Alice Bendová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alice Bendová
(Alice Veselá)

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1973 (?)
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herečka, modelka, moderátorka

Alice Bendová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1973 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alice Bendová 2017, 2018 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2018
Alice Bendová
datum narození v roce *1973
(herečka, modelka, moderátorka, instagram)

Alice Bendová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - V.I.P. vraždy (TV seriál)
(2015) - Barrandovský Silvestr 2015
(2015) - Vánoční Kameňák
(2015) - Bezdružice (TV seriál)
(2014) - TGM: Talkshow Geni a Míši
(2014) - Souboj národů
(2014) - Nikdo není perfektní
(2014) - Muži proti ženám
(2014) - Kdo je kdo?
(2014) - Svatby v Benátkách (TV seriál)
(2013) - Polívka na víně
(2013) - Krampoloviny
(2013) - Což takhle dát si VIP?
(2013) - Kandidát
(2013) - Kameňák 4
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - Šoumeni
(2012) - Nic není nemožné
(2012) - Česká 30
(2012) - Základka (TV seriál)
(2011) - Životní úklid
(2011) - To byl náš hit
(2011) - Pečeme s láskou
(2011) - Do roka a do dna
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Prostřeno!
(2010) - Kajínek
(2010) - Dešťová víla
(2009) - Zázraky přírody
(2009) - Hádej, kdo lže!
(2009) - Profesionálové (TV seriál)
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Oběti: Karambol
(2007) - Hádej, kdo jsem!
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV seriál)
(2006) - Žito
(2006) - Můžu u Vás přespat?
(2006) - Inkognito
(2006) - Všechno nejlepší!
(2006) - Letiště (TV seriál)
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - Sametoví vrazi
(2005) - Rána z milosti
(2005) - Bazén (TV seriál)
(2004) - Blue - Breathe Easy (hudební videoklip)
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Rodinná pouta (TV seriál)
(2004) - Hop nebo trop (TV seriál)
(2004) - Duše jako kaviár
(2001) - Příběh rytíře
(2000) - The Immortal (TV seriál)
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Láska krvácí
(1997) - Báječná léta pod psa

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alice Bendová 2018 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alice Bendová - herečka, modelka, moderátorka

se narodila v roce *1973 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alice Bendová

Dnes se narodili
Spojené státy Don Johnson
(*1949) herec, zpěvák

Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920) herec

Česká republika Josef Alois Náhlovský
(*1949) herec, komik, bavič

Polsko L. L. Zamenhof
(*1859) oční lékař, zakladatel a tvůrce jazyka esperanto

Česká republika Martin Růžička
(*1985) hokejista


Alice Bendová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
8°55’
 
LunaLuna:
Kozoroh
19°40’
 
MerkurMerkur:
Štír
26°17’
R
VenušeVenuše:
Střelec
25°36’
 
MarsMars:
Beran
29°13’
R
JupiterJupiter:
Vodnář
4°07’
 
SaturnSaturn:
Rak
4°32’
R
UranUran:
Váhy
24°24’
 
NeptunNeptun:
Střelec
6°08’
 
PlutoPluto:
Váhy
5°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
1°07’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
8°38’
 
CheirónCheirón:
Beran
17°42’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Japonsko Liv Ullmann
(*1938) herečka, scénáristka, režisérka

Velká Británie Jane Austen
(*1775) spisovatelka

Německo Ludwig van Beethoven
(*1770) skladatel

Spojené státy Philip K. Dick
(*1928) spisovatel sci-fi, esejista, filosof

Spojené státy Paul Vogt
(*1964) herec, komik


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Joan Fontaine
(*1917 - 2013) herečka

Velká Británie Charles Laughton
(*1899 - 1962) herec, režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901 - 1966) herec, režisér

Spojené státy Glenn Miller
(*1904 - 1944) jazzový hudebník, kapelník a trombonista

Švýcarsko Clay Regazzoni
(*1939 - 2006) závodník F1



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2018
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »