Alex Meneses wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alex Meneses
(Alexandra Estella DeAnna Meneses)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka

Alex Meneses - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.2.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alex Meneses 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Alex Meneses
datum narození 12.2.1965
(herečka, instagram)

Alex Meneses - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Growing Up Fisher (TV seriál)
(2010) - Outlaw (TV seriál)
(2010) - Gigantic (TV seriál)
(2010) - Boyle Heights
(2009) - Australians Hit Hollywood
(2009) - Smrtící exploze
(2009) - Ruby & the Rockits (TV seriál)
(2009) - Neodvratná pomsta
(2009) - Cleveland show (TV seriál)
(2008) - Xenophobia
(2006) - Veselý prachy
(2006) - Agentura Jasno (TV seriál)
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Menciův svět (TV seriál)
(2004) - This Just In (TV seriál)
(2003) - 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu
(2003) - 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2002) - Vzkvétající město (TV seriál)
(2002) - The Round and Round
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu
(2001) - My Father's Love
(2001) - Bob Patterson (TV seriál)
(2000) - The Princess and the Barrio Boy
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
(2000) - Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
(2000) - The Brothers Garcia (TV seriál)
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Neviditelná smrt
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1998) - Maximum Bob (TV seriál)
(1998) - Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
(1998) - The Hughleys (TV seriál)
(1997) - Žít v nebezpečí
(1997) - Selena
(1997) - Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
(1997) - Head Over Heels (TV seriál)
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1996) - Snakeland
(1996) - Raymonda má každý rád (TV seriál)
(1996) - Předčasné vydání (TV seriál)
(1995) - Sherman Oaks (TV seriál)
(1995) - Nesmrtelní
(1995) - Kissing Miranda
(1995) - Amanda & the Alien
(1994) - Stickfighter
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Horká linka (TV seriál)
(1993) - The John Larroquette Show (TV seriál)
(1993) - Doktorka Quinnová (TV seriál)
(1991) - Policie z Palm Beach (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.2.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alex Meneses 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alex Meneses - herečka

se narodila 12.2.1965 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alex Meneses

Dnes se narodili
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Alex Meneses
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
23°34’
 
LunaLuna:
Rak
4°43’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
14°46’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
8°58’
 
MarsMars:
Panna
26°40’
R
JupiterJupiter:
Býk
17°54’
 
SaturnSaturn:
Ryby
5°54’
 
UranUran:
Panna
13°36’
R
NeptunNeptun:
Štír
19°59’
 
PlutoPluto:
Panna
15°34’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
19°43’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
13°52’
 
CheirónCheirón:
Ryby
16°49’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Leonard Nimoy
(*1931 - 2015) herec, režisér

Spojené státy Lillian Gish
(*1896 - 1993) herečka

Francie Louis Vuitton
(*1821 - 1892) modní návrhář

Německo Peter Behrens
(*1868 - 1940) německý architekt a designér

Rusko Boris Němcov
(*1959 - 2015) liberální politik, kritik, matematik, fyzik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »