Alice Cooper wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Alice Cooper
(Vincent Damon Furnier)

Pohlaví:
Muž
Narození:
4.2. 1948 - 22:33h
Místo:
Frenchtown Charter Township, Michigan
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Vodnář
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Váhy
  • Životní číslo: 1
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, zpěvák, hudebník, textař

Alice Cooper - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
CAH (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
4.2.1948 - 22:33  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.2.1948 - 03:33  
US, Frenchtown Charter Township:
42°20' s.š., 83°3' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Alice Cooper 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Alice Cooper
datum narození 4.2.1948
(herec, zpěvák, hudebník, textař, instagram)

Alice Cooper - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - In with the Outlaws
(2016) - Grammy Awards 2016 (TV pořad)
(2016) - Hired Gun
(2015) - To Be Frank, Sinatra at 100
(2015) - Danny Says
(2015) - Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
(2014) - Wacken 3D
(2014) - Super Duper Alice Cooper
(2014) - An Honest Liar
(2013) - Supermensch: The Legend of Shep Gordon
(2013) - Drew: The Man Behind the Poster
(2013) - Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
(2012) - Who Shot Rock & Roll: The Film
(2012) - Sunset Strip
(2012) - A Band Called Death
(2012) - Alice Cooper v Basileji 2012 (koncert)
(2012) - Yle Live: Michael Monroe 50 vuotta (koncert)
(2012) - Temné stíny
(2012) - Přízrak z lesa strachu
(2011) - Příběh heavy metalu (TV seriál)
(2011) - Horrorween
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Daybreak
(2010) - Rob Zombie's Hellbilly Deluxe 2: Special Edition
(2010) - Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
(2010) - Lemmy
(2010) - Alice Cooper: Theatre of Death (koncert)
(2010) - Skeleton Farm's Halloween Horrorshow
(2009) - Vysaj si
(2008) - That Metal Show
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - 100 Greatest Hard Rock Songs
(2008) - Promised Land of Heavy Metal
(2008) - One for the Fire: The Legacy of 'Night of the Living Dead'
(2007) - Scream Awards 2007
(2006) - Mulatschag
(2006) - Goolians
(2006) - Alice Cooper: Live at Montreux (koncert)
(2005) - The Perfect Scary Movie
(2005) - Metal & metalisté
(2004) - X-Rated: The Pop Videos They Tried to Ban
(2003) - Alice Cooper - The Ultimate Clip Collection (hudební videoklip)
(2002) - Last Call with Carson Daly
(2002) - One-Hit Wonders (TV seriál)
(2002) - HypaSpace (TV seriál)
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - I Love Muppets
(2001) - 25 Years of Punk
(2001) - The Attic Expeditions
(2000) - 100 Greatest Artists of Hard Rock (TV seriál)
(2000) - Dario Argento: An Eye for Horror
(2000) - Alice Cooper: Brutally Live (koncert)
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1999) - Freakshow
(1998) - Sin City Spectacular
(1998) - Top Ten (TV seriál)
(1997) - A Fistful of Alice
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1996) - Never Mind the Buzzcocks
(1995) - Rock & Roll (TV seriál)
(1995) - The History of Rock 'N' Roll, Vol. 8
(1994) - Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
(1994) - Something Wilder (TV seriál)
(1992) - Gomorron
(1992) - Wayneův svět
(1991) - Alice Cooper - Hey Stoopid (hudební videoklip)
(1991) - Slash & Burn: The Freddy Krueger Story
(1991) - Ozzy Osbourne: Don't Blame Me
(1991) - Alice Cooper: Prime Cuts
(1991) - Freddyho smrt - Poslední noční můra
(1990) - Alice Cooper: Video Trash (hudební videoklip)
(1990) - Alice Cooper Trashes the World (koncert)
(1989) - Alice Cooper - Poison (hudební videoklip)
(1988) - The Decline of Western Civilization Part II: The Metal Years
(1987) - WrestleMania III
(1987) - Vládce temnot
(1986) - Twisted Sister: Come Out and Play (hudební videoklip)
(1986) - Alice Cooper: The Nightmare Returns (koncert)
(1984) - Pes zabiják
(1982) - Alice in Paris
(1980) - Pink Lady
(1980) - Roadie
(1979) - The Strange Case of Alice Cooper
(1978) - Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
(1978) - Sextette
(1976) - The Muppet Show (TV seriál)
(1975) - Alice Cooper: Welcome to My Nightmare (koncert)
(1975) - Alice Cooper: The Nightmare
(1974) - Good to See You Again, Alice Cooper
(1973) - Iltatähti
(1973) - Rock-a-bye
(1972) - The Snoop Sisters (TV seriál)
(1971) - Medicine Ball Caravan
(1970) - Midsummer Rock
(1970) - Diary of a Mad Housewife
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - Beat-Club
(1964) - Top of the Pops
Alice Cooper - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1940) Raquel Welch

ASTROLOGIE
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Vahách

Ascendent ve Vahách

Ascendent / Descendent
Váhy dávají přednost akci, která je promyšlená, připravená a založená na objektivním a správném vyhodnocení situace. Snaha brát v úvahu i stanoviska druhých však může vést k ochromení, které se projevuje jako váhavost, nerozhodnost nebo oportunismus. Takový člověk bývá radši, když za něj rozhodne někdo jiný. Je důležité vytvořit si pevný systém hodnot a norem, jimiž by bylo možné se řídit, umožní to snadnější rozhodování.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.2.1948 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Alice Cooper 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Alice Cooper - herec, zpěvák, hudebník, textař

se narodil 4.2.1948 ve městě Frenchtown Charter Township, Michigan, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Alice Cooper

Dnes se narodili
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Alice Cooper
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Vodnář
15°14’
4
 
LunaLuna:
Střelec
21°00’
3
 
MerkurMerkur:
Ryby
3°30’
5
 
VenušeVenuše:
Ryby
22°00’
6
 
MarsMars:
Panna
2°40’
11
R
JupiterJupiter:
Střelec
22°05’
3
 
SaturnSaturn:
Lev
19°33’
11
R
UranUran:
Blíženci
22°22’
9
R
NeptunNeptun:
Váhy
12°52’
1
R
PlutoPluto:
Lev
13°44’
10
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
18°57’
8
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
11°17’
4
 
CheirónCheirón:
Štír
23°49’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Střelec
5°29’
2
Domy:
Váhy
11°15’
Beran
11°15’
2:
Štír
7°55’
8:
Býk
7°55’
3:
Střelec
8°59’
9:
Blíženci
8°59’
Kozoroh
13°15’
Rak
13°15’
5:
Vodnář
16°55’
Lev
16°55’
6:
Ryby
16°34’
Panna
16°34’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
27°15’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
18°07’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Napoléon II Bonaparte
(*1811 - 1832) nástupce francouzského císaře Napoleona I.

Itálie Giovannino Guareschi
(*1908 - 1968) novinář, kreslíř, humorista

Itálie Giuseppe Corradi
(*1932 - 2002) fotbalista

Spojené státy John Dillinger
(*1903 - 1934) americký bankovní lupič

Německo Paul Flechsig
(*1847 - 1929) vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »