Alexa Vega wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alexa Vega
(Alexa Ellesse Vega)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Miami, Florida
Země:
Věk:
29 let
Povolání:
herečka, zpěvačka

Alexa Vega (Alexa PenaVega) - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
27.8.1988 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alexa Vega 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Alexa Vega
datum narození 27.8.1988
(herečka, zpěvačka, instagram)

Alexa Vega - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Machete Kills in Space
(2015) - Tell Tale Lies
(2015) - Roommate Wanted
(2015) - Pixies
(2014) - 6 Figures
(2014) - Wicked Blood
(2014) - Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil
(2014) - Den po konci světa
(2014) - Code Academy
(2014) - The Clockwork Girl
(2013) - Machete zabíjí
(2013) - Lovci bájných relikvií
(2013) - Likvidátoři
(2013) - Lidé zítřka (TV seriál)
(2013) - Abandoned Mine
(2012) - Unsupervised (TV seriál)
(2012) - Summer Song
(2012) - The Pregnancy Project
(2012) - The Devil's Carnival
(2011) - Spy Kids 4D: Stroj času
(2011) - Dámičky v sekáči
(2011) - Café
(2010) - Mother's Day
(2009) - Vězeňská kapela
(2009) - Ruby & the Rockits (TV seriál)
(2009) - Průměrňákovi (TV seriál)
(2009) - Innocent
(2008) - Repo: Genetická opera!
(2007) - The Beautiful Ordinary
(2006) - Stávka
(2006) - State's Evidence
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - The 100 Greatest Family Films
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Odd Girl Out
(2004) - The Teen Choice Awards 2004
(2004) - Konec snění
(2003) - The Teen Choice Awards 2003
(2003) - Spy Kids 3-D: Game Over
(2002) - Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů
(2001) - Total Access 24/7
(2001) - Spy Kids: Špioni v akci
(2001) - Jdi za svou hvězdou
(2000) - Když procitne zem
(1999) - Ztraceni v moři
(1999) - NetForce
(1999) - Ladies Man (TV seriál)
(1998) - To Have & to Hold (TV seriál)
(1998) - Dennis postrach okolí znovu zasahuje
(1996) - Twister
(1996) - Slib daný Carolyn
(1996) - Shattered Mind
(1996) - Life's Work (TV seriál)
(1996) - Glimmer Man
(1996) - Duch minulosti
(1995) - Dva v tom
(1995) - Buď on nebo my
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Malí obři
(1990) - Wild & Crazy Kids (TV seriál)
(1990) - Městečko Evening Shade (TV seriál)
Alexa Vega - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.8.1988 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alexa Vega 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alexa Vega - herečka, zpěvačka

se narodila 27.8.1988 ve městě Miami, Florida, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alexa Vega

Dnes se narodili
Spojené státy Josh Hartnett
(*1978) herec

Spojené státy Robin Williams
(*1951) herec, komik

Spojené státy David Hasselhoff
(*1952) herec, zpěvák

Maďarsko Béla Tarr
(*1955) režisér, scénárista, herec

Slovensko Andrea Kerestešová
(*1984) herečka


Alexa Vega
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
4°25’
 
LunaLuna:
Ryby
5°03’
 
MerkurMerkur:
Panna
25°01’
 
VenušeVenuše:
Rak
18°43’
 
MarsMars:
Beran
11°27’
R
JupiterJupiter:
Blíženci
4°51’
 
SaturnSaturn:
Střelec
25°56’
R
UranUran:
Střelec
27°04’
R
NeptunNeptun:
Kozoroh
7°33’
R
PlutoPluto:
Štír
10°10’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
14°29’
R
Černá LunaLilith:
Panna
11°42’
 
CheirónCheirón:
Rak
5°33’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Claus von Stauffenberg
(*1907 - 1944) důstojník, aktér neúspěšného atentátu na Hitlera

Jižní Afrika Basil Rathbone
(*1892 - 1967) herec

Spojené státy John Heard
(*1946 - 2017) herec

Spojené státy D. W. Griffith
(*1875 - 1948) režisér, herec

Spojené státy E. L. Doctorow
(*1931 - 2015) spisovatel, univerzitní profesor, historik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »