Aldis Hodge wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Aldis Hodge
(Aldis Alexander Basil Hodge)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
31 let
Povolání:
herec

Aldis Hodge - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.9.1986 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Aldis Hodge 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Aldis Hodge
datum narození 20.9.1986
(herec, instagram)

Aldis Hodge - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Hidden Figures
(2016) - Jack Reacher: Never Go Back
(2015) - Straight Outta Compton
(2014) - The After
(2013) - The East
(2013) - Rectify (TV seriál)
(2010) - Mad (TV seriál)
(2010) - Živí mrtví (TV seriál)
(2009) - Zapomenutí (TV seriál)
(2009) - Rudý písek
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Dokonalý podraz (TV seriál)
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2007) - Equal Opportunity
(2006) - Policejní vyjednavači (TV seriál)
(2006) - Hledáme Ydol
(2006) - Happy Feet
(2006) - Friday Night Lights (TV seriál)
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Sněhový zázrak
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Portrét šílenství
(2005) - Nájemníci
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Little Athens
(2005) - A.T.O.M (TV seriál)
(2004) - Lupiči paní domácí
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2002) - Half & Half (TV seriál)
(2002) - American Dreams (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Girlfriends (TV seriál)
(2000) - City of Angels (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(2000) - Agent v sukni
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1998) - Becker (TV seriál)
(1997) - Věřte nevěřte (TV seriál)
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1997) - Between Brothers (TV seriál)
(1996) - Postel plná růží
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1995) - Smrtonosná past 3
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.9.1986 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Aldis Hodge 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Aldis Hodge - herec

se narodil 20.9.1986 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Aldis Hodge

Dnes se narodili
Kanada Carrie-Anne Moss
(*1967) herečka, modelka

Libanon Serj Tankian
(*1967) zpěvák kapely System of a Down, básník

Česká republika Jiří Paroubek
(*1952) politik, 6. předseda vlády České republiky

Česká republika Ondřej Ruml
(*1981) herec, zpěvák, muzikant, finalista x-faktoru

Rusko Sergey Brin
(*1973) podnikatel, zakladatel firmy google.com


Aldis Hodge
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
27°13’
 
LunaLuna:
Beran
24°31’
 
MerkurMerkur:
Váhy
9°09’
 
VenušeVenuše:
Štír
10°20’
 
MarsMars:
Kozoroh
20°50’
 
JupiterJupiter:
Ryby
16°36’
R
SaturnSaturn:
Střelec
4°36’
 
UranUran:
Střelec
18°35’
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
3°02’
 
PlutoPluto:
Štír
5°44’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
21°55’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
22°50’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
21°20’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Miloš Kopecký
(*1922) herec

Česká republika Igor Chaun
(*1963) režisér, scénárista, kameraman, herec

Spojené státy John Lee Hooker
(*1917) zpěvák

Spojené státy Ray Bradbury
(*1920) prozaik

Spojené státy Tori Amos
(*1963) zpěvačka, pianistka


Výročí úmrtí dnes mají
Ukrajina Lev Davidovič Trockij
(*1879 - 1940) politik, editor, bolševický revolucionář

Spojené státy Robert Moog
(*1934 - 2005) vynálezce Moogova syntezátoru, průkopník elektronické hudby

Filipíny Benigno Aquino
(*1932 - 1983) filipínský politik

Pákistán Subrahmanyan Chandrasekhar
(*1910 - 1995) astrofyzik a matematik indického původu

Francie Ernest Daudet
(*1837 - 1921) francouzský spisovatel a novinář



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »