Albert Dekker wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Albert Dekker
(Albert Van Dekker)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 62 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Albert Dekker - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.12.1905 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Albert Dekker 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Albert Dekker
datum narození 20.12.1905
(herec, instagram)

Albert Dekker - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1979) - The Horror Show
(1969) - Divoká banda
(1967) - Come Spy with Me
(1966) - Ten Blocks on the Camino Real
(1966) - Smrt obchodního cestujícího
(1966) - Gammera the Invincible
(1965) - Daikaijű Gamera
(1961) - Westinghouse Presents: The Dispossessed
(1959) - Uprostřed noci
(1959) - These Thousand Hills
(1959) - Suddenly, Last Summer
(1959) - The Sound and the Fury
(1959) - Nádherná země
(1958) - Machete
(1957) - She Devil
(1955) - Na východ od ráje
(1955) - Líbej mne až k smrti
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1955) - Illegal
(1955) - All My Sons
(1954) - Stříbrný kalich
(1952) - Leonardo da Vinci
(1952) - Wait Till the Sun Shines, Nellie
(1951) - Tak mladý, jak se cítíš
(1950) - The Furies
(1950) - The Kid from Texas
(1950) - Destination Murder
(1949) - Tarzan's Magic Fountain
(1949) - Search for Danger
(1949) - Bride of Vengeance
(1948) - Lulu Belle
(1948) - Fury at Furnace Creek
(1947) - Wyoming
(1947) - The Pretender
(1947) - The Fabulous Texan
(1947) - Slave Girl
(1947) - Kalifornie
(1947) - Džentlemanská dohoda
(1947) - Cass Timberlane
(1946) - Zabijáci
(1946) - Two Years Before the Mast
(1946) - The French Key
(1946) - Suspense
(1945) - Salome, Where She Danced
(1945) - Incendiary Blonde
(1945) - Hold That Blonde!
(1944) - The Hitler Gang
(1944) - Experiment Perilous
(1943) - The Woman of the Town
(1943) - The Kansan
(1943) - Stará Oklahoma
(1943) - Buckskin Frontier
(1942) - Yokel Boy
(1942) - Wake Island
(1942) - The Forest Rangers
(1942) - Star Spangled Rhythm
(1942) - Once Upon a Honeymoon
(1942) - Night in New Orleans
(1942) - The Lady Has Plans
(1942) - In Old California
(1941) - You're the One
(1941) - Reaching for the Sun
(1941) - Honky Tonk
(1941) - Buy Me That Town
(1941) - Blonde Inspiration
(1941) - Among the Living
(1940) - Strange Cargo
(1940) - Sedm hříšníků
(1940) - Rangers of Fortune
(1940) - Dr. Cyclops
(1939) - The Man in the Iron Mask
(1939) - Paris Honeymoon
(1939) - Never Say Die
(1939) - Hotel Imperial
(1939) - The Great Commandment
(1939) - Beau Geste
(1938) - The Last Warning
(1938) - Marie Antoinetta
(1938) - The Lone Wolf in Paris
(1938) - Extortion
(1937) - She Married an Artist
(1937) - The Great Garrick

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.12.1905 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Albert Dekker 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Albert Dekker - herec

se narodil 20.12.1905 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Albert Dekker

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Albert Dekker
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
27°57’
 
LunaLuna:
Váhy
10°52’
 
MerkurMerkur:
Střelec
17°38’
R
VenušeVenuše:
Střelec
14°34’
 
MarsMars:
Vodnář
24°34’
 
JupiterJupiter:
Býk
28°10’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
28°17’
 
UranUran:
Kozoroh
3°59’
 
NeptunNeptun:
Rak
9°19’
R
PlutoPluto:
Blíženci
21°36’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
23°44’
R
Černá LunaLilith:
Býk
7°07’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
4°05’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »