Alfréd Swan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alfréd Swan

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1950 (?)
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herec

Alfréd Swan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1950 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alfréd Swan 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Alfréd Swan
datum narození v roce *1950
(herec, instagram)

Alfréd Swan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Superhrdinovia (TV seriál)
(2013) - Kolonáda (TV seriál)
(2012) - Zradení
(2012) - Dr. Dokonalý (TV seriál)
(2012) - Búrlivé víno (TV seriál)
(2009) - Nedodržený slib
(2009) - Ako som prežil (TV seriál)
(2008) - Míľniky slovenského parlamentarizmu
(2008) - Mesto tieňov (TV seriál)
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2006) - Ábelův černý pes
(2005) - Rodinné tajomstvá (TV seriál)
(1997) - Tábor padlých žien
(1995) - Mikuláš Mráz
(1995) - Iba taká hra
(1994) - Psí život
(1994) - Národný hriešnik
(1993) - Príbeh Mateja Hóza
(1992) - Najdúch
(1991) - Variácie slávy
(1990) - Ujo maliar pozýva (TV seriál)
(1990) - Svědek umírajícího času
(1989) - Vrana vrane
(1989) - Roky prelomu (TV seriál)
(1989) - Reverend
(1989) - Pohotovosť
(1987) - Posledná hodina
(1987) - Matej Bel z Očovej
(1986) - Smutné radosti
(1986) - Riaditeľ
(1986) - Neobyčajné všedné dni
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1985) - Zlatná krajina
(1985) - Sekera
(1985) - Kamenný chodníček
(1984) - Súťaž o milión
(1984) - Berdiho koberec
(1983) - Lekár umierajúceho času (TV seriál)
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Nech sa niekto opováži alebo ako Ďuro Konôpka o fujaru prišiel
(1982) - Cesta
(1981) - Stalo sa pozajtra (TV seriál)
(1981) - Macbeth
(1981) - Desiaty chlap
(1980) - Toto leto doma
(1980) - Posledný súd Michelangela Buonarrotiho
(1980) - Klenovič Ján
(1980) - Druhovia
(1979) - Smrť chodí po horách
(1978) - Zastretý farebný svet
(1977) - Yetiho stopy
(1977) - Vietor v starých stromoch
(1977) - Šediny doktora Ondáka
(1977) - Jedenáste prikázanie (TV seriál)
(1977) - Črty zo života (TV seriál)
(1976) - Pozor, ide Jozefína!
(1976) - Plukovník Chabert
(1976) - Krátký život
(1976) - Iba láska
(1975) - Príbeh o Fatime a Omarovi
(1975) - Pani Heléne

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alfréd Swan 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alfréd Swan - herec

se narodil v roce *1950 ve Slovenském městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alfréd Swan

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Alfréd Swan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
20°34’
 
LunaLuna:
Střelec
1°24’
 
MerkurMerkur:
Váhy
7°57’
 
VenušeVenuše:
Váhy
12°48’
 
MarsMars:
Střelec
13°13’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
27°44’
R
SaturnSaturn:
Panna
26°09’
 
UranUran:
Rak
9°29’
 
NeptunNeptun:
Váhy
17°13’
 
PlutoPluto:
Lev
19°31’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
26°56’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
0°40’
 
CheirónCheirón:
Střelec
17°58’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »