Alena Vránová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alena Vránová
(Alena Kohoutová)

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1932 (?)
Země:
Věk:
86 let
Povolání:
herečka, Pyšná princezna ze stejnojmenné pohádky

Alena Vránová - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1932 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alena Vránová 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Alena Vránová
datum narození v roce *1932
(herečka, Pyšná princezna ze stejnojmenné pohádky, instagram)

Alena Vránová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Ceny Thálie 2014
(2014) - Ceny Thálie 2013
(2014) - Svatby v Benátkách (TV seriál)
(2012) - Ceny Thálie 2011
(2012) - Život je ples (TV seriál)
(2012) - Obchoďák (TV seriál)
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Film o seriálu Život je ples
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Studio ČT24
(2008) - Dabing, Přelouč, Polabí
(2007) - Kdo hledá, najde
(2006) - Vratné lahve
(2006) - Nadměrné maličkosti: Učitelky s praxí
(2006) - Krásný čas
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Náves (TV seriál)
(2005) - Kajetán a Modrá liška (TV seriál)
(2004) - Josef a Ly (TV seriál)
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Divadlo žije!
(2002) - Díky za fíky
(2002) - Bouřlivé jaro (divadelní záznam)
(2001) - Andělská tvář
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Zpověď Ungelt
(1999) - Pan Princ trucuje
(1998) - Zlatíčka
(1997) - Úsměvy
(1997) - Proč bychom se nebavili, když nám Pánbůh archiv dal
(1997) - Bakaláři 1997
(1997) - Překvapení
(1996) - Poe a vražda krásné dívky
(1996) - Kde padají hvězdy (TV seriál)
(1995) - Z hříček o královnách: Dva pokoje ve Versailles (útržek francouzský)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Divadelní román
(1994) - Díky za každé nové ráno
(1992) - Náhrdelník (TV seriál)
(1991) - Opouštět Petrohrad
(1990) - Tichá myš
(1990) - Hádanice
(1989) - Všechno už se stalo
(1988) - Opožděná vražda
(1988) - Kamarád do deště
(1988) - Hodinář
(1987) - Sukňa lenže zelená
(1986) - Nám se to stát nemůže
(1985) - Videostop
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Když hraje klarinet
(1985) - Chalupa na spadnutí
(1984) - Povídky malostranské: Večerní šplechty
(1984) - Dovolená na úrovni
(1984) - Bakaláři: Jako tenkrát
(1983) - Škatule, škatule, hejbejte se
(1983) - Kudláčkova metoda
(1982) - Příběh chlapce, který miloval svou práci
(1982) - Jasnovidec
(1982) - Děkuju, pane profesore
(1982) - Daleko od stromu
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Otýliina záhada
(1981) - Kbelík
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV seriál)
(1979) - Silvestr svobodného pána
(1979) - Dnes v jednom domě (TV seriál)
(1979) - Causa Králík
(1978) - Zatloukat
(1978) - Ve znamení Merkura (TV seriál)
(1978) - Sólo pro starou dámu
(1978) - Platina
(1978) - „Já už budu hodný, dědečku!“
(1977) - Žena za pultem (TV seriál)
(1977) - Vykřičník za Kateřinu
(1977) - Uragán Donna
(1977) - Smuteční hudba za padlé hrdiny
(1977) - Podezřelé okolnosti
(1977) - „Já to tedy beru, šéfe...!“
(1977) - Děd, otec a syn
(1976) - Kateřina zlé pověsti
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Chalupáři (TV seriál)
(1975) - Čaj s citronem
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Růžová sobota
(1974) - Psáno na pranýř
(1974) - Musím se ti k něčemu přiznat
(1974) - Byl jednou jeden dům (TV seriál)
(1973) - Země zlatých plodů
(1973) - Okno ještě svítí
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Dvojník
(1972) - Silvestr budiž pestr
(1972) - Z pohádky do pohádky
(1972) - Svatý Michal
(1971) - Vím, že jsi vrah...
(1971) - Třírohý klobouk
(1971) - Růže a prsten
(1971) - Mrtvý princ
(1971) - Marcelka
(1971) - Klícka
(1971) - Bakaláři (TV seriál)
(1970) - Svatá hříšnice
(1970) - Silvestrovský trapas
(1970) - Kruh světla
(1969) - Velká orgie
(1969) - Tchýně
(1968) - Mexiko 68
(1967) - Kinoautomat: Člověk a jeho dům
(1964) - Třiatřicet stříbrných křepelek
(1964) - Prípad pre obhajcu
(1963) - Ostrov Dynamit
(1962) - Sganarel lékařem
(1961) - Zítra a pozítří
(1961) - Tajemná Zuzana
(1961) - Magdalena Dobromila Rettigová
(1960) - Osm hodin vlakem
(1960) - Neprovdaná paní Rosita
(1960) - Chlap jak hora
(1959) - Sny na neděli
(1959) - Schovávaná na schodech
(1959) - Konec cesty
(1956) - Ztracenci
(1956) - Vina Vladimíra Olmera
(1956) - Hrátky s čertem
(1955) - Muž v povětří
(1955) - Hudba z Marsu
(1954) - Severní přístav
(1952) - Pyšná princezna
(1952) - Dovolená s Andělem
(1950) - V trestném území
(1949) - Pan Novák
(1948) - O ševci Matoušovi
Alena Vránová - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Opice

Opice (Voda)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alena Vránová 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alena Vránová - herečka, Pyšná princezna ze stejnojmenné pohádky

se narodila v roce *1932 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alena Vránová

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Alena Vránová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
7°04’
 
LunaLuna:
Rak
2°02’
 
MerkurMerkur:
Panna
1°09’
 
VenušeVenuše:
Rak
0°36’
 
MarsMars:
Blíženci
26°25’
 
JupiterJupiter:
Lev
27°29’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
0°59’
R
UranUran:
Beran
23°23’
R
NeptunNeptun:
Panna
6°35’
 
PlutoPluto:
Rak
22°07’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
19°05’
R
Černá LunaLilith:
Býk
9°48’
 
CheirónCheirón:
Býk
28°02’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »