Allison Smith wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Allison Smith

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
49 let
Povolání:
herečka

Allison Smith - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
9.12.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Allison Smith 2018, 2019 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2019
Allison Smith
datum narození 9.12.1969
(herečka, instagram)

Allison Smith - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Weight
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2009) - Trust Me (TV seriál)
(2008) - Childrens' Hospital (TV seriál)
(2007) - Hnutí mysli (TV seriál)
(2006) - Life After Tomorrow
(2005) - Zločiny ze sousedství (TV seriál)
(2005) - Záhadná žena: Vražda v lázních
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Obyčejné zázraky
(2005) - Inconceivable (TV seriál)
(2005) - Closer (TV seriál)
(2004) - Hlava nehlava
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Díry
(2003) - Animatrix: Světový rekord
(2003) - Animatrix
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Zloději (TV seriál)
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Dům v kraji hrůzy
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Wasteland (TV seriál)
(1999) - St. Michael's Crossing (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Providence (TV seriál)
(1998) - Los años bárbaros
(1998) - Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
(1998) - Buddy Faro
(1997) - Válka špionů (TV seriál)
(1997) - Perné dny (TV seriál)
(1997) - Past
(1997) - Michael Hayes (TV seriál)
(1996) - Příběh jednoho života
(1996) - Nepustím tě
(1996) - Champs (TV seriál)
(1995) - A Reason to Believe
(1995) - Planet Rules (TV seriál)
(1995) - Ned a Stacey (TV seriál)
(1995) - Kecy o ženskejch
(1995) - Deadly Games (TV seriál)
(1995) - Crazy Love (TV seriál)
(1994) - Sweet Justice (TV seriál)
(1994) - Správná pětka (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Mladý Indiana Jones: Hollywoodské třeštění
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Zločin v ulicích (TV seriál)
(1993) - Pátek třináctého 9
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Wolf (TV seriál)
(1988) - Tattle: When to Tell on a Friend
(1984) - Young People's Specials (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Kate & Allie (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - A Different Twist
(1982) - Night of 100 Stars
(1982) - Broadway Plays Washington
(1982) - All by Myself
(1982) - Silver Spoons (TV seriál)
(1981) - Orphans, Waifs and Wards
(1981) - Evita Peron
(1979) - CBS Library (TV seriál)
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)
(1972) - ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Allison Smith - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1970) Brian Bloom

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.12.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Allison Smith 2019 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Allison Smith - herečka

se narodila 9.12.1969 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Allison Smith

Dnes se narodili
Mexiko Anthony Quinn
(*1915) herec

Velká Británie John Hannah
(*1962) herec

Spojené státy Shirley Temple
(*1928) herečka, politička

Spojené státy Michael Moore
(*1954) kontroverzní režisér, scénárista

Japonsko Kendži Kawai
(*1957) japonský hudební skladatel


Allison Smith
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
17°15’
 
LunaLuna:
Střelec
18°34’
 
MerkurMerkur:
Střelec
29°54’
 
VenušeVenuše:
Střelec
6°08’
 
MarsMars:
Vodnář
25°27’
 
JupiterJupiter:
Váhy
28°46’
 
SaturnSaturn:
Býk
2°38’
R
UranUran:
Váhy
8°13’
 
NeptunNeptun:
Štír
29°07’
 
PlutoPluto:
Panna
27°16’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
16°28’
R
Černá LunaLilith:
Lev
0°15’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°22’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Shirley MacLaine
(*1934) herečka

Spojené státy Barbra Streisand
(*1942) herečka, zpěvačka, režisérka

Spojené státy Kelly Clarkson
(*1982) herečka, zpěvačka, textařka

Slovensko Juraj Mokrý
(*1977) herec, moderátor, bavič

Irsko Aidan Gillen
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Boris Jelcin
(*1931 - 2007) prezident ruské federace

Velká Británie John Mills
(*1908 - 2005) herec

Velká Británie William Wordsworth
(*1770 - 1850) básník

Nizozemsko Bertus Aafjes
(*1914 - 1993) nizozemský spisovatel a básník

Francie Jules Amédée Barbey d'Aurevilly
(*1808 - 1889) francouzský spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2019
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »