Albert Hall wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Albert Hall
(Albert P. Hall)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Brighton
Země:
Věk:
81 let
Povolání:
herec

Albert Hall - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.11.1937 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Albert Hall 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Albert Hall
datum narození 10.11.1937
(herec, instagram)

Albert Hall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Na rozcestí
(2009) - Men of a Certain Age (TV seriál)
(2007) - Lovci pokladů: Kniha tajemství
(2007) - Honeydripper
(2006) - Povolání: Zloděj (TV seriál)
(2005) - Zjevení (TV seriál)
(2005) - V utajení (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2002) - Half & Half (TV seriál)
(2002) - Cesta do války
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Ali
(2000) - Takový je život (TV seriál)
(2000) - Křižovatky medicíny (TV seriál)
(2000) - Getting Away with Murder: The JonBenet Ramsey Mystery
(1999) - Cena za život
(1998) - Příběh Tigera Woodse
(1998) - Milovaná
(1998) - Lovec z podsvětí (TV seriál)
(1998) - Anarchy TV
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Velký švindl
(1996) - Swift Justice (TV seriál)
(1996) - Odvaha pod palbou
(1996) - Mrazivé rovnice
(1996) - The Lazarus Man (TV seriál)
(1996) - Jimi
(1996) - Dlouhá jízda
(1995) - Major Payne
(1995) - Ďábel v modrém
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - New York Undercover (TV seriál)
(1993) - Objev roku
(1993) - Danielle Steel: Hvězda
(1992) - Malcolm X
(1991) - Srdce temnoty: režisérská apokalypsa
(1991) - Separate But Equal
(1991) - Roc (TV seriál)
(1991) - The Boys
(1989) - Mancuso, FBI (TV seriál)
(1989) - Hrací skříňka
(1989) - Báječní Bakerovi hoši
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1988) - Hořící kříže
(1988) - Freddyho noční můry (TV seriál)
(1987) - Uncle Tom's Cabin
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - A Different World (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1985) - Zmatek v hlavě
(1985) - Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
(1985) - Midas Valley
(1985) - Dlouhé horké léto
(1984) - The Night They Saved Christmas
(1984) - Miami Vice (TV seriál)
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1983) - Ryan's Four (TV seriál)
(1982) - Fame (TV seriál)
(1981) - The Sophisticated Gents
(1980) - Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones
(1979) - The Bermuda Triangle
(1979) - Kořeny (TV seriál)
(1979) - Apokalypsa
(1976) - Leadbelly
(1975) - If You Give a Dance, You Gotta Pay the Band
(1974) - Willie Dynamite
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1972) - Sanford and Son (TV seriál)
(1972) - M*A*S*H (TV seriál)
(1970) - Bavlna v Harlemu
(1968) - One Life to Live (TV seriál)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.11.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Albert Hall 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Albert Hall - herec

se narodil 10.11.1937 ve městě Brighton, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Albert Hall

Dnes se narodili
Spojené státy Brad Pitt
(*1963) herec

Spojené státy Ray Liotta
(*1954) herec

Spojené státy Betty Grable
(*1916) herečka

Spojené státy Katie Holmes
(*1978) herečka

Spojené státy DMX
(*1970) herec, zpěvák, rapper


Albert Hall
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
17°40’
 
LunaLuna:
Vodnář
7°27’
 
MerkurMerkur:
Štír
24°52’
 
VenušeVenuše:
Váhy
27°06’
 
MarsMars:
Kozoroh
29°03’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
22°23’
 
SaturnSaturn:
Ryby
28°45’
R
UranUran:
Býk
11°26’
R
NeptunNeptun:
Panna
20°37’
 
PlutoPluto:
Lev
0°06’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
6°56’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
14°47’
 
CheirónCheirón:
Rak
0°34’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Německo Til Schweiger
(*1963) herec, režisér

Spojené státy Jake Gyllenhaal
(*1980) herec

Česká republika Martin Stropnický
(*1956) herec, politik, diplomat, 16. ministr obrany ČR

Francie Édith Piaf
(*1915) herečka, zpěvačka, skladatelka

Česká republika Antonín Zápotocký
(*1884) československý komunistický politik, odborový předák


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Martin Růžek
(*1918 - 1995) herec

Maďarsko Zsa Zsa Gabor
(*1915 - 2016) herečka

Francie Gilbert Bécaud
(*1927 - 2001) herec, zpěvák

Česká republika Václav Havel
(*1936 - 2011) bývalý prezident, dramatik, spisovatel

Polsko Johann Gottfried Herder
(*1744 - 1803) spisovatel, filosof



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »