Aldo Fabrizi wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Aldo Fabrizi

Pohlaví:
Muž
Narození:
1.11. 1905 - 17:00h
Místo:
Řím
Země:
Věk:
† 84 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Kozoroh
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
2.4.1990 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec, scénárista, režisér

Aldo Fabrizi - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Bordoni (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
1.11.1905 - 17:00  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.11.1905 - 16:00  
IT, Řím:
41°54' s.š., 12°29' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Aldo Fabrizi 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Aldo Fabrizi
datum narození 1.11.1905
(herec, scénárista, režisér, instagram)

Aldo Fabrizi - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1986) - Giovanni Senzapensieri
(1977) - Nerone
(1977) - Il Ginecologo della mutua
(1975) - Baroni, I
(1974) - C'eravamo tanto amati
(1973) - Krásná Tosca
(1971) - Cose di Cosa Nostra
(1967) - Three Bites of the Apple
(1967) - Quattro tassisti, I
(1966) - Sette monaci d'oro
(1965) - Made in Italy
(1964) - Žena je něco nádherného
(1963) - Totò contro i 4
(1963) - Quattro moschettieri, I
(1963) - Nejkratší den
(1963) - Das Feuerschiff
(1962) - Twist, lolite e vitelloni
(1962) - Quattro monaci, I
(1961) - Les mille et une nuits
(1961) - Gerarchi si muore
(1961) - Fra' Manisco cerca guai
(1960) - Totò, Fabrizi e i giovani d'oggi
(1960) - The Angel Wore Red
(1960) - Militare e mezzo, Un
(1959) - Prepotenti più di prima
(1959) - Filutové
(1959) - Ferdinando I. re di Napoli
(1958) - Prepotenti, I
(1958) - Premier mai
(1957) - El Maestro
(1956) - Mi permette, babbo!
(1956) - Guardia, guardia scelta, brigadiere e maresciallo
(1956) - Donatella
(1955) - Un po' di cielo
(1955) - Pappagalli, I
(1955) - Io piaccio
(1955) - Due compari, I
(1955) - Carosello del varietà
(1955) - Accadde al penitenziario
(1954) - Questa è la vita
(1954) - Hanno rubato un tram
(1954) - Cento anni d'amore
(1953) - Una di quelle
(1953) - Siamo tutti inquilini
(1953) - Il Più comico spettacolo del mondo
(1953) - La voce del silenzio
(1953) - L'Età dell'amore
(1953) - Cose da pazzi
(1953) - La Conciencia acusa
(1953) - Café chantant
(1952) - Papà diventa mamma
(1952) - Cinque poveri in automobile
(1952) - Altri tempi - Zibaldone n. 1
(1951) - Three Steps North
(1951) - Strážníci a zloději
(1951) - Signori, in carrozza!
(1951) - Parigi è sempre Parigi
(1951) - Fiorenzo, il terzo uomo
(1951) - La Famiglia Passaguai
(1951) - La Famiglia Passaguai fa fortuna
(1951) - Cameriera bella presenza offresi...
(1950) - Psí život
(1950) - Prima comunione
(1950) - František, prosťáček boží
(1950) - Benvenuto, reverendo!
(1949) - Antonio di Padova
(1948) - Emigrantes
(1947) - Žít v míru
(1947) - Il Vento mi ha cantato una canzone
(1947) - Tombolo, paradiso nero
(1947) - Natale al campo 119
(1947) - Il Delitto di Giovanni Episcopo
(1946) - Můj syn profesor
(1945) - Řím, otevřené město
(1944) - Circo equestre Za-bum
(1943) - L'Ultima carrozzella
(1943) - Campo de' fiori
(1942) - Avanti c'è posto...

Aldo Fabrizi - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Aldo Fabrizi - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.11.1905 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Aldo Fabrizi 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Aldo Fabrizi - herec, scénárista, režisér

se narodil 1.11.1905 ve městě Řím
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Aldo Fabrizi

Dnes se narodili
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Aldo Fabrizi
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
8°34’
7
 
LunaLuna:
Kozoroh
9°00’
9
 
MerkurMerkur:
Štír
20°59’
7
 
VenušeVenuše:
Váhy
13°28’
6
 
MarsMars:
Kozoroh
17°42’
9
 
JupiterJupiter:
Blíženci
4°19’
1
R
SaturnSaturn:
Vodnář
26°12’
11
 
UranUran:
Kozoroh
1°24’
9
 
NeptunNeptun:
Rak
10°19’
3
R
PlutoPluto:
Blíženci
22°28’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
26°19’
5
R
Černá LunaLilith:
Býk
1°39’
12
 
CheirónCheirón:
Vodnář
1°37’
10
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
8°46’
3
Domy:
Býk
8°20’
Štír
8°20’
2:
Blíženci
8°27’
8:
Střelec
8°27’
3:
Rak
0°21’
9:
Kozoroh
0°21’
Rak
21°02’
Kozoroh
21°02’
5:
Lev
15°13’
Vodnář
15°13’
6:
Panna
19°22’
Ryby
19°22’
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
8xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
14°41’
11
Slun./Luna:
Střelec
8°47’
8


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Renée Zellweger
(*1969) herečka

Spojené státy Al Pacino
(*1940) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Paul Mazursky
(*1930) herec, scénárista, režisér

Česká republika Josef Dvořák
(*1942) herec, komik

Spojené státy Ella Fitzgerald
(*1917) zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Emil Artur Longen
(*1885 - 1936) herec, scénárista, dramatik, prozaik, výtvarník

Německo Max von Laue
(*1879 - 1960) německý fyzik, objevitel rozptylu rentgenových paprsků

Indie Sri Sathya Sai Baba
(*1926 - 2011) indický guru

Norsko Arvid Noe
(*1946 - 1976) námořník, řidič kamionu, první ze zaznamenaných případů HIV

DR Kongo Papa Wemba
(*1949 - 2016) zpěvák, hudebník, skladatel a herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »