Albert Finney wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Albert Finney

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Salford, Lancashire
Země:
Věk:
81 let
Povolání:
herec

Albert Finney - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
9.5.1936 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Albert Finney 2016, 2017 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2017
Albert Finney
datum narození 9.5.1936
(herec, instagram)

Albert Finney - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Skyfall
(2012) - Bourneův odkaz
(2007) - Postcards from Provence
(2007) - Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
(2007) - Bourneovo ultimátum
(2006) - Voices from the Underworld
(2006) - Tim Burton: Dark vs. Light
(2006) - Nezlomná vůle
(2006) - Dobrý ročník
(2005) - Mrtvá nevěsta Tima Burtona
(2005) - Aspects of Love
(2004) - Dannyho parťáci 2
(2003) - Velká ryba
(2003) - My Uncle Silas II
(2002) - Stahující se mračna
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - Nenarozený
(2001) - Hemingway, the Hunter of Death
(2000) - Traffic - nadvláda gangů
(2000) - My Uncle Silas (TV seriál)
(2000) - Erin Brockovich
(1999) - Hollywoodské zkoušky (TV seriál)
(1999) - Snídaně šampionů
(1999) - Milionář
(1998) - Takové anglické manželství
(1997) - Washingtonovo náměstí
(1997) - On the Set of 'Washington Square'
(1997) - Agnieszka Holland On the Set
(1996) - Nostromo (TV seriál)
(1996) - Karaoke (TV seriál)
(1996) - Cold Lazarus (TV seriál)
(1995) - The Run of the Country
(1994) - Profesor odchází
(1994) - Bezvýznamný muž
(1992) - Gomorron
(1992) - Komedianti
(1992) - Bohatí láskou
(1990) - The Wall: Live in Berlin (koncert)
(1990) - Millerova křižovatka
(1990) - Image
(1990) - The Green Man (TV seriál)
(1989) - The Endless Game (TV seriál)
(1987) - Sirotci
(1984) - Observations Under the Volcano
(1984) - Notes from Under the Volcano
(1984) - Ve stínu vulkánu
(1984) - Pope John Paul II
(1984) - The Biko Inquest
(1983) - Garderobiér
(1982) - Střílejte na měsíc
(1982) - Lights, Camera, Annie!
(1982) - Annie
(1981) - Vlci
(1981) - Krásky
(1981) - Bankovní loupež
(1977) - Soupeři
(1975) - Forget-Me-Not-Lane
(1975) - Dobrodružství mladšího a chytřejšího bratra Sherlocka Holmese
(1974) - Vražda v Orient expresu
(1973) - Alpha Beta
(1971) - Gumshoe
(1970) - Scrooge
(1969) - The Picasso Summer
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - Charlie Bubbles
(1967) - Dva na cestě
(1964) - Night Must Fall
(1963) - A Tribute to John F. Kennedy from the Arts
(1963) - Vítězové
(1963) - Tom Jones
(1960) - V sobotu večer, v neděli ráno
(1960) - Komik

Albert Finney - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Albert Finney - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1932) Anouk Aimée - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1929) Audrey Hepburn
(*1920) Shelley Winters
(*1939) Samantha Eggar
(*1933) Zoe Caldwell

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.5.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Albert Finney 2017 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Albert Finney - herec

se narodil 9.5.1936 ve městě Salford, Lancashire, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Albert Finney

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Albert Finney
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
18°40’
 
LunaLuna:
Střelec
21°08’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
9°44’
 
VenušeVenuše:
Býk
4°57’
 
MarsMars:
Býk
27°15’
 
JupiterJupiter:
Střelec
23°10’
R
SaturnSaturn:
Ryby
20°07’
 
UranUran:
Býk
6°16’
 
NeptunNeptun:
Panna
14°03’
R
PlutoPluto:
Rak
25°21’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
6°03’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
13°35’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
14°30’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
7xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2017
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »