - The Wife of General Ling
(1937) - For Valour
(1933) - Loyalties
(1932) - In a Monastery Garden
(1931) - Stamboul
(1930) - Caste

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.1.1903 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alan Napier 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alan Napier - herec

se narodil 7.1.1903 ve městě Birmingham, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alan Napier

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Alan Napier
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
16°01’
 
LunaLuna:
Beran
23°11’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
1°04’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
25°29’
 
MarsMars:
Váhy
7°31’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
19°44’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
28°31’
 
UranUran:
Střelec
22°54’
 
NeptunNeptun:
Rak
1°56’
R
PlutoPluto:
Blíženci
18°11’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
20°49’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
7°02’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
15°57’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »