Alanna Ubach wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alanna Ubach
(Alanna Noel Ubach)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Downey, California
Země:
Věk:
42 let
Povolání:
herečka

Alanna Ubach - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.10.1975 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alanna Ubach 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Alanna Ubach
datum narození 3.10.1975
(herečka, instagram)

Alanna Ubach - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Helen Keller vs. Nightwolves
(2013) - I Know That Voice
(2013) - Pár nenormálních aktivit
(2013) - Garbage
(2013) - Being Us
(2012) - TMI Hollywood
(2012) - Táta to zvládne (TV seriál)
(2012) - Summer Song
(2012) - Should've Been Romeo
(2012) - Envelope
(2011) - St. James St. James Presents: Delirium Cinema
(2011) - Rango
(2011) - Poolboy: Drowning Out the Fury
(2011) - Little in Common
(2011) - Důkaz lásky
(2010) - Pound Puppies: Štěňátka do každé rodiny (TV seriál)
(2010) - Darnell Dawkins Mouth Guitar Legend
(2009) - Uvaříme, uvidíme…
(2009) - Stuntmen
(2009) - Screwball: The Ted Whitfield Story
(2009) - Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
(2008) - Senzační Spider-Man (TV seriál)
(2007) - Playing Chicken
(2007) - Jekyll
(2007) - Equal Opportunity
(2007) - El Tigre: The Adventures of Manny Rivera (TV seriál)
(2007) - Californication (TV seriál)
(2006) - The Works
(2006) - Nezvaný host
(2006) - Hard Scrambled
(2005) - Nick Cannon Presents Wild 'N Out
(2005) - Můj auťák Brouk
(2005) - Hele kámo, kdo tu vaří?
(2004) - The 100 Scariest Movie Moments (TV seriál)
(2004) - 30 Days Until I'm Famous
(2004) - Vánoční koleda pana Karrolla
(2004) - Jeho fotr, to je lotr!
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2004) - Brandy & Mr. Whiskers (TV seriál)
(2003) - Wasabi Tuna
(2003) - Pravá blondýnka 2
(2003) - Nikdo se nic nedozví
(2002) - Teamo Supremo (TV seriál)
(2002) - Ozzy & Drix (TV seriál)
(2002) - Dokonalá
(2001) - What They Wanted, What They Got
(2001) - Pravá blondýnka
(2001) - Gary & Mike (TV seriál)
(2000) - Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.
(2000) - Slice & Dice
(2000) - Lovkyně
(2000) - Blue Moon
(1999) - Období zkoušek
(1999) - Den s velkým D
(1999) - All of It
(1998) - Enough Already
(1997) - Za hranicí zákona
(1997) - Pink as the Day She Was Born
(1997) - Hlídači času
(1997) - Apt. 2F (TV seriál)
(1996) - Utajená svatba
(1996) - Svůdná nenávist
(1996) - Maniak
(1996) - Layin' Low
(1996) - Just Your Luck
(1996) - Johns
(1995) - Virtuozita
(1995) - Out of Order (TV seriál)
(1995) - Haló, tady Denisa
(1995) - Bradyovi
(1994) - Zásah
(1994) - Vzbuďte se, vojáci!
(1994) - Boys Will Be Boys
(1993) - Ve vzduchu
(1993) - Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
(1993) - Proč moje dcera?
(1993) - Beakman's World (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Zajíc

Zajíc (Dřevo)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.10.1975 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alanna Ubach 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alanna Ubach - herečka

se narodila 3.10.1975 ve městě Downey, California, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alanna Ubach

Dnes se narodili
Spojené státy Juliette Lewis
(*1973) herečka, režisérka

Spojené státy Jane Russell
(*1921) herečka

Velká Británie Tony Scott
(*1944) režisér, herec

Spojené státy Eric Douglas
(*1958) herec, komik, syn Kirka Douglase

Česká republika Josef Vojtek
(*1965) herec, zpěvák


Alanna Ubach
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
9°39’
 
LunaLuna:
Panna
16°16’
 
MerkurMerkur:
Váhy
21°51’
R
VenušeVenuše:
Lev
29°37’
 
MarsMars:
Blíženci
25°37’
 
JupiterJupiter:
Beran
21°00’
R
SaturnSaturn:
Lev
1°21’
 
UranUran:
Štír
1°22’
 
NeptunNeptun:
Střelec
9°30’
 
PlutoPluto:
Váhy
9°09’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
24°00’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
26°52’
 
CheirónCheirón:
Beran
26°35’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bruce Campbell
(*1958) herec, scénárista, režisér, spisovatel

Spojené státy Meryl Streep
(*1949) herečka

Spojené státy Kris Kristofferson
(*1936) herec, zpěvák

Česká republika Helena Třeštíková
(*1949) režisérka, pedagožka, dokumentaristka, 8. ministryně kultury ČR

Rakousko Klaus Maria Brandauer
(*1943) herec, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Lee Hooker
(*1917 - 2001) zpěvák

Rusko Nikolaj Andrejevič Rimskij-Korsakov
(*1844 - 1908) ruský hudební skladatel a pedagog

Česká republika Vladimír Drha
(*1944 - 2017) scénárista, režisér

Německo Ulrich Thein
(*1930 - 1995) herec, režisér

Německo Bert Kaempfert
(*1923 - 1980) hudební skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »