Alfred Molina wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alfred Molina

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herec

Alfred Molina - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.5.1953 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alfred Molina 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Alfred Molina
datum narození 24.5.1953
(herec, instagram)

Alfred Molina - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Vivaldi
(2016) - Whiskey Tango Foxtrot
(2016) - Sister Cities
(2016) - Poe
(2016) - Paint It Black
(2016) - Message from the King
(2016) - Little Men
(2016) - Henchmen
(2016) - Funny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The Movie
(2016) - Breakable You
(2015) - Zázračné kouzlo
(2015) - Tajemství jejich očí
(2015) - Robot Chicken DC Comics Special 3: Magical Friendship
(2015) - Najděte mi hrdinu (TV seriál)
(2015) - Angie Tribeca (TV seriál)
(2014) - Životní šance
(2014) - Za láskou do Paříže
(2014) - Ta zvláštní láska
(2014) - Swelter
(2014) - The Stowaway
(2014) - Stejná srdce
(2014) - Robot Chicken DC Comics Special II: Villains in Paradise
(2014) - Return to Zero
(2014) - Prorok
(2014) - Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
(2014) - Matador (TV seriál)
(2014) - Heavenly Sword
(2013) - 19th Annual Screen Actors Guild Awards
(2013) - Walk On
(2013) - Univerzita pro příšerky
(2013) - The Truth About Emanuel
(2013) - Of Corset's Mine
(2013) - Mezi životem a smrtí (TV seriál)
(2013) - Justin: Jak se stát rytířem
(2012) - A Whisper to a Roar
(2012) - Robot Chicken: DC Comics Special
(2012) - Miloval jsem Joyce Hattovou
(2012) - The Forger
(2011) - Rango
(2011) - Nevinný
(2011) - Na slovíčko s básničkou (TV seriál)
(2011) - Bez dechu
(2010) - The 64th Annual Tony Awards
(2010) - Violin Masters: Two Gentlemen of Cremona
(2010) - Pohled do zákulisí: Jak vznikal Princ z Persie
(2010) - Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
(2010) - The Tempest
(2010) - Roger & Val Have Just Got In (TV seriál)
(2010) - Princ z Persie: Písky času
(2010) - Čarodějův učeň
(2009) - Wonder Woman
(2009) - Škola života
(2009) - Růžový panter 2
(2009) - Podnájemník
(2009) - Big Guy
(2008) - Prázdniny za všechny prachy
(2008) - Courtroom K
(2007) - 10 přikázání
(2007) - V síti CIA (TV seriál)
(2007) - Měsíc a hvězdy
(2007) - Malý zrádce
(2007) - Klídek, Scooby-Doo!
(2007) - Hedvábná cesta
(2006) - Space Top 10 Countdown (TV seriál)
(2006) - Šifra mistra Leonarda
(2006) - Skandál
(2006) - Jak se Vám líbí
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Johanka z Arku
(2004) - Yellowcard: Gifts and Curses (hudební videoklip)
(2004) - 8 Arms to Hold You
(2004) - Making the Amazing
(2004) - Where Is the Mango Princess?
(2004) - Spider-Man 2
(2004) - Kronika smrti
(2003) - Indiana Jones: Making the Trilogy
(2003) - Můj život beze mne
(2003) - Luther
(2003) - Kafe a cigára
(2003) - Identita
(2002) - Láska až za hrob
(2002) - Frida
(2002) - Bram and Alice (TV seriál)
(2001) - Texas Rangers
(2001) - Murder on the Orient Express
(2000) - GPTV
(2000) - Mistr zázraků
(2000) - Čokoláda
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Magnolia
(1999) - Ladies Man (TV seriál)
(1999) - Drsňák Dudley
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - The Treat
(1998) - Rescuers: Stories of Courage: Two Couples
(1998) - Podvodníci
(1998) - Pete's Meteor
(1997) - Muž, který věděl příliš málo
(1997) - Lví království
(1997) - Hříšné noci
(1997) - A Further Gesture
(1997) - Anna Kareninová
(1996) - Scorpion Spring
(1996) - Předtím a potom
(1996) - Měsíc nad pouští
(1995) - The Steal
(1995) - Skrýš
(1995) - Perezovi
(1995) - Nervous Energy
(1995) - Mutant
(1995) - Mrtvý muž
(1994) - Requiem Apache
(1994) - Plavčík
(1994) - Maverick
(1994) - Bílý tesák 2
(1993) - When Pigs Fly
(1993) - Typhon's People
(1993) - Proces
(1993) - The Marshal
(1992) - Crime Story (TV seriál)
(1992) - Angels
(1991) - The Trials of Oz
(1991) - Hancock
(1991) - Čarovný duben
(1991) - Bez dcerky neodejdu
(1991) - Ashenden (TV seriál)
(1991) - Američanka
(1990) - El C.I.D. (TV seriál)
(1990) - Drowning in the Shallow End
(1989) - Účetní
(1989) - Revolutionary Witness
(1989) - Nativity Blues (TV seriál)
(1988) - Virtuoso
(1988) - Manifesto
(1987) - Nastražte uši
(1985) - Water
(1985) - Screen Two (TV seriál)
(1985) - Screen One (TV seriál)
(1985) - Number One
(1985) - Letter to Brezhnev
(1985) - Jestřábí žena
(1985) - Eleni
(1984) - Právě teď
(1981) - Dobyvatelé ztracené archy
(1981) - Bognor (TV seriál)
(1979) - A Nightingale Sang in Berkeley Square
(1978) - The Losers (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Had

Had (Voda)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.5.1953 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alfred Molina 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alfred Molina - herec

se narodil 24.5.1953 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alfred Molina

Dnes se narodili
Spojené státy Montgomery Clift
(*1920) herec

Spojené státy Rita Hayworth
(*1918) herečka

Česká republika Rudolf Hrušínský
(*1920) herec, národní umělec

Česká republika Karel Heřmánek
(*1947) herec

Spojené státy Eminem
(*1972) herec, textař, rapper


Alfred Molina
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
3°00’
 
LunaLuna:
Váhy
13°53’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
2°55’
 
VenušeVenuše:
Beran
21°36’
 
MarsMars:
Blíženci
16°02’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
3°28’
 
SaturnSaturn:
Váhy
21°17’
R
UranUran:
Rak
16°03’
 
NeptunNeptun:
Váhy
21°29’
R
PlutoPluto:
Lev
20°54’
 
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
6°28’
R
Černá LunaLilith:
Panna
16°49’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
20°35’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
0xZeměZemě
10xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Belgie Jean-Claude Van Damme
(*1960) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Vincent Spano
(*1962) herec, režisér

Spojené státy George C. Scott
(*1927) herec

Polsko Klaus Kinski
(*1926) herec, režisér

Spojené státy Zac Efron
(*1987) herec, zpěvák, model, tanečník


Výročí úmrtí dnes mají
Polsko Frédéric Chopin
(*1810 - 1849) skladatel, klavírní virtuos

Německo Wieland Wagner
(*1917 - 1966) německý operní režisér, scénograf, vnuk Richarda Wagnera

Čína Ba Jin
(*1904 - 2005) čínský spisovatel

Finsko Tuuli Reijonen
(*1904 - 1997) scénáristka, spisovatelka

Rakousko Ingeborg Bachmann
(*1926 - 1973) rakouská spisovatelka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »