Alan Rickman wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alan Rickman
(Alan Sidney Patrick Rickman)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
† 69 let
Úmrtí:
14.1.2016 (Příčina: Rakovina)
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Alan Rickman - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.2.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alan Rickman 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Alan Rickman
datum narození 21.2.1946
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Alan Rickman - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Alenka v říši divů: Za zrcadlem
(2015) - Eye in the Sky
(2014) - The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
(2014) - Králova zahradnice
(2013) - Muse of Fire
(2013) - Une Promesse
(2013) - Komorník
(2013) - Dust
(2013) - CBGB: Kolébka punku
(2012) - Gambit
(2011) - Harry Potter a jeho 50 nej
(2011) - Portraits in Dramatic Time
(2011) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
(2011) - The Boy in the Bubble
(2010) - Nejdivočejší sen
(2010) - The Song of Lunch
(2010) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
(2010) - Alenka v říši divů
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Harry Potter a Princ dvojí krve
(2008) - Víno roku
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
(2007) - Harry Potter a Fénixův řád
(2007) - Bezcenný syn
(2006) - The King's Head: A Maverick in London
(2006) - Sněhový dort
(2006) - Parfém: Příběh vraha
(2005) - Stopařův průvodce po Galaxii
(2005) - Harry Potter a Ohnivý pohár
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Peace One Day
(2004) - Standing Room Only
(2004) - Něco, co stvořil Bůh
(2004) - Harry Potter a vězeň z Azkabanu
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Check the Gate: Putting Beckett on Film
(2003) - Láska nebeská
(2002) - Harry Potter a Tajemná komnata
(2001) - We Know Where You Live
(2001) - Judge Not: In Defense of Dogma
(2001) - The Search for John Gissing
(2001) - Play
(2001) - Harry Potter a Kámen mudrců
(2001) - Dohola
(2000) - Victoria Wood with All the Trimmings
(2000) - Zachránci moře
(1999) - Galaxy Quest
(1999) - Dogma
(1998) - Na plovárně
(1998) - Temný přístav
(1998) - Judas Kiss
(1997) - Zimní host
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1996) - Rasputin
(1996) - Michael Collins
(1995) - Rozum a cit
(1995) - Neobvyklé dobrodružství
(1995) - Lumière & spol.
(1994) - Doktor Mesmer
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1992) - HBO First Look (TV seriál)
(1992) - Victoria Wood's All Day Breakfast
(1992) - Bob Roberts
(1991) - Robin Hood: The Myth, the Man, the Movie
(1991) - Zavři mi oči
(1991) - Robin Hood: Král zbojníků
(1991) - Closet Land
(1990) - Quigley u protinožců
(1990) - Opravdově, šíleně, hluboce
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Spirit of Man
(1989) - Revolutionary Witness
(1989) - Lednový muž
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1988) - Smrtonosná past
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1985) - Theatre Night (TV seriál)
(1985) - Pity in History
(1982) - The Barchester Chronicles (TV seriál)
(1982) - Smiley's People (TV seriál)
(1982) - Busted
(1980) - Thérèse Raquin (TV seriál)
(1978) - Romeo and Juliet
(1977) - The Hollywood Greats (TV seriál)
(1971) - Film '72
(1967) - Omnibus (TV seriál)

Alan Rickman - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Alan Rickman - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.2.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alan Rickman 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alan Rickman - herec, scénárista, režisér

se narodil 21.2.1946 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alan Rickman

Dnes se narodili
Spojené státy Natalie Wood
(*1938) herečka

Česká republika Jiří Grossmann
(*1941) herec, zpěvák, textař, autor her a povídek

Mexiko Carlos Santana
(*1947) zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Alberto Santos-Dumont
(*1873) významný letecký průkopník a konstruktér

Spojené státy Theda Bara
(*1890) herečka přezdívaná The Vamp


Alan Rickman
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
2°15’
 
LunaLuna:
Štír
3°57’
 
MerkurMerkur:
Ryby
10°51’
 
VenušeVenuše:
Ryby
7°04’
 
MarsMars:
Rak
14°06’
st
JupiterJupiter:
Váhy
27°12’
R
SaturnSaturn:
Rak
18°36’
R
UranUran:
Blíženci
13°24’
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°08’
R
PlutoPluto:
Lev
10°09’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
26°44’
R
Černá LunaLilith:
Štír
21°55’
 
CheirónCheirón:
Váhy
21°02’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
0xZeměZemě
4xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bruce Lee
(*1940 - 1973) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika František Plánička
(*1904 - 1996) fotbalový brankář

Itálie papež Lev XIII.
(*1810 - 1903) 256. papež

Německo Ludwig Beck
(*1880 - 1944) německý generálplukovník

Slovensko Magda Paveleková
(*1931 - 2015) herečka, bavička



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »